Hakan Çelik Ne yıl oldu ama!
HABERİ PAYLAŞ

Ne yıl oldu ama!

Biz gazeteciler objektif, hızlı, doğru haber vermek, bunu destekleyecek yorumları paylaşmak noktasında rekabet ediyoruz. Ses getiren yayınlar gerçekleştirmek için çaba harcıyoruz. İzleyicilerimiz ve okurlarımız bizim için çok değerli ve onlara karşı ciddi sorumluluğumuz var. Bir değerlendirme yaptığımda 2019’un habercilik ve yayıncılık açısından oldukça verimli geçtiğini söyleyebilirim.

Ankara Temsilcisi ve yazarı olduğum POSTA Gazetesi sadece tirajı değil, erişimiyle de Türk basınının en önemli gazetelerinden biri olmaya devam ediyor. Gündemin en kritik başlıkları POSTA’nın sayfalarından okundu. Gazete yazılarım ve CNN Türk’teki televizyon programlarımda sadece rutin gündemi değil; bilim, teknoloji, savunma, havacılık ve otomotiv alanındaki en son gelişmeleri Türkiye kamuoyuna duyurdum.

Haberin Devamı

Ekonomi ve politika gündeminin en sıcak başlıklarını televizyon konuklarımla konuştum. CNN Türk’teki “Hafta Sonu” programım neredeyse her yayınıyla Türkiye gündemini belirledi. Uzun yıllardır Vodafone Türkiye’nin katkılarıyla ekrana gelen “Hafta Sonu” Türkiye’nin bir televizyon klasiği haline geldi. Prof. Dr. İlber Ortaylı ile bizim sohbetlerimiz her zaman çok beğeniliyor.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Gülnur Aybet’le özel yayınımız çok konuşuldu. KKTC Başbakanı Ersin Tatar’dan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’den Bosch Türkiye ve Ortadoğu CEO’su Steven Young’a kadar çok farklı kesim ve sektörlerden önemli isimler konuğum oldu. Sanat, kültür ve spor dünyamızın önemli isimleriyle de stüdyoda bir araya geldik.

Erol Evgin, Kerem Görsev, Murat Karahan, Ergin Ataman ve Abdurrahim Albayrak programlarım bu yılın en çok ilgi gören bölümleri arasındaydı. Beni en fazla heyecanlandıran özel işlerden biri ABD’nin Teksas eyaletinde F-35 uçağının kokpitinden yaptığım canlı bağlantı oldu. Genç kuşağın iki başarılı ismi, radyocu, Biz10 TV Kurucusu Adem Metan ve Youtuber Doğan Kabak’la yaptığım programlardan büyük keyif aldım.

Gündemin en sıcak günlerinde Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile yayınlarımız gündem oluşturdu. Selçuk Bayraktar ile Akıncı’nın önündeki sohbetimiz, Türkiye’nin Otomobili Girişimi CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş ile Gebze Bilişim Vadisi’ndeki yayınımız da öyle.

Haberin Devamı

Kabinenin bütün bakanlarıyla ve muhalefetin önemli bazı isimleriyle gerçekleştirdiğimiz programlardan da çok haber çıktı. CNN Türk’teki “Hafta Sonu” yayınları, söyleyecek sözü olan ancak televizyonlara pek çıkmayan önemli profillerin tercih ettiği bir platform hâline geldi.

Yeni yılda da ses getiren yayınlara imza atmayı umuyorum. Bütün okurlarıma, takipçi ve izleyicilerime yeni yılda sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder