Gözde Hatunoğlu Kasım'da tiyatro başkadır
HABERİ PAYLAŞ

Kasım'da tiyatro başkadır

2 Kasım 2019 haftası kültür sanat ajandası. Etkinlik, konser, söyleşi, festivaller ve daha birçok şey...


Kasım'da tiyatro başkadır

Kasım ayı tiyatro severler için dopdolu geçecek. Şehrin dört bir yanında birçok seçenekle seyircinin karşısına çıkacak topluluklar tam bir tiyatro şöleni sunacak. Jean Genet’nin ölmeden önce yazdığı son oyun ‘Paravanlar’ 12-19-24-26 Kasımda K! Sahne’de olacak.

Kasımda tiyatro başkadır

Yılın en iddialı oyunlarından biri olarak gösterilen, Gonca Vuslateri ve Fırat Tanış’ı bir arada sahneye taşıyan ‘Erkek Arkadaşım Bir Feminist’ 5 Kasım’da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde başlıyor.

Haberin Devamı

Usta oyuncu Selçuk Yöntem’in sahnede tek başına devleştiği ‘Benim Adım Feuerbach’ ise 7 Kasım’da İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi’nde.


38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na davetlisiniz

Kitap kurtlarının en sevdiği aya nihayet kavuştuk. TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde hazırlanan 38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 2-10 Kasım 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde okuma aşıklarını bekliyor olacak.

Kasımda tiyatro başkadır

800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve imza günlerinde yüzlerce yazar okurlarıyla buluşacak. Yayınevlerinin indirimleriyle birlikte okuyucuların da yüzleri gülecek.


fizy Müzik Haftası’nda Türkçe Rap Gecesi

Türkiye’nin ilk ve tek popüler müzik ve kültür festivali ‘fizy İstanbul Müzik Haftası’ 4-9 Kasım 2019 tarihleri arasında müzikseverlerle buluşuyor.

Volkswagen Arena, Kadıköy Sahne, IF Beşiktaş ve Moda Kayıkhane gibi mekânlarla, şehrin farklı noktalarına yayılacak etkinliklerde Türkçe rap için de özel bir gece ayrıldı.

Kasımda tiyatro başkadır

7 Kasım Perşembe akşamı Ceza, Gazapizm, Şehinşah, Anıl Piyancı, Ayben, Nova Norda, Kamufle, Önder Şahin & Sayedar, Sansar Salvo, Alaturka Mavzer, Baneva gibi isimler Volkswagen Arena’da rap müzik tutkunlarına unutulmaz bir gece yaşatacaklar. ‘fizy İstanbul Müzik Haftası’nın programına ve biletlerine biletix. com adresinden ulaşabilirsiniz.


Alternatif seslerin festivali Indiecity VII başlıyor

2012 yılından bu yana sıra dışı bir programla gerçekleşen ve yerli yabancı birçok sanatçıya sahnesinde yer veren IndieCity VII festivali 8-9-10 Kasım tarihlerinde German Legend sunumuyla gerçekleşiyor.

Haberin Devamı

Festival, dünyanın dört bir yanından etkileyici performanslarıyla öne çıkan sanatçıları yerli sahnenin yetenekli isimleriyle bir araya getirecek ve hem Avrupa hem de Anadolu yakasında oturan müzikseverlere ulaşacak.

Kasımda tiyatro başkadır

Elektronik müziğin saygın ismi John Talabot ve yerli sahnenin en özgün isimlerinden Nova Persona da bu festivalde olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder