Gözde Hatunoğlu Haftanın kitapları
HABERİ PAYLAŞ

Haftanın kitapları

Haberin Devamı

Bir gazeteciden masal kitabı

Hikayelerin çocuklar üzerindeki mucizevi etkilerini yakından bilen bir anne olan gazeteci ve köşe yazarı Özlem Bay’ın ilk kitabı ‘İçimdeki Çocuktan Masallar’ okurlarla buluştu. Çocukların zihninde yeni dünyalar açmak amacıyla kaleme alınan kitap; yaşam, doğa, sevgi, mutluluk, arkadaşlık, dürüstlük gibi konuları ele alan 20 hikayeden oluşuyor. Çocuklar kadar büyüklerin de keyifle okuyacağı bu eser, Zencefil Kitap tarafından yayımlandı.

Tarama Ucu, mürekkeple buluştu!

Çizgi roman ve karikatür dünyamızın önemli isimleri ile genç çizerleri bir araya getiren Tarama Ucu dergisi, dijital platformda okurlarla buluştu. Yayın yönetmenliğini Erdal Belenlioğlu’nun, sanat yönetmenliğini Fenni Özalp’in üstlendiği Tarama Ucu, geniş yazar ve çizer kadrosuyla bundan sonra her ay dijital olarak yayınlanacak. ‘www.taramaucu.com’ adresi üzerinden, abone olarak erişilebilirsiniz.

Dijital denge rehberi!

Hayatımızın dijital yanıyla daha sağlıklı bir ilişki kurmak ve daha dengeli bir yaşam konusunda bireyleri ve kurumları bilinçlendirmek için kurulan Dijital Denge Derneği’nin Kurucu Başkanı Tuğba Şengül Lik, yaklaşık beş yıldır yaptığı yurt içi ve yurt dışı çalışmaları bir kitapta topladı. Bu çalışmayı, “Bir dijitalzedenin dengeyi bulma rehberi” olarak tanımlayan yazar, verdiği günlük öneri ve egzersiz örnekleriyle, ‘Biz de Aslında Buralı Değiliz!’in bir başucu kitabı olmasını diliyor. Pozitif Yayıncılık’tan çıkan kitap, 31 Mayıs itibariyle tüm seçkin kitapçılarda ve dijital kanallarda satışta.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder