Gözde Hatunoğlu Kadın tasarımcılar Mor Çatı’nın 30. yılı için tasarladı!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın tasarımcılar Mor Çatı’nın 30. yılı için tasarladı!

Erkek şiddeti alanında mücadele eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı, bu yıl 30. kuruluş yıldönümünü kutluyor. Mor Çatı gönüllüsü Deniz Marşan’ın çağrısıyla 10 kadın tasarımcı bir araya geldi. Ayşe Deniz Yeğin, Deniz Marşan, Dilara Fındıkoğlu, Eda Güngör, Mehtap Elaidi, Meltem Özbek, Özlem Ahıakın, Simay Bülbül, Şansım Adalı/Sudi Etuz ve Zeynep Tosun’un tasarladığı 10 farklı tişört üretildi. Tişörtlerin tanıtımına destek olmak için Başak Dizer, Cansu Tosun, Cemre Ebuzziya, Didem Soydan, Dilan Deniz Çiçek, Ezgi Mola, İrem Sak, Meriç Aral, Nurgül Yeşilçay ve Şebnem Bozoklu tişörtleri giydi. Fotoğrafları ise Elle Dergisi yayın direktörü Zeynep Üner çekti. Tişörtler Mor Çatı’nın web sitesi, Hepsiburada ve Morhipo’da satışta olacak.

Haberin Devamı

Kadın tasarımcılar Mor Çatı’nın 30. yılı için tasarladı

ZORLU PSM’DEN SANATSEVERLERE MÜJDE!

Zorlu PSM, bugüne kadar coğrafi uzaklık ya da maddi engeller nedeniyle etkinliklere erişememiş sanatseverleri ağırlamak üzere yepyeni bir dijital platformu sekizinci sezonunda hayata geçiriyor. Zorlu PSM Online adıyla, ‘online.zorlupsm.com’ adresinden ulaşılan platform, Sertab Erener, Bedük, Dilek Türkan, Cenk Erdoğan konserleri ve İbrahim Selim ile Bu Gece etkinliğiyle yayın hayatına başlıyor. ‘passo.com.tr’ üzerinden satışa çıkan biletler, kasım ayına özel olarak 10 TL.

ZORLU PSM’NİN ILK HİBRİT KONSERLERİNİN PROGRAMI:

  • 16, 23, 30 Kasım ve 7, 14, 21

Aralık: İbrahim Selim ile Bu Gece

VESTEL GURURLA YERLİ KONSERLERİ:

  • 4 Aralık: Dilek Türkan

‘Kadın Eli Değmiş Şarkılar’

Konuk Sanatçılar: Demet Evgar, Selen Öztürk

  • 5 Aralık: BEDÜK
  • 8 Aralık: Sertab Erener
  • 22 Aralık: Cenk Erdoğan

Group Feat. Ceyl’an Ertem

SEZGİN ALKAN TRUMP SAHNE’DE

Uzun yıllardır Cem Adrian başta olmak birçok sanatçı ile aynı sahneyi paylaşan Sezgin Alkan, 15 Kasım Pazar saat 19:00’da Trump Sahne’de konser verecek. Piyanoda dünya müziği ve new age üzerine yoğunlaşan Sezgin Alkan; Cem Adrian, Eda Baba, Çağan Şengül ve Yasir Miy ile canlı performans sergileyecek.

TİYATRO FESTİVALİ PERDE AÇTI

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 24. İstanbul Tiyatro Festivali, bugün perde açıyor. Festival, 1 Aralık’a kadar hem fiziki hem de çevrimiçi gösterilerle izleyiciyle buluşacak. Festivalin fiziki gösterileri Covid-19 önlemleri altında DasDas, Fişekhane, Moda Sahnesi, Zorlu PSM, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi, Yapı Kredi bomontiada, Caddebostan Kültür Merkezi, Surp Vortvots Vorodman Kilisesi gibi mekanlarda gerçekleşirken festival programındaki çevrimiçi etkinlikler ise ‘online.iksv.org’ adresinde izlenebilecek. 21 oyunun prömiyer yapacağı festivalde, toplam 29 tiyatro, dans ve performans topluluğunun gösterisi yer alacak. Açılış Gösterisi ‘Diagonale Ascendante’ dahil, programdaki üç gösteri ücretsiz olarak izleyiciyle buluşacak. 24. İstanbul Tiyatro Festivali’nin diğer gösterilerinin biletleri ‘biletix.com’ üzerinden satın alınabilir.

Haberin Devamı

GEDİK SANAT’TAN ‘KADININ SÖZÜ VAR’

Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı bünyesinde çalışmalarını sürdüren Gedik Sanat, İstanbul Gedik Üniversitesi ile gerçekleştirdiği yeni projesinde kadınların ekonomik ve sosyal alanda var olmalarının önemini vurguluyor. ‘Kadının Sözü Var’ projesi, koro kültürünün zenginliği ile beslenen bu çalışmada toplumsal eşitliğe çağrı yapıyor. Kasım ayı boyunca dijital platformlarda ve birçok alanda uzman konuklarla zenginleşen proje, 29 Kasım’da üç koro eserinin dünya prömiyeriyle sonlanacak.

Haberin Devamı

TOPHANE-İ AMİRE’DE 102 SANATÇI!

Yeni mezun sanatçı adaylarını profesyonel hayata geçişlerinde destekleyen BASE, dördüncü yılında gündemin nabzını tutarak sanatseverleri ‘Uzak Yakın’ temasıyla buluşturuyor. 20-25 Kasım tarihlerinde Tophane-i Amire’de kapılarını açacak olan sergi; bu yıl 22 şehir, 32 üniversiteden 102 sanatçının katılımıyla gerçekleşiyor.

Köksal Ekinci’den özel bir albüm

Söz yazarı ve müzisyen Köksal Ekinci, yeni albümüyle müzikseverlerle buluştu. Pandemi süreciyle şekillenen dünyamızın durumunu bir sanatçı duyarlılığıyla yansıttığı ‘Zümrüt Şarkılar’ adını verdiği yeni albümünü yayınladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder