Hakan Çelik Bayram tadında
HABERİ PAYLAŞ

Bayram tadında

CNN Türk’te radyocularla yayın yaptık. Radyo D’den Eftalya Nur Öktem ve Best FM’den Adem Metan konuğum oldu. YouTube ve internet mecralarının giderek artan etkinliği radyoları da dönüşüme zorluyor. Radyoların yaşamaya devam edeceğinden hiç kuşku duymuyorum. Ancak kaliteli ve farklı içerik sunmak kaydıyla. Dikkat çekici ve zengin içerik neredeyse takipçi oraya kayıyor. Adem Metan günümüz radyocuları arasında bunu en iyi yapan isimlerden biri.

Son dönemde kurucusu olduğu Biz10 TV ile de alternatif bir kanal olma yolunda ilerliyor. Türkiye’de radyolar dendiğinde benim için en önemli isimlerden biri Cem Hakko’dur. 1992 yılında kurduğu Power FM bugün hâlâ önemli bir marka. Hakko, faaliyet gösterdiği bütün alanlarda olduğu gibi rafine ve kaliteli çizgiyi burada da sürdürüyor. Hakko’nun radyo yayıncılığını geçici bir ilgi alanı olarak görmeyip neredeyse 30 yıldır yatırımların arkasında duruyor olması da ayrıca takdir ettiğim bir husus.

Haberin Devamı

Jennifer Lopez bir konser için geçen hafta Antalya Belek’teki Regnum Carya Otel’deydi. Lopez’in attığı her adımı takip eden milyonlarca insan var. Nitekim Instagram’da Antalya konseriyle ilgili paylaşımı tam 7.5 milyon kez izlenmiş. “Türkiye yeterince güvenli değil” algısının kimi ülkelerde hâlâ güçlü olduğu düşünülecek olursa Lopez gibi bir ismin gelip, şık bir ortamda güzel bir konser vermesi Türkiye markası adına iyi bir iletişim çalışması oldu. Regnum Carya Oteli’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Antalyaspor Başkanı olan Ali Şafak Öztürk’ün, dünya yıldızlarını Belek’e getirerek çok akıllı bir strateji izlediğini düşünüyorum.

CNN Türk’te pazar günü Rumeli Üniversitesi’nden Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve Günaydın Restaurantları kurucusu Cüneyt Asan ile birlikteydik. Televizyoncu gözüyle söylüyorum, Özyaral ve Asan ekranda müthiş bir ikili oluyor.

Cüneyt Asan; marka yeme içme mekanı nasıl kurulur ve yıllar boyunca nasıl başarıyla işletilir, Türkiye’de bu işin kitabını yazan bir isim. Dünyada bugün hayli iyi bir algıya sahip olan “Turkish steak” kavramında da Cüneyt Asan’ın ciddi katkısı var. Günaydın Et’’in de fiyat-ürün dengesi, temizlik ve lezzet konusunda ülkemizin en başarılı lokantalarından biri olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı

Kısa süre önce bu köşede bir müşteri yorumu aktarmış ve ünlü Fransız markası L’Occitane ürünleriyle ilgili bir geri bildirim paylaşmıştım.

Yazımdan hemen sonra deneyimli iletişimci Nilüfer Pazvantoğlu ve L’Occitane’ı Türkiye’de temsil eden Palmiye Kozmetik firmasının yöneticisi Neslihan Demirkaya benimle temasa geçti. Uzun yıllar boyunca çok severek kullandığım markayı daha iyi tanımama yardımcı oldular. Satış sonrası ve müşteri hizmetlerine gösterdikleri özen için kendilerine teşekkür ederim.

Okurlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlar, sağlıklı, mutlu ve kazalardan uzak günler dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder