Güney Öztürk Rakibi de şampiyon
HABERİ PAYLAŞ

Rakibi de şampiyon

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi yolundaki ilk rakibi Litvanya takımı Zalgiris karşısında zorlandı.

Deplasmandaki ilk maçtan 2-2 beraberlikle çıkan Sarı-Kırmızılılar, İstanbul’daki rövanşı Mertens’in mucize golüyle 1-0 kazanıp turu geçebildi. Tam kadro değillerdi, ancak ideal 11 oturana kadar sıkıntı yaşayacakları gerçek.

Şimdi önlerinde zorlu geçecek 2 hafta var. Neden mi? Hemen sayalım; Bu akşamki rakibi Slovenya şampiyonu Olimpija Ljubljana... Maç rakip sahada ve Bulgar rakibini eleyerek tur atlayan Sloven takımı sert futboluyla biliniyor. Dahası var; Galatasaray bu deplasmandan gelip 4 gün sonra yine başka bir deplasmana gidecek. Kayseri ile ligde yeni sezonun ilk maçını oynayacak.

Haberin Devamı

Bu kadar mı? Değil; Kayseri deplasmanından 3 gün sonra Ali Sami Yen’de Olimpija ile rövanş maçı var. O maçtan 4 gün sonra ise 19 Ağustos’ta İstanbul’da Süper Lig’de sezonun ilk derbisi için Trabzonspor’la karşı karşıya gelecek.

Sezonun daha başında, yeni transferlerle eskilerin uyumu sağlanamadan hasarsız geçilecek iki hafta, şampiyon Galatasaray’a derin nefes aldırır; büyük moral kazandırır. Daha sonrasında da, Sarı-Kırmızılı takıma gönül verenler; İcardi’li, Zaha’lı, Bakambu’lu, Halil’li, çifte Kerem’li, kaptan Muslera’lı Cim Bom’u tutabilene aşk olsun, diyebilir. Umarım herşey güzel başlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder