Gözde Hatunoğlu Sonbahara ‘Yediveren’ damgası
HABERİ PAYLAŞ

Sonbahara ‘Yediveren’ damgası

Tuğberk Işık’ın yeni teklisi ‘Yediveren’ dinleyicileriyle buluştu. Şarkının sözü ve müziği Tuğberk Işık, düzenleme ve mix-mastering işlemleri Can VS imzası taşıyor. Müziğin sonsuz evrenselliğine inanan Tuğberk Işık, yeni şarkısıyla uzun zamandır eski şarkılarda dinlediğimiz bir havayı yeni dönem elektronik sound’uyla buluşturuyor. ‘Yediveren’ tüm dijital platformlarda.

KRANK Art Gallery ‘Par-ça-la-n-ma’ diyor

Aslı Işıksal ve Erdal Ateş’in ‘Par-ça-la-n-ma’ başlıklı sergisi, 10 Aralık’a kadar KRANK Art Gallery’de sanat severleri ağırlayacak. Sergide sanatçı Aslı Işıksal, karışık teknikle üretmiş olduğu heykelleriyle yer alırken, sanatçı Erdal Ateş ise tuval üzerine karışık teknik eserlerini galeri duvarına yerleştiriyor. Bu sanat projesinin karşılıklı yaratım süreci ve pratikleri, iki sanatçının atölye buluşmaları ve sohbetleriyle şekilleniyor.

Haberin Devamı

Sonbahara ‘Yediveren’ damgası

Modern insanın trajedisi ‘Lora’ geliyor

Orchestra Content tarafından, deneyimli tiyatrocu Şebnem Sönmez süpervizörlüğünde hayata geçirilen Orchestra Theatre’ın ilk oyunu “Perde” demek için gün sayıyor. Mithat Ozan Küren tarafından kaleme alınan ve başrollerini Çağdaş Ekin Şişman ve Mehmet Okuroğlu’nun paylaştığı ‘Lora’, 21 Ekim’de, Hann Sahne’de seyircinin karşısına çıkacak. İlk gösterim biletlerine ‘tiyatrolar.com.tr’ üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlham veren bir yaşam öyküsü

79 yıllık hayatına pek çok başarı sığdıran, Türkiye’nin öncü iş insanlarından Erdal Aksoy’un ilham veren yaşam öyküsü ‘Hayat Problem Çözmekmiş’ adlı kitaba ve belgesele konu oldu. Gazeteci ve belgesel yapımcısı Rıdvan Akar’la gazeteci Hilmi Hacaloğlu tarafından kaleme alınan kitap, Doğan Kitap etiketiyle okuyucularla buluşmaya hazırlanıyor. Kitabın gelirleri ise Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanarak Erdal Aksoy adına açılan burs fonuna aktarılacak.

Bu şarkı doğacağı günü kendi seçti!

Mesud Paragan, ILS Vision etiketli yeni EP’si ‘Gönül Davası’nın ikinci klibini ‘Kelebek’ şarkısına çekti. Bahattin Canhoroz yönetmenliği ve Doğukan İnce aka DODO görüntü yönetmenliğinde Beşiktaş, İstanbul ve Şile’de çekilen klipte Paragan’a Burcu Koç eşlik etti. Paragan, ‘Kelebek’ şarkısını “Bazı şarkılar doğacağı günü kendi seçermiş. Besteciliğim açısından farklı bir şarkı oldu” diyerek anlatıyor. ‘Kelebek’, tüm dijital platformlarda.

Haberin Devamı

17. İstanbul Bienali’nden çocuklara özel

İKSV tarafından, Koç Holding’in desteğiyle düzenlenen 17. İstanbul Bienali kapsamında, İKSV Alt Kat iş birliğiyle ‘Kuşlar Ne Düşünüyor?’ başlıklı proje yürütülüyor. Bu proje, 10-12 yaş grubundaki çocukları çevrelerindeki kuşları gözlemlemeye, onlar hakkında düşünmeye ve doğayla yeniden bağlantı kurmaya çağırıyor. Atatürk Kent Ormanı’nda 23 ve 30 Ekim'de düzenlenecek etkinliklerin biletleri ‘passo.com.tr’de.

Türler ötesi bir albüm!

Hardcore punk ve metal müzik türlerine elektronik elementler, banjo/ukulele gibi akustik enstrümanlar ve clean vokaller de ekleyerek müzikal çeşitliliğini bir üst seviyeye taşıyan Frozen Clouds’un ikinci stüdyo albümü ‘Kalbime İnanıcam’ Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yayında. Albüm, dinamik sound’uyla türler ötesi olmaya aday!

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder