Gözde Hatunoğlu Karantinanıza renk katacak eğlenceli filmler
HABERİ PAYLAŞ

Karantinanıza renk katacak eğlenceli filmler

Her zaman keyifle izlediğimiz, hayatımıza renk katan filmler, önümüzdeki ‘kapanma’ günlerinde de imdadımıza yetişecekler. İşte karantinaya renk katacak, farklı türlerden harika film seçenekleri…

PK – 2014

Başka bir gezegenden gelen ‘uzaylı’ yabancı bir yandan şehrin sokaklarını arşınlayıp dünyamızı tanımaya çalışırken bir yandan da ‘gerçek’ Tanrı’yı aramaya başlar. Bu yolculuk kahramanımızı felsefe, aşk ve dostlukla ilgili maceralara sürükler. Hindistan sinemasının en sevilen örneklerinden olan filmin başrolünde Aamir Khan var.

Haberin Devamı

Karantinanıza renk katacak eğlenceli filmler

Relatos Salvajes / Asabiyim Ben – 2014

Buenos Aires ve çevresinde yaşanan altı farklı hayat hikayesini perdeye taşıyan ‘Asabiyim Ben’, altı bölümlük episodik anlatımıyla iç içe geçmiş hayatlarımızda öfkemizin, nefretimizin, aşklarımızın akla hayale gelmeyecek macera, kahkaha ve bolca da dramla süslenmiş ilginç hikayesini anlatıyor. Arjantin sinemasını tanımak için birebir!

Karantinanıza renk katacak eğlenceli filmler

In Bruges / Brüj'da – 2008

Çekildiği tarihte ülkemizde vizyona bile girmeyen, yıllar içinde kulaktan kulağa yayılarak adeta kült haline gelen bir şahanelik olarak tanımlayabiliriz ‘In Bruges’ filmini. İki kiralık katilin başları belaya girince Belçika’ya kaçmaları ve orada başlarını daha büyük belalara sokmalarını anlatan film, komedi ve dramı çok güzel harmanlıyor. Başrollerdeki; Colin Farrell, Ralph Fiennes ve Brendan Gleeson öyle bir döktürüyor ki bayılacaksınız.

La La Land / Aşıklar Şehri – 2016

Gösterime girdiği sene bütün ödülleri silip süpüren bu modern zamanlar müzikali, hayallerinin peşinden koşan Sebastian ve Mia’nın önce kesişen sonra da ayrılan yollarını rengarenk, enerjik, yer yer komik ve kimi zaman hüzünlü bir masal haline getiriyor. Oscar ödüllü ‘Whiplash’in yazarı Damien Chazelle’in yazıp yönettiği bu romantik seyirlik Ryan Gosling ve Emma Stone’dan da harika bir çift yaratıyor.

Karantinanıza renk katacak eğlenceli filmler

Baby Driver / Tam Gaz – 2017

Sinema dünyasında neredeyse bir dahi olarak anılmaya başlanan Edgar Wright’ın hınzır kalemi ve teknik anlamda mucizeler yaratan rejisiyle tam bir sinema şaheserine dönüştürdüğü ‘Baby Driver’ seyircisine; aksiyon, entrika, aşk, dayanışma ve tadına doyulmaz araba takip sahneleri sunuyor. Ansel Elgort, Kevin Spacey ve Lily James’li kadrosu da cabası.

Haberin Devamı

Zootopia / Zootropolis: Hayvanlar Şehri – 2016

Animasyon filmlerinin usta yönetmeni Byron Howard'ın perdeye taşıdığı ‘Zootropolis’, aklınıza gelecek neredeyse tüm hayvanların tıpkı insanlar gibi modern bir medeniyet kurduğu ve son model teknolojilerle donatılmış şehirlerde yaşayarak bizler gibi işe gidip geldiği fantastik bir dünya yaratıyor. Hayli eğlenceli karakterler yaratarak bir animasyonda pek rastlanmayacak polisiye bir hikaye de anlatan filmi tüm aile keyifle izleyebilirsiniz.

Bit Artık 2020 / Death to 2020 – 2020

Sosyal medya kullanan herkes en az bir kere ‘Bit artık 2020’ kalıbını duymuştur. Hayatlarımızı kabusa çeviren ama maalesef hepsi son derece gerçek olan olayların anlatıldığı bir mocumentary (sahte belgesel) olan filmde gerçek arşiv görüntüleri kullanılırken karşınıza Samuel L. Jackson, Hugh Grant gibi sevilen oyuncular da çıkacak. “2021, 2020’den beter olmasın” diyerek önermiş olayım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder