Hande Kazanova 28 Aralık haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

28 Aralık haftası burçlar

Koç Burcu: Bu hafta yakın çevre ilişkilerinize odaklanacaksınız. Hafta ortasında oluşan dolunay, aile hayatınızda bazı duygusal konularla sizi oyalayabilir. Evinize ve güvenliğinize daha fazla dikkatinizi vermelisiniz. Aileniz ve işiniz arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Bu dönemde biriyle tanışırsanız karşı tarafa gereğinden fazla anlam yüklemeyin. Daha az tanıdığınız insanlarla olan bağlantılarınızda ve ilişkilerinizde gerçekçi olun, hayal kırıklıkları veya insanları gözünüzde büyütme gibi etkiler sizi zorlayabilir. Ocak ayında kariyer ve iş koşturmalarınız artarken parasal uğraşılarınızın devrede olduğunu görebilir, iş hayatınızla ilgili almanız gereken önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa Burcu: Haftanız parasal işlerinizle başlayabilir. Çarşamba günü gerçekleşen dolunay, yakın çevrenizdeki olayları hızlandırabilir. Bu dolunayda iletişiminize dikkat etmeli, düşüncelerinizdeki gelgitleri iyi kontrol etmelisiniz. Yakın çevrenizin, akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar önem kazanabilir. Ortak parasal konularda fazla açılmayın, arkadaş ortamlarınızda bir proje veya paraya dayalı işleriniz varsa bu alanlarda bazı ilişki sorunlarına karşı dikkatli olun. Ocak ayında enerjinizi kuvvetlendireceksiniz. Kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarda hızlı ilerlemeler devrede olurken kariyer hayatınızda ve kişisel adımlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir.

İkizler Burcu: Bu hafta sizin için oldukça hareketli haftalardan bir tanesi. Hafta ortası gerçekleşen dolunay para konularına dikkat çekiyor. Bu dolunayda elinize bir para geçebilir veya parasal konularda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para idarenizi bu hafta iyi yapmaya çalışın. Kazançlı durumlar harcamalarınızı hızlandırabilir. Özel ilişkilerinizde kolay etkilenmeler altında olacak, bazı hayal kırıklarıyla yüzleşeceksiniz, olaylara geniş açıdan bakmayı denemelisiniz. Ocak ayında sizi değiştirecek ve dönüştürecek olaylar içinde olacaksınız. Maddi konularda toparlamanız gerekenler devrede olabilir. Parasal işlerinizde derin araştırmalar yapabilir, çözümlere odaklanabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç Burcu: Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizle haftanız başlıyor. Bu hafta oluşan dolunay özel hayatınız ve kendi kişisel ihtiyaçlarınız arasında gelgitlere sebep olabilir. Kendinizi ve isteklerinizi göz ardı etmeden, güvenliğinizi ve sağlığınızı önemsemelisiniz. Programınızdaki belirsizlikler günlük hayatınızın akışında sorunlara neden olabilir, seyahat halindeyseniz bu etkilere dikkat edin. Yine uzak çevrenizden alacağınız bazı haberler kendinizi sorgulamanıza neden olabilir. Ocak ayında her tür ilişkiniz, iş birlikleriniz ve bu alandan elde edilen gelirlerini önem kazanıyor. Kariyer ve iş fırsatlarınızda işleri sağlama almak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Çevrenizden alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Dolunayla birlikte hayatınızda bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik streslere hazır olun ama bir yandan da karşınıza gelecek olan değişik fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. İş hayatınızda önemli konuşma ve görüşmeler karşınıza gelecek. Alışveriş yapacaksanız beklentinizin altında sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Parasal konuşmaların sizi yanıltmasına izin vermeyin. Yeni gelen yılın ilk ayında gündelik hayatınızda yapılması gerekenler ele alınabilir. Ağır gezegenlerin sağlık ve iş alanlarınızdan çıkmasıyla beraber artık rahatsınız, sağlığınızda ve gündelik yaşantınızda daha kontrollü ilerleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Başak Burcu: İş odaklı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Hafta ortası oluşan dolunay, sosyal çevreniz, organizasyonlara veya gruplara dayalı işlerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde duygusal streslere açık olabilirsiniz. Para işlerinizde riske kalkışmayın. Aile ilişkilerinizde ve bağlantılarınızda gerçekçi olun. Kolay aldanmaya açıksınız. Karşı tarafı gözünüzde gereksiz yere yüceltmemeli, oluşacak olaylara karşı net yaklaşımlar sergilemelisiniz. Ocak ayında size keyif veren veya verecek işlerinizi hareketlendirerek giriş yapıyorsunuz. Özel hayatınızın detayları devrede olurken, iş alanlarınızdaki sorumluluklarla yolunuzda ilerleyeceksiniz.

Terazi Burcu: Uzaklardan alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Hafta ortasında oluşan dolunay, kariyerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Hayattan çeşitli fırsatlarınız var. Yine de aile hayatınız ve kariyeriniz arasındaki dengeyi sağlamaya çalışın. Duygusal güvensizliklerinizle iş hayatınızda baş etmenin yollarını bulmalısınız. Yakın çevre ilişkilerinizde, iletişimsel konularda bazı hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Günlük işlerinizi iyi organize etmeye çalışın. Ocak Ayında ailevi konu ve olaylar önem kazanırken, ailenizle, sevdiklerinizle bir arada olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Eviniz ve yuvanız için yapmanız gereken önemli işleri Ocak ayında devreye sokacaksınız.

Akrep Burcu: Haftanıza ödemelerinizi organize ederek giriş yapıyorsunuz. Çarşamba günü oluşan dolunay, programınıza bir iş seyahati veya görüşmesi ekleyebilir. Seyahat, yabancılarla yapılacak olan işler, medya, hukuk, ticaret konularında duygusal kararlar almaya yatkın olabilirsiniz. Düşüncelerinizdeki gelgitler bu dolunayda yüksek olabilir. Aşk hayatınızda sahip olduklarınıza odaklanabilir, bazı sorunlara ve hayal kırıklıklarına açık olabilirsiniz. Ocak ayında yakın çevre ilişkileriniz önemli olurken vaktinizi daha çok evinizde ve ev hayatınız içinde sosyal medya ortamlarında geçirebilirsiniz. İletişim, satış, reklam, tanıtım, dijital pazarlama, çevrimiçi eğitim işleriniz hızlı akabilir.

Yay Burcu: Bu hafta her tür ilişkiniz önem kazanıyor. Çarşamba günü oluşan dolunay ortak parasal işlerinizi hızlandırabilir. Ödemeler, banka işlemleri, altına girilecek bir borç bu dönemde sizi hassas kılacak. Para alacak verecek dengesini iyi oturtmaya çalışın. Ticari becerilerinizi artabilir. Kendinize dönük olmanız, gelecek planlarınızı gözden geçirmeniz özel ilişkilerinizi zorlayabilir. Bu dönemde sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Aile hayatınızda bazı ilişkileriniz üzerinizde sorun veya hayal kırıklığı yaratabilir. Ocak ayında maddi yönden güçleneceksiniz ama yine de doğru yerlere harcamalar yapmak ve para konusunda kendinizi bir düzene koymak önemli olabilir.

Oğlak Burcu: Haftanıza günlük işlerinizi organize ederek başlayacaksınız. Hafta ortası oluşan dolunay özel ilişkilerinizle, evliliğinizle ilgili duygusal kararları karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda veya partnerinizin hayatında önemli sonuçlara ve kararlara ulaşabilirsiniz. Ortağınız varsa hayatındaki gelişmeler sizi de ilgilendirecek. Hem özel hayatınızda, hem de kariyerinizde bazı ilişkilerinizi gözünüzde büyütmeyin, değerinden fazlasını karşı tarafa yüklemeyin, hayal kırıklıkları oluşabilir. Ocak ayında kişisel koşturmalarınızın dışında para işlerinize vaktinizi ayıracaksınız. Yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz işlerinizde kafanızdakileri uygulamanın keyfine varabilirsiniz.

Kova Burcu: Sizin için keyfi yüksek bir hafta başlıyor. Hafta ortası oluşan dolunayda iş, hizmet alanlarınızda önemli sonuçlar alabilirsiniz. Dikkatli ve temkinle ilerlemek durumunda olacağınız bu dönem iş hayatınızda karşılaşacağınız bir olay sizi hassas kılabilir. Bir seyahat, eğitim veya iş fırsatı sizi çok mutlu edecek. Bazı arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz üzerinizde sıkıntı ve hayal kırıklığı yaratabilir. Herkese değeri kadar vermeyi öğrenmeniz gerekebilir. Ocak ayına daha çok dinlenerek, plan yaparak, olayları gözden geçirerek başlayacaksınız. Sizin için yepyeni, önemli bir dönem başladı. İşte Ocak ayı bu dönemi iliklerinizde hissedeceğiniz bir ay olacak.

Balık Burcu: Haftanıza ailevi konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Bu hafta ailevi olayların üzerine düşebilir, evinizden işlerinizi idare edebilirsiniz. Sosyal çevrenizden göreceğiniz fayda ve yararı hafta ortası gerçekleşen dolunayda yeni bir insanla tanışmaktan yana görebilirsiniz. Ya da aşk hayatınıza veya varsa çocuğunuza daha fazla vaktinizi harcamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. İş ilişkileriniz, toplum önü bağlantılarınızda bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın. Ocak ayında çevrenizden alacağınız destekler önem kazanırken, hem aile, hem özel hayatınızda hızlı gelişmeler altında olacaksınız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder