Gözde Hatunoğlu Haftanın kitapları
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın kitapları

Haberin Devamı

Halikarnas Balıkçısı’nın yolculuğuna eşlik edin

Antropolog Meltem Ulu’nun ‘Halikarnas Balıkçısı’nın Yolculuğu’ kitabı Bağlam Yayınları’ndan çıktı. Daha önce kaleme aldığı ‘Osman Hamdi Bey’, ‘Halikarnas Balıkçısı’ ve ‘Koca Kabuklu Küçük Salyangoz’ adlı kitaplarıyla tanınan Ulu’nun bu yeni kitabı, Halikarnas Balıkçısı’na hayat veriyor ve onun yolculuğuna günümüzden yaptığı sohbetle eşlik ediyor.

Zengin içeriğiyle ‘Güncel Felsefe Tartışmaları’

Nişantaşı Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ahmet Umut Hacıfevzioğlu’nun editörlüğünde ‘Güncel Felsefe Tartışmaları’ başlıklı kitap, Sosyal Yayınları’ndan çıktı. Kitapta; Ahmet Umut Hacıfevzioğlu ‘Nietzsche: Kim Yönetmeli?’, Eray Yağanak ‘Liberalizm ve Ulus Devlet: Göç Sorununa Eleştirel Bir Yaklaşım’, Selma Aydın Bayram ‘İnsan Hakları Bağlamında Çevre Hakkı’, Sibel Kibar ‘Postmodern Çağda Feminizm’ başlıklı makaleleriyle katkı veriyor.

Sürükleyici bir roman: ‘Ölü Kadının Günlüğü’

Daha önce yayınlanan iki çocuk kitabının ardından ilk romanı ‘Ölü Kadının Günlüğü’ ile raflara çıkan Filiz Çiçek, okuyucularına bir solukta okunan, sürprizlerle bezeli bir deneyim sunuyor. İnkılap etiketiyle yayınlanan kitap, psikolojik gerilim unsurları ağır basan, sürükleyici bir aşk romanı. Kitabın sonundaki sürpriz ise okuma deneyiminin tadına tat katıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder