Hakan Çelik V6 motorlu X Class geldi
HABERİ PAYLAŞ

V6 motorlu X Class geldi

Aralık 2017’de Türkiye pazarında Premium Pick-Up olarak yerini alan Mercedes-Benz X-Class, yeni V6 motor seçeneği X 350 d 4MATIC’i Türkiye’de müşterilerin beğenisine sundu.

GÜÇ GÖSTERGESİ

258 beygirlik motoruyla Pick-Up segmentinde ‘güç gösterisi’ne hazırlanan Mercedes-Benz X 350 d 4MATIC, üstün off-road yeteneği, yüksek taşıma kapasitesi ve çekiş kabiliyeti sayesinde ister şehir içi günlük kullanım, ister bol virajlı karayolları, ister asfalt dışı yollar, isterse de çamurlu ve zorlu arazi şartları gibi her türlü koşulda kullanıcısına oldukça başarılı bir sürüş konforu sunuyor.

Haberin Devamı

V6 motorlu X Class geldi

ÇOK YÖNLÜ KARAKTER

0-100 km/s hıza 7.9 saniyede ulaşan araç, Dynamic Select ile gün içerisinde karşılaşılabilecek farklı sürüş koşullarında sportifliği ve fonksiyonelliği harmanlayan çok yönlü bir karakter sunuyor.

KÖRFEZ GÖSTERİŞ AVRUPA SADE İSTİYOR

Dünyada VIP araç istekleri ülkeden ülkeye değişiyor. Körfez ülkeleri gösterişli araçları tercih ederken Avrupa ülkeleri ise daha şık ve sade araç istiyor. 30 yıldır VIP araç tasarımı gerçekleştiren Ertex otomotiv, yüzde 100 el işçiliği ile lüks tasarımlı araçlar üretmeye devam ediyor. lüks tasarımlı araçlarda konfor ve teknolojik özellikler en çok istenilen isteklerin başında geliyor. Lüks tasarımlı araçların gittikçe ilgi gördüğü günümüzde artık müşteri istekleri de değişim göstermeye başladı.

V6 motorlu X Class geldi

Yılda 400 adet lüks tasarımlı araç üreten VIP araç sektörünün öncü firması Ertex otomotiv, ürettiği araçların yarısını Körfez ülkeleri ve Avrupa’ya ihraç ederken kişisel istekleri temel alarak araç üretimlerini gerçekleştiriyor. Ertex otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih malkoç, “müşterilerimize eskiden bir koltuk, bir masa ve televizyon isterken şimdi daha çok tasarıma önem vererek şık ve kullanışlı olan araçlar istiyor" değerlendirmesinde bulundu.

FIAT 500'DEN REKOR

Fiat 500, rekorlar hanesine bir yenisini daha ekledi. 2018’de 11 Avrupa ülkesinde sınıfının en çok satan otomobili olan 500, 4 ülkede de ilk üç içinde yer aldı. Türkiye’de yüzde 11 pazar payı ile sınıfının ikincisi olan Fiat 500, Avrupa’da geçtiğimiz yıl toplam 194 bin adetlik satış adedine ulaşarak önemli bir başarıya imza attı. Fiat 500, yıllar içerisinde kimliğine sadık kalırken, teknoloji ve moda gibi alanlarda iş birlikleri ile kendisini dönüştürüyor. Fiat 500’ün başarısının ardında 2007'den günümüze kadar ortaya çıkan, 500 ve Abarth 595’e dayanan 30'dan fazla özel seri de yer alıyor.

Haberin Devamı

V6 motorlu X Class geldi

AUDI SERVİSTE BİR ADIM ÖNDE

Yetkili servislerinde dijital hizmetleri sırasıyla hayata geçiren doğuş otomotiv audi, servis kalitesi ve uygulamalarıyla audi dünyası’nda örnek gösteriliyor. Benimaudim.com adresi audi kullanıcılarına online servis randevusu alma, servisteki araçlarının durumunu takip etme, fatura görüntüleme ve servis hizmetini kredi kartı ile online ödeme imkanı sunuyor. ‘akıllı Kalem’ uygulaması, yetkili servis hizmetlerindeki tüm süreçlerin dijital ortama anında aktarılmasına olanak sağlıyor. ayrıca, yetkili servislerde bulunan ‘Self Reception’ uygulaması da havalimanlarındaki check in hizmetine benzer bir şekilde, araç sahiplerinin kendi iş emirlerini açmasına imkan veriyor.

Haberin Devamı

V6 motorlu X Class geldi

MINI'DEN İLK ONLINE SATIŞ

Borusan Otomotiv’in, Türkiye distribütörü olduğu MINI için onlinestore.mini.com.tr adresinde hayata geçirdiği MINI Online Satış Platformu üzerinden satılan ilk otomobil, sahibine teslim edildi. MINI Türkiye’nin stoğunda bulundurduğu tüm modellerin, renk ve donanıma ait kadar tüm detaylarının görülebildiği platform üzerinden ayırtılan ve ön ödemesi yapılan ilk araç, kırmızı renkli bir MINI Cooper Cabrio oldu. MINI Online Satış Platformu’nda MINI’nin tüm yetkili satıcılarındaki modeller ve donanım detayları yer alıyor. Bunun yanı sıra otomobillerin liste fiyatları ile beraber mevcut satış koşullarına göre hesaplanan indirimli anahtar teslim fiyatlarına kolayca ulaşılabiliyor.

V6 motorlu X Class geldi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder