Hakan Çelik Başarı tasarımda gizli
HABERİ PAYLAŞ

Başarı tasarımda gizli

İngiltere’de doğan MINI, sevimli tasarımı ve pratik özellikleriyle efsane olmuştu. MINI bu dönemde BMW Grubu bünyesinde teknoloji ve tasarımın gücünü birleştiriyor.

GELİŞMİŞ SÜSPANSİYON

Dikkat çekici tasarım ve zengin donanım seçenekleriyle yeni MINI 3 kapı, MINI 5 kapı ve MINI Cabrio yenilendi. Yapılan estetik dokunuşlar sayesinde MINI ailesi, markanın tasarım özelliklerini daha belirgin ve modern bir hale getiriyor. Kendine özgü yuvarlak tasarımıyla MINI farları ve genişletilen altıgen çerçeveye sahip karakteristik radyatör ızgaraları ile yeni modeller dikkatleri üzerine çekiyor. Geliştirilen süspansiyon sistemi, sürüş durumuna ve yol koşullarına bağlı olarak sönümleme kuvvetini yüzde 50’ye kadar azaltabiliyor.

Haberin Devamı

Başarı tasarımda gizli

İç tasarımda kullanılan krom malzemeler azaltılmış, havalandırma kanalları yeniden tasarlanmış. Anahtarın takıldığı bölüm ve marş düğmesi de sıra dışı.

YAKINDA TÜRKİYE’DE

MINI farklı tavan ve gövde renkleri, iç mekan özellikleriyle kişiselleştirmeye çok uygun bir otomobil. Etkileyici bir görünümle yeniden tasarlanan LED farlar standart olarak yerini alıyor. Britanya bayrağından (Union Jack) ilham alan görünüme sahip stop aydınlatmaları, koyulaştırılan yeni versiyonu ile daha çarpıcı bir hale geliyor. Çok işlevli spor deri direksiyon standart donanımının bir parçası.

Ayrıca ilk defa bu MINI ailesinde opsiyonel olarak direksiyon ısıtması mevcut. Ek olarak, yenilenen sürücü asistanı ile gelen şerit terk uyarısı, sürücülerin 70 ile 210 km/s arasındaki hızlarda rota boyunca güvenle yolculuk edebilmesine yardımcı oluyor. Yeni MINI ailesi bu yılın ikinci çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacak.

Başarı tasarımda gizli

BİR DEPOYLA 5 BİN KİLOMETRE MENZİL

DİJİTAL LANSMAN

Ağır ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse de 60 yıllık mirası ile öne çıkan Ford Trucks, 2021’e hem iki yeni ürün hem de mevcut ürün portföyünde sunduğu özellik ve teknolojileri geliştirerek ‘merhaba’ dedi. Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan ve Ford Trucks Türkiye ve Uluslararası Pazarlar Pazarlama Müdürü Emine Coşkun’un sunumlarıyla gerçekleştirilen dijital lansmanda, büyüyen F-MAX ailesi ve hizmetler tanıtıldı.

Haberin Devamı

Başarı tasarımda gizli

PAZAR PAYI ARTTI

Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, “Seneyi yüzde 31.7 pazar payıyla kapadık. Bunda F-MAX’in başarısının etkisi büyük oldu. Çekici segmentindeki payımızı 2017’den bu yana yaklaşık 3 katlayarak, 2020 yılının sonunda yüzde 25.5’e çıkadık” dedi.

Geliştirilen yeni ‘My Ford Trucks’ uygulaması üzerinden kullanıcılar ve filo sahipleri araçlarını uzaktan kontrol edebilecek ve birçok veriye ulaşabilecek. ConnecTruckGlobal. com web adresinden kendi şifreleriyle giriş yapıp filodaki araç bilgilerine zahmetsizce erişebilecek.

ÖZEL SERİ ÜRETİM

Uluslararası ödüllü F-MAX’in koleksiyon niteliğinde sınırlı sayıda üretilecek özel versiyonu ‘F-MAX Blackline’, birçok donanımıyla farklı bir ayrıcalık yaşatıyor. Bu özel seri sadece 250 adet üretilecek. ‘F-MAX L’ ise büyük yakıt depo opsiyonuyla müşterilere tek depoyla 5 bin kilometreye varan menzil imkanı sunuyor.

Yakıt deposu standart F-MAX’e göre, 300 litre artırılan F-MAX L, 1350 litrelik yakıt deposunun yanı sıra 3.60 metreden 3.75 metreye artan dingil mesafesi ile önemli taşıma avantajları sunuyor. Ford Trucks, müşterilerin daha fazla verimlilik sağlaması adına yüzde 5’e varan yakıt tasarrufu sunan ‘Eco+ Mode’ sürüş modunu tüm F-MAX’lerde standart olarak veriyor.

Haberin Devamı

İTALYAN GÜZELİ!

MC20 modeli İtalyanlar’ın efsane spor otomobil üreticisi Maserati için yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Araç, zarafet, sportif beceriler, özgün karakter ve safkan tasarım gibi kavramların etkileyici bir sentezini ortaya koyuyor. Bu otomobil kısa süre önce Paris’te düzenlenen online yarışmada ‘2021’in en güzel spor otomobili’ seçildi. MC20, 630 beygir gücündeki Maserati yapımı V6 ‘Nettuno’ motoru ile 325 km/ s’nin üzerindeki maksimum hıza ulaşıyor. Otomobil 0’dan 100 kilometreye sadece 2.9 saniyede çıkıyor.

Başarı tasarımda gizli

Sıradaki haber yükleniyor...
holder