Gözde Hatunoğlu Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Şenliği
HABERİ PAYLAŞ

Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Şenliği

Otizmli çocuklar yararına 2006 yılından beri geleneksel olarak düzenlenen alışveriş festivali, bu yıl 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde, saat 10.00-22.00 arasında yapılacak. Etkinlik, bu yıl ilk defa Galataport İstanbul Paket Postanesi’nde gerçekleşecek. Katılımcılar üç gün boyunca lezzetli ikram büfeleri ve sürpriz etkinliklerle dolu günler yaşayacaklar. Bu festival kaçmaz! Üstelik katılım ücretsiz.

Bu konser serebral palsili çocuklar için!

Besteci-piyanist Burçe Karaca, serebral palsili (beyin felci) çocukların yararı için 3 Aralık’ta, saat 20.00’de, Gökyüzü Sanatsal İyilik Vakfı’nda sahneye çıkıyor. Bu özel gecede Karaca’ya, Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçısı soprano Mehlika Bilgin ve Serçev Öğrenci Korosu eşlik edecek. Serçev Derneği, konserden edilen gelirle serebral palsili çocukların uygun cihaza ulaşma sorununu çözmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

27. Gezici Festival’in biletleri satışta!

Ankara Sinema Derneği tarafından düzenlenen 27. Gezici Festival, 2-14 Aralık tarihleri arasında üç farklı kentte izleyiciyle buluşacak. 2-8 Aralık’ta Ankara’da gerçekleşecek gösterimler için biletler, ‘www.biletinial.com’ üzerinden satışa sunuldu. Tüm seanslar için biletlerin 20 TL olacağı festivalde, ‘Kısa İyidir’ ve ‘Çocuk Filmleri’ kategorisi ücretsiz gösterilecek. Festival, 9-11 Aralık arasında Sinop’ta, 12-14 Aralık arasında Kastamonu’da gerçekleşecek. Ücretsiz film gösterim programı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

‘Kitap Şehre Dönüyor’

Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, iki yıllık pandemi arasının ardından, “Kitap Şehre Dönüyor” sloganıyla kapılarını 39. kez açacak. TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3-11 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Kitapseverler, tüm yayınevlerini bir arada bulacaklar ve sevdikleri yazarlarla tanışma fırsatı yakalayabilecekler. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na, yurt içi ve dışından bine yakın yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılım sağlayacak.

Kadınların fotoğraflarla bezeli öyküleri İFSAK’ta

Haberin Devamı

World Press Photo’nun, ‘Yılmazlık, Değişimi Esinleyen Kadınların Öyküleri’ sergisi İstanbul ve Ankara'da eş zamanlı olarak açılıyor. Hollanda Krallığı ile organize edilen serginin İstanbul'daki ayağı İFSAK'ta yer alacak. Bu özel sergide, 2000 ile 2021 yılları arasında Dünya Basın Fotoğrafı Yarışması’nda ödüllendirilen; dünyadaki kadınların, kız çocuklarının ve kadın toplulukların yılmayan direnişleri ve yaşadıkları zorlukları vurgulayan bir dizi hikaye sergilenecek. Sergi, 26 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da İFSAK’ta ve 25 Kasım-15 Aralık tarihleri arasında Ankara’da GaleriM’de görülebilir.

Okan Şarlı’dan ilk solo çalışma

Yirmi7’nin solisti Okan Şarlı’nın ilk solo akustik çalışması ‘Uykusuzum’, müzikseverlerle buluşuyor. Uykusuzum şarkısıyla ilk solo kariyerine adım atan Okan Şarlı, hazırladığı farklı tarzlarda altı yeni şarkıyı ara vermeden hayranlarıyla buluşturacak. Yirmi7 ise Okan Şarlı’nın yazıp bestelediği şarkılarla yoluna devam etmekte kararlı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder