Hakan Çelik A serisi ile hedef liderlik
HABERİ PAYLAŞ

A serisi ile hedef liderlik

Kısa süre önce Türkiye lansmanı yapılan ve Mercedes’in kompakt sınıftaki ilk sedan modeli olan A-Serisi Sedan, tümü 7G-DCT otomatik şanzımanlı, 163 beygirlik benzinli ve 116 beygirlik dizel motor seçenekleriyle 246 bin 100 TL’den başlayan fiyatlarla haziran itibarıyla satışa sunuldu.

TÜRKİYE’DE SEVİLECEK

Mercedes Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan, “Sedan araçlar ülkemizde geniş bir hacme sahip. A-Serisi Sedan’ın da etkisiyle premium otomobil segmentindeki liderliğimizi korumayı hedefliyoruz. Aracımızın Türkiye pazarı için başta gelen modellerden biri olacağına inanıyoruz. A-Serisi Sedan’ın da etkisiyle premium kompakt sınıftaki liderliğimizi de yeniden kazanacağımıza inanıyoruz” dedi. Bekdikhan, yeni otomobilin toplam satışlarında yüzde 10’luk bir paya ulaşabileceğini belirtti.

Haberin Devamı

ÖĞRENME YETENEĞİNE SAHİP

A serisi ile hedef liderlik

A-Serisi Sedan, premium kompakt sedan sınıfının standartlarını yeniden belirliyor. Arka koltuk baş mesafesiyle sınıfının en iyi değerini sunan otomobil, bilinen ve beğenilen A-Serisi niteliklerini de bünyesinde barındırıyor.

Yüksek verimliliğe sahip benzinli ve dizel motorlar, S-Serisi’nden transfer edilen sürüş destek sistemlerinin de katkısıyla yüksek güvenlik seviyesi, sezgisel kullanıma imkan tanıyan ve öğrenme yeteneğine sahip MBUX (Mercedes Kullanıcı Deneyimi) bilgi ve eğlence sistemi bu niteliklerden bazıları. Omuz, dirsek ve baş mesafesiyle ortalamanın üzerinde değerler sunan A-Serisi Sedan; 944 mm arka koltuk baş mesafesi ve arka koltuklara geçiş kolaylığı gibi özelliklere de sahip.

PEUGEOT’NUN ÜRÜN GAMI ZENGİNLEŞİYOR

Yeni 508 Sedan’ın tanıtım ve satışa sunulma sürecinin ardından Peugeot, öncelikli olarak Avrupa pazarlarında SW versiyonunu satışa sunacak.

A serisi ile hedef liderlik

Yeni 508 Sedan ve SW’un 225 beygir gücündeki şarj edilebilir hibrit benzinli versiyonu ülkeye bağlı olarak bu aydan itibaren sipariş verebilecek. Sedan versiyondan transfer edilen çerçevesiz camların ve kapıların katkısıyla ortaya çıkan zarif ve atletik görünümüyle yeni Peugeot 508 SW heyecan uyandıran çarpıcı bir görünüme sahip.

Haberin Devamı

SKODA’DAN YENİ BİR KONSEPT

Skoda, farklı konsept projelerine imza atmaya devam ediyor. Skoda Meslek Okulu’ndaki 35 öğrenci, Kodiaq’ı Mountiaq pick-up modeline dönüştürdü. Altıncı öğrenci otomobili konsepti olan Mountiaq, Gün Batımı Turuncusu renge boyandı.

A serisi ile hedef liderlik

8 aylık çalışmanın ürünü olan Mountiaq pick-up, etkileyici bir tasarıma sahip. Tavanda ışık barları, bir vinç, şnorkel ve özel ışık efektleri dikkat çekiyor. Mountiaq ismi, maceracı ve off-road ruhunu yansıtıyor.

HYUNDAI ELANTRA YENİLENDİ

Tüm zamanların en çok satılan Hyundai modellerinden biri olan Elantra, dünya genelinde en çok bilinen Hyundai modeli ve aynı zamanda markanın ürettiği ilk C segmenti otomobili olarak önemli bir şöhrete sahip. Bu önemli gücü arkasına alan Hyundai’nin Amerika ve Asya pazarlarında başarıdan başarıya koştuğu Elantra modeli, şimdi de altıncı neslinin makyajlı versiyonuyla ülkemizde de satışa sunuluyor. Tanıtıldığı günden bu yana en fazla satılan Hyundai modeli haline gelen Elantra, 11 milyondan fazla satıldı. Türk tüketicisiyle de aynı yıl buluşan otomobil, 50 binden fazla satıldı ve ülkemizde de Accent’ten sonra en bilinen model olarak hafızalara kazındı.

Haberin Devamı

A serisi ile hedef liderlik

İLGİ ÇEKİCİ BİR DURUŞA SAHİP

Kapsamlı güvenlik paketiyle tam koruma sunan Hyundai Elantra, segmentindeki en şık ve donanımlı araçlardan biri. Yeni nesil basamaklı ızgara, aracı eskisinden daha geniş gösterirken, üçgen formdaki geriye doğru uzayan LED farları ve çekik bir gözü andıran LED stoplarıyla da son derece ilgi çekici bir duruş sergiliyor. Araç Stabilize Yönetimi (VSM) ve Elektronik Stabilite Kontrol (ESC) programları Elantra’da kombine olarak görev alıyor. Elektronik Direksiyon Sistemi (MDPS) de sürücüye ani manevralarda kontrolü kaybetmemesi adına yardımcı oluyor. Kör nokta çarpışma uyarı sistemi (BCW) ve arka çapraz trafik uyarısı da yeni eklenen donanımlardan.

A serisi ile hedef liderlik

Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, “Bugüne kadar 11 milyondan fazla satış başarısı gerçekleştiren Elantra ile biz de ülkemizde sedan segmentine katkıda bulunacağız” dedi.

TUTUMLU MOTORLAR

Yeni Elantra, sportif sürüş karakterini atmosferik çok noktadan enjeksiyonlu (MPi) benzinli motoruyla birleştiriyor. Sadece atmosferik beslemeli 1.6 litrelik benzinli motor, 6 ileri manuel ve 6 ileri otomatik şanzımanla sunulan Elantra, 127 beygir güç üretiyor.

Dört farklı donanım paketiyle satışa sunulan Hyundai Elantra’nın başlangıç fiyatı, hurda indirimi de eklendiğinde 108 bin 500 TL’den başlıyor. En üst donanım seviyesi olan Elite Plus versiyonu ise 145 bin 500 TL’lik bir etikete sahip. Yeni Elantra 7 yıl garanti seçeneğiyle satışa sunuluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder