Hakan Çelik Son düzlük
HABERİ PAYLAŞ

Son düzlük

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i çok uzun süredir tanırım ve takdir ederim. Aile Bakanlığı’nda Türkiye’de tabu niteliğindeki onlarca soruna dokundu, ciddi çözümler üretti, samimi iletişimiyle herkesin gönlünü kazandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde çok önemli işlere imza attı. Gaziantep dünyada en fazla Suriyeli’yi barındıran şehir olmasına rağmen sadece iş, aş üretme kriterinde değil toplumsal barış açısından örnek şehir oldu. Gaziantep bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen, en fazla ihracat yapan en çok yatırım çeken yerleri arasında.

Haberin Devamı

Fatma Şahin gibi bu başarılarda büyük emeği olan, geçmiş kabinelerin saygın bir bakanının kendi vatandaşlarını kıracak veya küçük görecek durum içinde olacağını asla düşünmem. Sosyal medyada son günlerde yayılan videolara yorumum özetle budur.

Seçim kampanyasında Türkiye’nin doğusundan batısına birçok bölgesini dolaştım, sokağın nabzını Posta Gazetesi’ndeki yazılarımda aktarmaya çalıştım.

Kampanyanın başından bu yana CNN TÜRK’teki programımda yarışa giren isimlerden Mehmet Özhaseki, Nihat Zeybekci, Menderes Türel ve Mustafa Sarıgül konuğum oldu.

CHP’li, akif Hamzaçebi ve Muharrem Erkek’le de yayınlar yaptım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul, Ankara, Bolu ve Düzce mitinglerini izledim, Düzce adayı, önceki Sanayi Bakanı Faruk Özlü ile sohbet ettim. Denizli Pamukkale’de Hüseyin Gürlesin ile bir programa katıldım. İki etkileyici yer, Üsküdar Belediyesi’nin Nevmekan sahil ve Başakşehir Belediyesi’nin Millet Kıraathanesi’nde gençlerin sorularını yanıtladım.

Eyüp Belediye Başkanı Adayı Deniz Köken ile sosyal medya sohbeti yaptık. Palandöken ve diğer ilçeleri birlikte ziyaret ettiğim Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen çalışmalarını en fazla takdir ettiğim isimlerden biri oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu dinamik bir kampanya yürüttü. Kendisiyle Feriköy ve Kurtuluş’u dolaştım, yanında Şişli adayı Muammer Keskin ile Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen vardı. İki gün önce Taksim’de CHP Beyoğlu Belediye Başkanı Adayı alper taş’la bir araya geldim. Projelerini çok beğendiğim İzmir Karşıyaka’nın CHP’li belediye başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’la bir kültür turu yaptık.

Haberin Devamı

Bugün İzmir’deyim, seçime saatler kala İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci’nin çalışmalarını takip edeceğim. Yarın sabah CNN TÜRK’te AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş konuğum olacak. Artık seçimlere dair her şey söylenmiş olduğu için ağırlıklı olarak terörle mücadele, ekonomi ve dış politika gündemini konuşacağız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder