Gözde Hatunoğlu Yeni yıl konserleri bu yıl çevrimiçi!
HABERİ PAYLAŞ

Yeni yıl konserleri bu yıl çevrimiçi!

Şişli Belediyesi’nin her yıl açık havada düzenlediği yılbaşı konserleri, bu yıl COVID-19 nedeniyle çevrimiçi olacak. Leman Sam, Vedat Sakman, Mazlum Çimen ve Dolunay Obruk’un vereceği konserler, yeni yıl coşkusunu dört gün boyunca evlerinize taşıyacak. Konserler, 31 Aralık 2020-3 Ocak 2021 tarihleri arasında Şişli Belediyesi’nin YouTube (https://www.youtube.com/user/sislibelediyesi) kanalında yayınlanacak.

KULİS SERGİSİ AÇILDI

Hrant Dink Vakfı öncülüğünde Türkiye Tiyatro Vakfı ve Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık işbirliğiyle hazırlanan ‘Kulis: Bir Tiyatro Belleği, Hagop Ayvaz’ sergisi açıldı. 21 Şubat 2021’e kadar Yapı Kredi Kültür Sanat’ta ziyaret edilebilecek olan sergi, tiyatro sanatçısı ve yayıncı Hagop Ayvaz’ın tiyatro arşivinden bir seçki sunuyor.

Haberin Devamı

BATU AKDENİZ’DEN ‘BİR SEBEBİ VAR’

Yeni nesil rock müzisyenlerinden Batu Akdeniz’in, yeni teklisi ‘Bir Sebebi Var’ dinleyenlerden tam not aldı. Şarkı, genç sanatçının şu ana kadar alışkanlık haline getirdiği gibi hem retro hem de günümüz rock sound’undan esintiler taşıyor. ‘Bir Sebebi Var’ın söz ve müziği Batu Akdeniz’e, aranjesi ise Bulut Gör’e ait.

DÜNYACA ÜNLÜ MUSEUM OF SELFIES TÜRKİYE’DE

Museum of Selfies, Hollywood ve Las Vegas’tan sonra şimdi de Türkiye’de. Trump Alışveriş Merkezi’nin şu anda çalışmaları yapılan, 2021 yılı başında ziyaretçileriyle buluşacak olan eğlence katında en son teknolojik donanımlara sahip yeni nesil oyuncaklar, sosyalleşme alanları, bowling salonları gibi alternatiflerin yanı sıra dünyaca ünlü interaktif eğlence müzesi Museum of Selfies de yer alacak.

Museum of Selfies’e gelenler dünyaya tersten bakacak, altın banyosunda keyif yapacak, emoji havuzunda yüzecek, ‘Game of Thrones’ tahtında oturacak ya da Leonardo da Vinci’nin en bilinen eserlerinden Mona Lisa’nın önünde selfie çektirecek.

Yeni yıl konserleri bu yıl çevrimiçi

‘KRİSTAL BERRAKLIĞI’ PERA MÜZESİ’NDE

Pera Müzesi’nin yeni sergisi ‘Kristal Berraklığı’ ziyarete açıldı. Kristal imgesinin çağrıştırdığı şeffaflık kavramını farklı anlamlarıyla ele alan sergi, büyük bir ekonomi oluşturan minerallerin topraktan çıkarılmasıyla ilgili etik ve ekolojik sorunları da mercek altına alıyor. Farklı coğrafyalardan 20 sanatçının eserlerini bir araya getiren ‘Kristal Berraklığı’, 7 Mart 2021 tarihine kadar Pera Müzesi’nin üçüncü katında ziyaret edilebilir.

Haberin Devamı

Çağdaş Sanat ve Küratörlük programı başlıyor

Açık Diyalog İstanbul ve Akbank Sanat işbirliğiyle organize edilen ve yedi ay süren seminer dizisinden oluşan ‘Çağdaş Sanat ve Küratörlük’ (Curating Contemporary Art) başlıyor. Uluslararası sanat platformlarından tanınmış sanat aktörlerinin konuşmacı olarak yer alacağı; bienaller, galeriler, müzeler ve sanat fuarlarından örneklerin verileceği ‘Çağdaş Sanat ve Küratörlük’ programı, 2021 yılının Ocak ve Temmuz ayları arasında gerçekleştirilecek.

Açık Diyalog İstanbul’un kurucusu Billur Tansel’in koordinatörlüğünde yürütülecek program, katılımcılara yeni bir bakış açısı kazandıracak. Programın sonuç aşamasında, katılımcılar kapsamlı birer bitirme projesi üzerinde çalışacak ve program tamamlandığında katılımcılara bitirme belgesi verilecek.

Haberin Devamı

Shakespeare İş Sanat Okuma Tiyatrosu’nda

İş Sanat Okuma Tiyatrosu, yeni eserler ve oyuncularla yoluna devam ediyor. William Shakespeare’in romantik komedyası ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’nı Ayşen Baransel, Elif Gizem Aykul, Kubilay Çamlıdağ ve Yağız Can Konyal seslendiriyor. İngiliz yazarın diğer bir komedyası ‘Kuru Gürültü’ ise Alican Yücesoy ve Elif Ürse’nin sesinden 30 Aralık’ta edebiyatseverlerle buluşacak. İş Sanat Okuma Tiyatrosu serisindeki eserlere, İş Sanat’ın sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden sezon sonuna kadar ücretsiz erişilebilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder