Gözde Hatunoğlu Haftanın dizi-film önerileri
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın dizi-film önerileri

Haberin Devamı

Kısa dizi, uzun keyif: 10 Bin Adım

2020’nin son sürprizini yaparak yayın hayatına başlayan Gain Medya, telefon ve tabletlere indirilen uygulaması ve özgün yapımlarıyla hızlı bir başlangıç yaptı. Güncel konulara dair birçok ilginç içeriği, belgeselleri ve kadrosuna kattığı isimlerle parlayan Gain’in en dikkat çeken işi ise’10 Bin Adım’ oldu. Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın’ın hem senaryosunu yazıp hem de başrollerini paylaştığı bu ilginç ve keyifle izlenen komediye mutlaka göz atın. Her gün birlikte 10 bin adım atmaya karar veren iki eski sevgilinin bu süreçte yaşadıklarını izleyeceksiniz.

Karate ateşi sarmış dört bir yanı!

80’li yılların en sevilen film serilerinden biri olan ‘Karate Kid’ efsanesi, 2020’li yıllara uygun şekilde güncellenerek bir dizi haline geldi ve ‘Cobra Kai’ adıyla Netflix’teki ekran yolculuğuna başladı. Yeni yılla birlikte üçüncü sezonu yayınlanan dizi, tüm dünyada deyim yerindeyse yeni bir nostalji ve karate aşkı yarattı. Hem eğlenceli hem de duygu dolu bu macera, bir gençlik dizisinden çok daha fazlası. Öyle ki bölümleri ara vermeden izleyip hemen bitirmek isteyeceksiniz.

‘Azizler’ fırtınası dinmiyor!

Netflix, Türk sinemasına yaptığı yatırımları genişletmeye devam ediyor. Taylan Biraderler imzalı ‘Azizler’ ise parlak oyuncu kadrosu ve absürt hikayesiyle geçen haftanın en çok konuşulan filmlerinden biri olmayı başardı. Seyircileri adeta ikiye bölen ‘Azizler’, Haluk Bilginer ve Engin Günaydın’lı kadrosuna rağmen dağınık yapısı ve absürtten anlamsıza kayan senaryosuyla beklenen beğeniyi toplayamadı. Hayatının bir hayli zorlu bir dönemecinde olan Aziz adındaki bir adımın söylediği yalanla alt üst olan dengeler, ailesi ve iş arkadaşlarıyla yaşadığı tuhaf olayları merkezine alan film, her şeye rağmen Netflix’te en çok izlenen yapımlar arasında yer aldı. Oyuncuların hatırına göz atılabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder