Hande Kazanova 24 Mayıs haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

24 Mayıs haftası burçlar

Koç Burcu: Parasal düzenlemelerle haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta Yay burcunda tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Bu tutulma seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak olan işler, hukuk, ticaret alanlarınızı tetikleyecek. Bu tutulmayla beraber bazı işlerinizde beklediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Bu alanlarda hızlı olaylar cereyan edebilir. İş girişimlerinizde ve özel ilişkilerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Sevdiğiniz insanı güzel sözlerinizle ikna etmelisiniz. Pazar günü itibarıyla 22 Haziran’a kadar iletişiminize dikkat edin. Telefonlarınızı, bilgisayarınızı yedekleyin. Evraklarınız kaybolabilir, telefonlarda, randevularınızda sorun yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Bu hafta parayla ilgili girişimlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Anlaşmalar yapacaksanız gözünüzü dört açın. Sosyal çevrenizdeki insanlar sizi yanıltabilirler. Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması ortak para alanlarınızı hareketlendiriyor. Parasal ödemeler, borcunuz varsa bununla ilgili konular, eşinizin parasal durumunu ilgilendirecek önemli, hızlı, bağımsız kararlar bu dönemde karşınıza gelebilir. Hafta sonu para evinizde gerileyecek olan Merkür 22 Haziran’a kadar parasal konularda sorunları karşınıza getirebilir. Eski bir mevzuyla uğraşabilirsiniz ya da daha önceden iş yaptığınız insanlarla yolunuzda devam etmelisiniz.

İkizler Burcu: Haftanıza gündelik işlerinizin üzerine eğilerek başlıyorsunuz. Bu hafta oluşacak tam Ay tutulması özel ilişkilerinizde önemli kararları karşınıza getirebilir. Bu tutulmayla beraber kendinizi evlilik, söz, nişan, yeni bir ilişkiye başlama, ilişkinizi sonlandırma gibi hızlı ve baş döndürücü olaylar içinde bulabilirsiniz. Ayrıca kendi başınıza vereceğiniz kararlarda daha net olmaya çalışın. İş tekliflerinde gözünüzü açık tutun, yanıltıcı ve aldatıcı etkiler devrede olurken siz havalarda uçuyor olabilirsiniz. Pazar günü itibarıyla 22 Haziran’a kadar kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Büyük girişimlerden, adımlardan uzak durun.

Yengeç Burcu: Haftanıza sizi eğlendirecek, size keyif verecek haberlerle başlayabilirsiniz. Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması günlük hayatınızın düzeninde, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda hızlı konu ve olayları, sonuçları karşınıza getirebilir. Yeni bir iş konusu, başvurusu, konuşması karşınıza gelebilir. Ev, aile ve geleceğinize yönelik atılımlarınızda gözünüzü dört açın. Hafta sonuyla beraber geçmiş konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. 22 Haziran’a kadar önemli girişimlerde bulunmamalı, imza atmamalısınız. Geçmişte yaşanılan ve tamamlanması gereken konular bu dönem önem kazanacak.

Haberin Devamı

Aslan Burcu: Haftanıza ailevi konularla başlıyorsunuz. Bu hafta ortası gerçekleşen tam Ay tutulması aşk hayatınızı alevlendirebilir. Sosyal çevrenizde tanışacağınız bir insanla bu tutulma ve sonrasında hızlı kararlar alabilirsiniz. Yine özel hayatınız mercek altında olacak. Çocuk haberi gündeme düşebilir, çocuk sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz. Önemli bir sanatsal iş karşınıza gelebilir. Pazar günü Merkür sosyal çevre alanlarınızda gerileyecek. Toplumsal konulardan kaynaklı olarak bazı işlerinizde yavaşlamalar, ertelenmeler görülebilir. Arkadaşlarınız ve çevrenizle olan iletişiminize dikkat edin.

Haberin Devamı

Başak Burcu: Bu hafta oluşan tam Ay tutulması ev, aile, yuva alanlarınızda hızlı duygusal kararları karşınıza getirebilir. Bu tutulmada ilişkilerinize dair önemli meselelere gerçekçi yaklaşmak kolay olmayacak. Aile içi bir meseleyi çok uzatmamalı, sevdiğiniz insanı ve ailesiyle ilgili problemleri kendinize dert etmemelisiniz. Hafta sonu Merkür geriliyor. 22 Haziran’a kadar Merkür sizin iş ve kariyer alanlarınızda çeşitli iletişim sıkıntıları yaşamanıza neden olabilir. Büyük girişimlerden, toplum önü işlerden, organizasyonlardan kaçınmanız faydanıza olabilir.

Terazi Burcu: Parasal işlerinizle haftanız başlarken Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması yakın çevrenizde hızlı olayları başlatabilir. Akraba, kardeşlerinizin hayatında önemli açılımlar bu tutulmada karşınıza gelebilir. Yine sosyal medya, network alanlarınızda duygusal ve hızlı kararlar alabilirsiniz. Girişimleriniz konusunda kendinizi kandırmayın ve gerçekçi adımlar atın. Pazar günü devreye giren Merkür gerilemesinde 22 Haziran’a kadar eğitim, seyahat, medya, ticaret, sosyal medya alanlarınızda iletişim sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Bu alanlarda yeniliklerden uzak durun. Tamamlanması gereken konular üzerine eğilin.

Akrep Burcu: Duygusal kararlarla, sağlığınızı ilgilendirecek olaylarla haftanıza başlıyorsunuz. Bu hafta devreye giren tam Ay tutulması elinize bir para geçmesine neden olabilir. Sorunlu ve uğraştığınız bir parayı tahsil edebilir, bankaya başvuruda bulunduysanız kredinizin onaylandığını, parasal konularda rahatladığınızı bu tutulmada görebilirsiniz. Yine bu dönem parasal konularda yanılma ihtimalinize karşı gözünüzü dört açın. Hafta sonu Merkür ortak para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. 3 hafta boyunca kredi almayın, borç vermeyin, kefil olmayın, bir kredi veya borcun altına girmeyin.

Yay Burcu: Haftanıza isteksiz enerjilerle başlıyorsunuz. Bu dönem olayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması özel hayatınızla ilgili hızlı olayları tetikleyebilir. Sağlığınız, görüntünüz ve kişisel hayatınızla ilgili önemli olaylar yaşayacak ve önemli kararlar arifesinde olacaksınız. Hafta sonu Merkür gerilemeye başlıyor. 22 Haziran’a kadar ikili ilişkilerinizde, özel hayatınızda, ortaklaşa işlerinizde yanlış anlaşılmalara meyilli olabilirsiniz. İletişiminizi net tutun, büyük anlaşmalardan ve girişimlerden kaçının. Yine bu dönem eski aşklar, eski sevgililerle temas devrede olabilir.

Oğlak Burcu: Bu hafta Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bazı sırlar, kapalı konular açığa çıkabilir. Beklenmedik etkilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Olayların nedenlerini anlamaya başlayacaksınız. Bu tutulma ve sonrası sağlığınıza dikkat etmeyi ihmal etmeyin. Pazar günü itibarıyla iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Merkür gündelik yaşantınızda veya iş alanlarınızda iletişim sorunlarını karşınıza getirebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. 22 Haziran’a kadar yeni bir işe başlamayın. Eski sağlık sorunları ve sıkıntılarıyla yeniden karşılaşabilirsiniz.

Kova Burcu: Haftanıza mesleki konularla, iş hayatınıza odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü gerçekleşen tam Ay tutulması, sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşuyor. Arkadaşlarınızla, çevrenizle ilgili olaylar hızlanabilir. Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinize bu dönem dikkat edin. Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde de arkadaşlarınız yüzünden bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Hafta sonu Merkür geri gitmeye başlıyor. Aşk hayatınızda, çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminizde 22 Haziran’a kadar dikkatli adımlar atmalısınız. Eski aşklar bu dönem yeniden karşınıza gelebilir. Eski hobilerinize yeniden ilgi duyabilirsiniz.

Balık Burcu: Bu hafta Çarşamba günü oluşan tam Ay tutulması kariyer ve iş alanlarınızda gerçekleşecek. Bu alanlarda olaylar yaşayabilirsiniz. Karşınıza önemli bir fırsat gelebilir. Veya iş hayatınızda hızlı kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. Aile ortamlarınızdaki sorunlar iş hayatınıza yansıyabilir. Pazar günü Merkür gerilemeye başlıyor. 22 Haziran’a kadar ev, aile ve yuva alanlarınızda iletişim sorunlarına ve sıkıntılarına açık olabilirsiniz. Ev değişimi, yer değişimi, emlak, alım satım işlemleri için acele etmeyin. Merkür düzeldikten sonra hala aynı fikirdeyseniz yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder