Gözde Hatunoğlu Maltın peşine düşüyoruz
HABERİ PAYLAŞ

Maltın peşine düşüyoruz

Viski kültürü ve distile içkiler uzmanı Dr. Burkay Adalığ, Epsilon’dan çıkan ‘Maltın Peşinde: İskoçya Viski Damıtımevleri’ adlı üçüncü kitabında, İskoçya seyahatlerinden ilginç anıları, İskoçya’nın kültürü, tarihi, doğal güzellikleriyle ilgili bilgileri, viski rotalarını, 169 damıtımevini ve yüzden fazla tadım notunu okurlarıyla paylaşıyor.

Kendinizi dansa bırakın

Yeni yıla geri sayım devam ederken, Galataport Paket Postanesi’nin ana kubbesinin altında, dev çam ağacı ve yılbaşı süslerinin büyüleyici ortamında gerçekleşecek Flapper Swing konserine davetlisiniz. Bugün 19.00’da gerçekleşecek bu eğlenceli konser ücretsiz. Kendinizi dansa ve notalara bırakın yeter.

Haberin Devamı

RED art karma yılbaşı sergisi açıldı

Modern sanat galerisi RED art İstanbul, 24 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında geleneksel karma yılbaşı sergisi ‘Tis’ the season Tis’ the ART’ için kapılarını açıyor! Berk Arıkan, Cankat Kalyoncu, Cihan Ünalan, Çağatay Odabaş, Didem Yağcı, Eda Baysal, Ekin Anıl gibi isimlerden oluşan geniş bir sanatçı kadrosunun eserlerinin görülebileceği yılbaşı sergisi, RED art İstanbul’da sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Fazıl Say eserini İklim Tamkan’a ithaf etti

İstanbul için senfoni besteleyen usta piyanist ve besteci Fazıl Say, klavsen için yazdığı ve J. S. Bach’ı İstanbul’la buluşturduğu ‘Goldberg İstanbul’da’ adlı eserini piyanist, klavsenci İklim Tamkan’a ithaf etti. Klavsenci İklim Tamkan’ın yorumuyla dinleyiciyle buluşan ‘Goldberg İstanbul’da’, ACM etiketiyle Spotify ve iTunes başta olmak üzere tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Toprağın altından yükselen çığlık: Ten Rengi

Altkat Sanat Tiyatrosu, yeni oyunu ‘Ten Rengi’ni izleyiciyle buluşturuyor. Hayattan koparılan sayısız kadının hikayesini sahneye taşıyan ve Türkiye’de durmak bilmeyen kadın cinayetlerini anlatan ‘Ten Rengi’, katledilen kadınların gerçek hikayelerinin anlatarak, izleyicisine sarsıcı bir tiyatro deneyimi yaşatıyor. Nevzat Süs’ün yazıp yönettiği oyunda Müge Saut, tek kişilik performansıyla izleyici karşısına çıkıyor. Oyun Altkat Sanat Tiyatrosu’nda 6-15-20 Ocak’ta izlenebilir.

Haberin Devamı

‘Freak Show’ sahnede!

Tiyatro Jargon ve Hansel Gretel ortak yapımı, Zihni Bayraktar ve Furkan Altınışık’ın birlikte yazıp oynadığı ve Aras Kösedağ’ın yönettiği ‘Freak Show’, 27 Aralık’ta Koma Sahne’de olacak. “Övündüğümüz teknolojiler, yalnızlaşan bireyleri, aidiyetsiz insanları, farkındalıktan yoksun ve eleştiren toplulukları yarattı” diyen oyun, sadece birbirimizi anlamaya çalışarak dengelenebileceğimizi anlatıyor.

‘Aniden’ dünyayı geziyor

Dünya prömiyerini geçtiğimiz günlerde, dünyanın önde gelen festivallerinden Tokyo Uluslararası Film Festivali’nde gerçekleştiren Melisa Önel’in yeni filmi ‘Aniden’, Avrupa prömiyerini 25 Ocak-5 Şubat 2023 tarihleri arasında Uluslararası Rotterdam Film Festivali’nde yapacak! Yarattığı görüntü ve ses dünyasıyla Tokyo’da kendinden söz ettiren ve beğeniyle karşılanan filmin senaryosunu Feride Çiçekoğlu ve Melisa Önel kaleme aldı. Filmin başrollerinde ise son yılların en başarılı oyuncularından Defne Kayalar, Öner Erkan, Şerif Erol ve Ayşenil Şamlıoğlu var.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder