Hakan Çelik CNN Türk farkı
HABERİ PAYLAŞ

CNN Türk farkı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan adayı Ali Koç pazar sabahı CNN Türk’te “Hafta Sonu” programıma konuk oldu.

Hakkında ortaya atılan iddiaları tek tek yanıtladı. Başkan seçilmesi halinde neler yapacağını madde madde sıraladı. Karşılıksız olarak kulübe nasıl katkı sağlayacağını, başarıya ulaşmak için izlenecek yol haritasını, rakiplerle mücadeleye bakışını özetledi.

Bu yayın bütün zamanların en çok ilgi çeken programlarından biri olarak televizyonculuk tarihimizdeki yerini aldı. Sosyal medya etkileşimi açısından da benzer bir durum söz konusu oldu. Ali Koç Twitter’da neredeyse iki gün boyunca en çok konuşulanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

Gelen yüksek reyting Ali Koç’a gösterilen ilgiyi ve Fenerbahçe camiasının gücünü gösteriyor. Nitekim yayından sonra stüdyo Ali Koç’la fotoğraf çektirmek isteyenlerle doldu. Binanın önünde de büyük bir kalabalık vardı.

Bugüne kadar Özhan Canaydın, Duygun Yarsuvat, Abdurrahim Albayrak, Dursun Özbek, Fikret Orman, Ergin Ataman, Rıdvan Dilmen, Abdullah Avcı, Göksel Gümüşdağ, Mustafa Cengiz gibi birçok kulüp başkanı ve önemli spor adamıyla televizyon programları yaptım. Yayınların hepsi ciddi izlenme oranlarına ulaştı.

CNN Türk farkı

Fenerbahçe Kulübü’nün Başkanı Aziz Yıldırım’ı da defalarca televizyon programıma davet ettim. Kendisi önerimi değerlendireceğini söylemişti. Ali Koç’la program yapacağımız tarih kesinleştikten sonra Yıldırım’ın ofisini bir kez daha arayarak notumu ilettim.

Aziz Yıldırım yarın akşam 21.00’de CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz’ın moderatörlüğünde Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Arslan ve Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır’ın sorularını yanıtlayacak.

Çarşamba akşamı yayıncılıkta yine bir CNN Türk farkı yaşanacağına inanıyorum. CNN Türk geçmişte olduğu gibi bugün de sorumlu yayıncılık prensipleri çerçevesinde farklı kesimlerin görüşlerine ekranlarını açmaya devam ediyor.

CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile yaptığımız yayın için de çok geniş bir süre ayrıldı ve program çok izlendi. CNN Türk İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal ve Genel Müdür Bora Bayraktar yeni dönemde bu hassasiyetin gereğini titizlikle yerine getiriyor. CNN Türk izleyicilerinin de ilkeli yayıncılık adına gösterdiğimiz gayretin farkında olduğunu düşünüyorum.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder