Gözde Hatunoğlu Perker’den ‘Ayrılığın İlk Günü’
HABERİ PAYLAŞ

Perker’den ‘Ayrılığın İlk Günü’

Sevilen yazar Aslı Perker, hüzünle kara mizahı harmanladığı yeni romanı ‘Ayrılığın İlk Günü’ ile Epsilon Yayınevi’ne “Merhaba” dedi. Aşık olduğu adamdan ayrılmış bir kadının kalp ağrılarıyla dolu ilk gününü saat saat, ustalıkla kaleme aldığı romanında Perker okurlarını, aşka ve ilişkilere dair büyük bir hesaplaşmaya sürüklüyor.

Steve Jobs’u kızı anlatıyor

Zekasıyla dünyayı kendine hayran bırakan Steve Jobs’ın ‘öteki kızı’ Lisa Brennan-Jobs, Türkçe olarak okurlarla buluşan ‘Gençlik Hatası’ adlı kitabını “Gerçek şu ki babam hakkında bir kitap yazmadım. Kendim hakkında bir kitap yazdım ve bu bir reşit olma hikayesi” sözleriyle tanımlıyor. Babasını, karizmatik huysuzluklarıyla müthiş bir başarı timsali olarak tanıtmak yerine tüm kusurlarıyla aktaran Lisa Brennan-Jobs, kendi büyüme deneyimi için kitapta hikayeyi olabildiğince eksiksiz ve dürüst bir şekilde anlatmaya çalıştığını ifade ediyor.

Haberin Devamı

Kazuo Ishiguro’nun Nobel’den sonraki ilk romanı

Günümüzün en büyük yazarlarından Kazuo Ishiguro’nun Nobel Edebiyat Ödülü’nü kazandıktan sonra yayımlanan ilk romanı ‘Klara ile Güneş’, Yapı Kredi Yayınları’ndan çıktı. Ishiguro, ‘Klara ile Güneş’te, yeni teknolojilerin etkisiyle köklü değişimler geçirmiş bir toplumda yaşanan sevgi, umut ve fedakarlığa dair unutulmaz bir hikaye anlatıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder