Hakan Çelik Ticari araç lideri
HABERİ PAYLAŞ

Ticari araç lideri

Avrupa pazarında birinci sırada yer alan Renault yeni Master, Trafic, Alaskan ve Kangoo Z.E. modelleriyle iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Master Türkiye pazarının da en güçlü modelleri arasında.

Ticari araç lideri

Avrupa’da VAN ve elektrikli hafif ticari araç pazarının lideri Renault Grubu, dört yeni modeli gün yüzüne çıkarıyor: Yeni Renault MASTER, Yeni Renault TRAFIC, Yeni Renault ALASKAN ve KANGOO Z.E. Konsept.

Hafif ticari araç segmentinde iddialı bir strateji yürüten Renault Grubu, liderliğini dünyada yeni pazarlarda genişletmeyi hedefliyor. Renault, elektrikli ve internet bağlantılı hafif ticari modeli EZ-FLEX ile kişiye özel teslimat işinin yeni yöntemlerini keşfederek geleceğe dair vizyonunu yansıtıyor.

Haberin Devamı

HASSAS ÇÖZÜMLER

Renault-Nissan Hafif Ticari Araç İttifak Kıdemli Başkan Yardımcısı Denis Le Vot “2018, hafif ticari araç satışlarının 2017’ye göre yüzde 34 arttığı rekor bir yıl oldu.

2019’da müşterilerimizin beklentilerini karşılamak için ürün gamımızı yenilemeye devam edeceğiz.

Renault Pro+ ve internet bağlantılı hizmetlerimiz sayesinde, profesyonel müşterilerimizin iş gelişimini destekleyecek hassas ve inovatif çözümler geliştiriyoruz” açıklamasını yaptı.

MODERN TASARIMLAR

Renault Grubu Tasarım Direktörü Laurens van den Acker de yeni modellerin Renault ürün gamındaki yenilenmenin bir parçası olarak, güçlendirilmiş ortak bir görsel kimlikle gün yüzüne çıktıklarını söyledi.

Yeni Master, daha geniş ve güçlü ön kısım ile birlikte tamamen yenilenen bir iç tasarıma da sahip.

Arka Görüş Destek Sistemi ve Yan Rüzgar Destek Sistemi gibi yeni sürüş destek sistemlerini de sunan yeni Master, 180 beygire kadar daha güçlü ve verimli motorları ile dikkat çekiyor.

Yeni ve inovatif donanımları ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Master’ın, aynı zamanda yüzde 100 elektrikli olan yeni Master Z.E. versiyonu da bulunuyor.

PEUGEOT 208 YENİLENİYOR

B segmentinin en sevilen modellerinden Peugeot 208 yenileniyor. Peugeot 208, değişen otomobil kullanma alışkanlıkları ve enerji geçiş sürecinin yansıması olarak benzinli ve dizele ek elektrikli de olmak üzere üç farklı güç ve aktarma organı seçeneğiyle pazara sunulacak.

Haberin Devamı

Ticari araç lideri

SONBAHARDA YOLLARDA

Yeni Peugeot 208, orijinal tasarımın yanı sıra 3-Boyutlu yükseltilmiş gösterge ekranı da dahil yeni nesil Peugeot i-Cockpit ve normalde daha üst sınıf araçlarda kullanılan birçok sürüş destek sistemiyle küçük sınıf otomobil pazarına yeni bir yaklaşım getirecek.

Yeni Peugeot 208, 2019’un son baharında satışa sunulacak. Otomobilin e-208 adıyla yüzde 100 elektrikli bir versiyonu da satışta olacak. 136 beygir güce sahip olan bu araç gaz pedalına dokunulduğu andan itibaren 260 Nm tork üreten bir elektrikli motora sahip.

ZENGİN DONANIM

208’in 1.2 ve 1.5 litrelik geleneksel benzinli ve dizel motorları da bulunacak. Otomobil güvenlik ve sürüş destek sistemleri açısından da oldukça zengin bir listeye sahip.

208 ile birlikte sunulacak sistemler arasında ‘Uyarlanabilir Hız Sabitleme’, ‘Stop and Go Fonksiyon’, ‘Şerit Takip Asistanı’, ‘Tam Park Asistanı’, ‘Acil Durum Fren Sistemi’, ‘Aktif Şerit Takip Sistemi’ bulunuyor.

Haberin Devamı

YILIN OTOMOBİLİ

Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu Jaguar, tamamen elektrikli SUV’u I-PACE ile Amerika’da gerçekleştirilen Dünyada Yılın Otomobili seçimlerinde üç ödül aldı.

Ticari araç lideri

I-PACE, martta da Avrupa’da Yılın Otomobili Ödülü almıştı. Araç, bu ödülün yanı sıra, Dünyada Yılın Tasarımı ve Dünyada Yılın En Çevreci Otomobili ödüllerini de almaya hak kazandı.

Jaguar’ın 400 beygir gücünde tamamen elektrikli ilk performans SUV’u yeni I-PACE, 470 km’lik menzili, 4.8 saniyede 100 km/ saat hıza ulaşan performansı ile heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor.

YEPYENİ BİR TASARIM

INFINITI’nin elektrikli otomobil dünyası için geliştirdiği yepyeni spor sedan konsepti Qs Inspiration, Şangay Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Yükseltilmiş sürüş pozisyonu, yüksek performanslı elektrik motoru ve dört tekerlekten çekiş sistemi ile Qs Inspiration, spor sedan formatına yeni bir bakış açısı sunuyor.

Ticari araç lideri

Elektrikli otomobiller için geliştirilen esnek araç mimarisi, geleneksel sedan oranlarının yeniden tanımlanmasına izin vermesinin yanı sıra ferah, rahatlatıcı bir iç mekan yaratılmasına olanak sağlıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder