Gözde Hatunoğlu 'Tüm Kuşlar' kalbinize dokunacak
HABERİ PAYLAŞ

'Tüm Kuşlar' kalbinize dokunacak

Sevda Deniz Karali’nin Pasaj&Garaj Müzik etiketiyle yayınlananan yeni şarkısının sözü, müziği ve düzenlemesi Sevda Deniz Karali’ye ait şarkı tüm dijital platformlarda yayında!

WIZ KHALIFA KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’TA!

Wiz Khalifa KüçükÇiftlik Park’ta! Rap müziğin yıldızları, şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta, 28 Haziran’da Dropout Festival’23 için bir araya geliyor.

FESTİVALE MUHTEŞEM KAPANIŞ

51. İstanbul Müzik Festivali, 5 Temmuz’da Atatürk Kültür Merkezi Türk Telekom Opera Salonu’nda gerçekleştirilecek Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın ‘Dünya Anne’ konseriyle sonlanacak. Kaçırmayın.

Haberin Devamı

BALMORHEA’DAN İKİ MUHTEŞEM KONSER

Müzik grubu Balmorhea iki konserlik bir turne için Türkiye’ye geliyor. 7 Temmuz’da CSO Ada Ankara’da, 8 Temmuz’da ise Uniq Maximum Açıkhava İstanbul’da.

HAFTANIN KİTAPLARI

NUMENOR’UN DÜŞÜŞÜ

‘Númenor’un Düşüşü’ ilk kez tek bir ciltte toplanıyor ve yeni bir tarihçe sunuyor. ‘Númenor’un Düşüşü’, Orta Dünya’nın tarihini ‘Yüzüklerin Efendisi’nin eklerinde yer alan ‘Yılların Öyküsü’ bölümünün zaman çizelgesine bağlı kalıp Tolkien’in yayımlanmış tüm metinlerinden faydalanarak Alan Lee’nin çizdiği illüstrasyonlarıyla birlikte anlatıyor.

BURADA VE ŞİMDİ

Burada ve Şimdi, Tolstoy, Wilde, Twain, Andriç, Bernhard gibi farklı zamanların, farklı toplumların edebiyatçılarından Eagleton, Shayegan, Bauman ve Chul Han gibi dünyaya farklı açılardan bakan modernite eleştirmenlerine dek birçok saygın isimle zihin açıcı diyaloglara giriyor. Herkesin dikkatle okuyacağı, dinamik bir eser…

DEPRESYON İMPARATORLUĞU

Bugün dünyada 300 milyondan fazla insana depresyon teşhisi kondu. Jonathan Sadowsky bu kitapta insan ıstırabının zamandan ve mekândan bağımsız sürekliliğini vurgularken farklı kültürlerin sıkıntı ve kederi nasıl deneyimlediklerini, manevi acıyı ne tür yöntemlerle dindirmeye çalıştıklarını gösteriyor.

AYI DAĞI

Post-apokaliptik bir dünya; insan ırkından geriye kalan yalnız iki kişi, bir baba-kız. İkili dünyanın bakir hâllerini andıran bir doğada, insanlıktan geriye kalan anımsaması güç anılarla hayatlarını sürdürmektedir. Babası kızını, annesinin anıları ve ona ait eşyalarla donatırken bir yandan da ona diğerlerini aramaktan vazgeçtikleri dünyanın insanı olmayı öğretir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder