Gözde Hatunoğlu Latif hanımlar kibar beyler valse bekleriz
HABERİ PAYLAŞ

Latif hanımlar kibar beyler valse bekleriz

Keman virtüözü Cihat Aşkın’ın yeni albüm projesi ‘Türk Valsleri’, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ilk kez 13 Aralık akşamı çıkıyor.

Türk valsleri denince benim gözümün önüne hemen eski İstanbul hanımefendileri, beyefendileri, siyah-beyaz film kareleri ve aşk geliyor. Kim bilir albüm ne güzel olmuştur. Saat 20.00’da.

NEŞET ERTAŞ'IN İZİNDE "NEŞET EDENLER" SAHNEDE

Türkiye’nin en önemli kültür ve sanat platformlarından Sanatatak’ın düzenlediği ‘Neşet Edenler’ konseri Beyoğlu’nun yeni mekânı Anahit Sahne’de 15 Aralık Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Ağaçkakan, Debdebe, Ceyda Köybaşıoğlu ve Farazi V Kayra’nın dışında Erkut Özkan da onur konuğu. Hayran olduğumuz Neşet Ertaş’ı böyle özel bir gecede anmak güzel olacak.

TEESSÜR DEĞİL TEŞEKKÜR EDİYORUM

Oyunu yaratan kişiyi tanımak ve yeteneğini bilmek bir yana oynayanlardan biri de yakın arkadaşım. Bu sanılmasın ki torpil geçmek.

Bu onlara güvenmek ve göğsümü gere gere “K! Kültüral Performing Arts’ta sahnelenmeye başlayan ‘Teessür’ adlı oyuna gidin” diyebilmek rahatlığı. Antik Yunan tragedyalarından esinle günümüzün dünyasında bir kadın ve onun mücadelesi. 8, 14 ve 15 Aralık’ta, 20:30’da.

İNSAN HAKLARI HERKES İÇİNDİR

Uluslararası Af Örgütü, Eylül ayında başlattığı ‘Haklarımız 70 Ya şında’ kampanyası çerçevesinde ‘Büyük Resim’ adlı bir sergi düzenliyor. Sergi ‘İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi’nin 70. yılını genel tema olarak işleyecek. 30 Aralık’a kadar gezebileceğiniz sergi “İnsan hakları herkes içindir” diyor. To phane’de, Depo adlı mekanda görülebilir.

GİDELİM BURALARDAN DAYANAMIYORUM!

Hepimizin zaman zaman kurduğu bir hayal var: Çantamızı sırtımıza atıp, bizi boğan büyük şehirlerden kaçmak! Nereye mi? Elbette güneye. “Kaçmak mı zor? Yolda olmak mı? Yoksa güneyde var olmak mı?” sorularını soran bir film ‘Son Çıkış’. Yetenekli yönetmen Ramin Matin’in üçüncü filminde Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik başrolde.

Film etrafımızın tamamen inşaatlarla çevrildiği, gürültülü ve çirkin bir şehir haline gelen İstanbul’un adeta bir kabus gibi üzerimize çökmesini anlatıyor. Hem İstanbul’dan hem de yürümeyen evliliğinden sıkılan kahramanımız Tahsin, eski okul arkadaşı Siren’le karşılaşınca onun peşinden Muğla’ya gitmek isteyip yola düşüyor. Ve o yol bitmek bilmiyor. Kara mizahla örülmüş bu şahane filmi kaçırmayın.

Haberin Devamı

Filmin yönetmeni Ramin Matin ve başrol oyuncuları Deniz Celiloğlu ve Ezgi Çelik’le yaptığım keyifli söyleşiyi posta.com.tr’den okuyabilirsiniz. İyi seyirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder