Güney Öztürk Kolay maç olmayacak
HABERİ PAYLAŞ

Kolay maç olmayacak

Eski Doğu Almanya’nın 230 bin nüfuslu kasvetli Chemnitz kentinde bizi buz gibi hava karşıladı. Yazı aratmayan güneşli İstanbul’dan, yağmurlu, karlı, rüzgarlı, gece 2-3 derece sıcaklığın olduğu bir deplasmana giriş yaptık. Rakibimiz Niners Chemnitz, bu yılın sürpriz çıkış yapan takımı..

Neyse ki Bahçeşehir’in dün akşam antrenmandaki enerjisi, içimizi ısıttı. Sezon ortası göreve getirilen deneyimli Karadağlı antrenör Dejan Radonjic (54), idman sonrası basın toplantısında rakibi hafife almadıklarını, zira Niners Chemnitz’in bu yıl, hem Avrupa’da hem Bundesliga’da çok başarılı bir grafik çizdiklerini önemle vurguladı. Rasonjic, “Dirsek dirseğe, sert bir mücadele bekliyoruz. Hepimiz için zorlu maç olacak. Ancak maçı İstanbul’a bırakmadan tümüyle bugünkü ilk ayağına odaklandık” diyerek takımına olan inancını dile getirdi.

Haberin Devamı

Takımın kaptanı Muhammed Baygül ise rakibin gücünün farkında olduklarını ama mücadelenin iki ayaklı olduğunu hatırlatarak İstanbul’a avantajlı bir skorla dönmek istediklerini söyledi. Özetle Bahçeşehir, bugün Alman Basketbol Ligi Bundesliga’da şu an ikinci olan Niners Chemnitz karşısında kritik bir finale çıkıyor.. Rakip tempolu, agresif bir takım. Haftaya İstanbul’a umutlu dönmek şu anki ilk hedefimiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder