Hande Kazanova 14 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

14 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta tutulma etkisiyle başlıyor. Tam Güneş tutulması, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, medya, hukuk, ticaret alanlarınızda hızlı gelişmeleri tetikleyecek. Parasal konularda tuttuğunuzu koparabilirsiniz. Önünüzdeki dönemde farklı konulardan, derslerden, kurslardan hoşlanabilirsiniz. Salı gününden sonra uzak çevre, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk alanlarınız hızlanabilir. Perşembe günü Satürn Kova burcuna geçiyor. 2.5 yıl boyunca çevrenizi, arkadaşlarınızı gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Bazılarıyla dostluklarınız daha sağlama binerken, bazılarına bu dönem veda etmek durumunda kalabilirsiniz. Gelecek fırsatlarınızın artacağı bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Tam Güneş tutulması parasal alanınızı tetikleyecek. Başkalarının parası, partnerinizin para alanı bu tutulmayla hareketlenebilir. Bir borç veya ödemeyle uğraşabilir, bir kredi veya borcun altına girebilirsiniz. Salı günü ve 3 hafta boyunca, ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda rahatsınız. Kredi almak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla geçmiş 7 yılda yaptığınız işlerin, attığınız adımların karşılığını almaya hazırlanıyorsunuz. 2.5 yıl boyunca kariyer ve iş alanında sorumluluklarınız ve testleriniz olabilir. Diğer taraftan kariyer ve iş fırsatlarınız artmaya başlayacak. Yeni şanslar karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu: Tam Güneş Tutulması özel hayatınızda hızlı kararları ve olayları hayatınıza taşıyacak. Önünüzdeki 6 ay boyunca evliliğe adım atabilir, ilişkiye başlayabilir, var olan ilişkinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Eşinizin veya partnerinizin hayatında da önemli gelişmeler yaşanabilir. Taşınma konusu gündeminize yerleşecek. Salı gününden sonra özel hayatınız ve ortaklı işlerinizde istediklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 2.5 yıl boyunca seyahat, eğitim, gelecek planları, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, medya, eğitim, seyahat alanlarınızda önemli sorumluluklar ve testler başlıyor. Bu alanlarda şans ve fırsatlarınız da artmaya başlıyor.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Tam güneş tutulmasında işiniz veya sağlığınızla ilgili yeni kararlar alacak veya önemli olaylar yaşayacaksınız. Salı günü itibarıyla iş, hizmet ve sağlık alanınızda güzel etkileşimlere merhaba diyorsunuz. İş değişimi yapmak, sağlığınıza ilgi göstermek için güzel bir dönem. Perşembe günü itibarıyla ortak parasal alanınıza geçen Satürn bu alanlarda önemli testleri ve sorumlulukları karşınıza getirebilir. Partnerinizin parası, başkalarının kaynakları alanında önemli dersler ve sorumluluklar üstleneceksiniz. Neyse ki Jüpiter bu yıl size bu alanda fırsat ve şans desteği verecek.

Aslan Burcu: Tutulma aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde ya da yaratıcılık alanlarınızda hızlı ve yeni başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Sanatsal ve kreatif işlerinizde, hobi alanlarınızda yeni projelere hayat verebilirsiniz. Yine bu dönem aşk hayatınızda, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştireceksiniz. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca ilişkileriniz ve özel hayatınızda testlere ve mesafelere açık olabilirsiniz. Bu süreçte ilişkiden bekledikleriniz, ortaklıklarınızdan aldıklarınızı sorgulayabilirsiniz. Yine sağlam ve kalıcı temelli ilişkiler kurulabilir. Bu hafta Jüpiter’in de bu alanlarınıza geçmesiyle birlikte ilişkilerinizde güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Tam Güneş tutulması evinizle, ailenizle ilgili konularda yeni kararlar ve başlangıçları oluşturabilir. Bir ev konusu, aile meselesi veya aile büyüklerinizin sağlığıyla ilgili konular kafanızı meşgul edebilir. Salı gününden sonra ailenizle iyi ilişkiler kurabilir, sorunlarınızı 3 hafta boyunca halletmek için uygun ortam bulabilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda testlere tabii olabilirsiniz. Bu süreçte gerçekten işinizi sevip sevmediğinizi sorgulayabilir veya iş alanlarınızda ekstra sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Jüpiter’in bu alanlarınızı ziyaretiyle beraber iş alanlarınızda, güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelecek.

Terazi Burcu: Tam güneş tutulması yakın çevre, iletişim, satış, pazarlama, reklam alanlarınızda gerçekleşiyor. Yakın çevrenizin, akraba veya kardeşlerinizin hayatında önemli gelişmeler olabilir. Sosyal medya alanlarınızda hızlı gelişmeler içine gireceksiniz. Salı gününden sonra bilgisayar, yayıncılık, reklam, satış, pazarlama alanlarınızda yeni kapılar açılabilir. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca aşk, çocuk, eğlence, sanatsal işler, eğitim alanlarınızda dolaşmaya başlayacak olan Satürn bu alanlarda kalıcı ilişkiler ve işleri karşınıza getirebilir. İlişkilerde daha sorumlulukla ilerleyecek, önemli işler başaracak, hobilerinize daha fazla zaman ayıracaksınız.

Akrep Burcu: Tam Güneş tutulması para evinizde oluşacak. Bu tarih sonrası parasal konularda hızlı ve yeni başlangıçlar, oluşumlar ve kararlar gündeme gelebilir. Tutulmadan hemen sonra para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Kazançlarınız artıyor. Perşembe günü itibarıyla ev, aile alanlarınızda önünüzdeki 2 yıl boyunca önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız. Davranışlarınızı, alışkanlıklarınızı gözden geçireceğiniz bu dönem kendi içinize çekilebilir, kendinizden yepyeni bir insan çıkartabilirsiniz. Yine ev, aile yuvanızla ilgili alanlarda şanslı olacaksınız.

Yay Burcu: Tam Güneş tutulmasıyla hayatınızla ilgili hızlı ve beklenmedik kararlar gündeme gelebilir. Bu tutulma zamanı hayatınızda önemli olaylar oluşabilir, fiziki sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hayatınız şekilleniyor. Salı günüyle beraber kendinizi ve yapacaklarınızı önemseyeceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyalliğiniz artabilir, görüntünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca yakın çevre ilişkilerinizin sorumluluklarıyla uğraşacağınız bir dönem başlıyor. Girişimleriniz, iletişim ayağınız ve yakın çevre bağlantılarınızda önemli sorumluluklar, testlerle karşılaşabilirsiniz. Jüpiter’in de bu alanlarınızda dolaşmasıyla birlikte yakın çevrenizden, iletişim işlerinizden fayda sağlayacaksınız.

Oğlak Burcu: Yılın son tutulmasında beklenmedik bazı olaylar gündeme gelebilir. Neyin, niçin olduğunu anlamasanız bile, yaşayacağınız olaylar sonucunda bir şeyler öğreneceksiniz. Bu dönemde şartları çok zorlamayın. Uzak çevrenizdeki ya da yakın çevrenizdeki insanların veya akrabalarınızın hayatında önemli gelişmeler ve beklenmedik olaylar yaşanabilir. Salı gününden sonra ilişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca parasal alanda, maddi konularda daha sorumlu ve organize hareket edeceksiniz. Jüpiter’in de bu alanınıza geçmesiyle birlikte parasal konularda oldukça şanslı olabilirsiniz.

Kova Burcu: Tam Güneş tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde gerçekleşecek. Yeni tanışılan arkadaşlar, yeni edinilecek çevre size bambaşka kapılar açabilir. Çevre değişimlerine açık olacaksınız. Salı günüyle beraber sosyal ilişkilerinizi sağlamlaştırarak yolunuzda ilerleyeceksiniz. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca hayatınızı yeniden kuracak, önemli kararlar alacak, yeniliklerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. Merak etmeyin 2 gün sonra Jüpiter’de bu alanlarınıza giriyor. Çok şanslı bir döneme giriyorsunuz. Ne yapacağınızı çok net bir şekilde göreceğiniz bu dönemde hayatınızı yenilemekten korkmayacaksınız.

Balık Burcu: Tam Güneş tutulması kariyer ve iş alanlarınızda hızlı ve beklenmedik başlangıçları gündeme gelebilir. Kariyerinizde önemli ve sağlam kararlar alacak, kendinizi gösterecek ve yeni işlere girişmekten korkmayacaksınız. Salı günü ve sonrasında kendinizi işinizde göstermeyi seveceksiniz. Bu dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Perşembe günü itibarıyla 2 yıl boyunca Satürn hayatınızda önemli elemeler, sadeleşmeler yaşayabilirsiniz. Yurtdışı işlerinizin sorumlulukları artabilir. Jüpiter’in bu alanlarınıza girmesiyle birlikte spiritüel alanda açılımlarınız yüksek olabilir. Geri planda yürüteceğiniz her işte şanslı olabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder