Gözde Hatunoğlu Oyuncu Tuvana Türkay’dan yeni şarkı
HABERİ PAYLAŞ

Oyuncu Tuvana Türkay’dan yeni şarkı

Müzik kariyerinde de sağlam adımlarla ilerleyen oyuncu Tuvana Türkay’ın, yeni teklisi ‘Geceler’ çıktı. Sözü ve müziği Tuvana Türkay imzası taşıyan şarkının, Phoenix stüdyolarında çekilen klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi. Şarkı, tüm dijital platformlarda yayında!

Oyuncu Tuvana Türkay’dan yeni şarkı

Atıklar sanata dönüştü

Sanatçı Deniz Sağdıç’ın atık malzemelerle ürettiği portreler İstanbul Havalimanı’nda ziyaretçilerle buluştu. Eski üniformalar, düğmeler, İstanbul Havalimanı’nda toplanan plastik kutular, poşetler bu sergide sanata dönüştü. Eserlerin satışlarından elde edilen gelirin bir bölümü İGA’nın Kurumsal Sosyal Sorumluluk projelerinde kullanılacak. Sergi üç ay boyunca görülebilecek.

Haberin Devamı

Oyuncu Tuvana Türkay’dan yeni şarkı

Red Bull’dan özel bir deneyim

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, birbirinden farklı yetenekleri bir araya getirmeyi sürdürüyor. 10 Ocak’ta başlayan ve tüm hızıyla devam eden ORGANICS by Red Bull: Talent District, bugün multidisipliner sanatçıların gün boyu sürecek sanat, moda, fotoğraf, tasarım, müzik ve gastronomiyi odağına alan sohbet, deneyim ve atölye çalışmalarıyla Nef Bebeköy’de olacak.

Oyuncu Tuvana Türkay’dan yeni şarkı

Moğollar’a Saygı Albümü

Çamur’un ‘Çığrık’, Gormot’un ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ yorumlarının ardından ‘Moğollar’a Saygı Albümü’nün üçüncü şarkısı ‘Güm Güm’ yayınlandı. ‘Güm Güm’, 23 Nisan 2010 tarihinde hayatını kaybeden Engin Yörükoğlu’nun bestesi. Şarkıyı, Yörükoğlu gibi çok yönlü bir baterist olan Ediz Hafızoğlu kendi grubu Nazdrave ile yorumluyor.

En iyiler Blind’da

Asmalımescit'in yeni konser mekanı Blind, ocak ayında da müzikseverlere zengin bir program sunuyor. 19 Ocak Çarşamba Arctic Monkeys Tribute, 22 Ocak Cumartesi Armageddon Turk, 26 Ocak Çarşamba Türk rock müziğin efsane grubu Bulutsuzluk Özlemi ve 29 Ocak cumartesi gecesi Sonic Boom sahne alacak.

HAFTANIN KİTAPLARI

‘Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası’

Yapı Kredi Yayınları’ndan çıkan ve üç ciltte tamamlanacak olan ‘100. Yılında Cumhuriyet’in Popüler Kültür Haritası’nın ikinci cildi 1950-1980 arasının izlerini sürüyor. Derya Bengi ile Erdir Zat’ın birlikte kaleme aldığı kitap, Türkiye’de çok partili demokrasi deneyiminin ilk 30 yılından sesleniyor.

Haberin Devamı

Ödüllü roman raflarda

2020 Booker Ödüllü Douglas Stuart’ın ‘Shuggie Bain’ isimli kitabı Can Yayınları etiketiyle raflarda. Booker başta olmak üzere birçok ödül kazanan kitap, yoksulluk, aile bağları ve yıkıcı tutkuları konu alıyor.

Çocuklara çevre bilinci

Koç Üniversitesi Çocuk tarafından yayımlanan ‘Nehir Çocuk’, gerçekle hayal gücünü bir araya getirerek çevre hakkında bilinçlenmeyi teşvik ediyor. Kitap, önemi her geçen gün artan çevresel konular hakkında bilinçlenmeyi hedefliyor. Cécile Elma Roger’ın yazdığı hikaye Ève Gentilhomme’un çizimleriyle zenginleşiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder