Hande Kazanova 28 Eylül haftası burçlar
HABERİ PAYLAŞ

28 Eylül haftası burçlar

Koç

Bu hafta olayları çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Bazı girişimlerinizin, hareketlerinizin otorite veya aile tarafından engellendiğine ve sizi zor duruma düşürdüğüne şahit olabilirsiniz. Diğer yandan iş hayatınızda daha disipline olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Perşembe günü oluşan dolunay tüm algınızı kendi seçimlerinize, hayatınıza ve vereceğiniz önemli duygusal kararlara çevirebilir. İlişkilerinizde yaşayacağınız olayları kafanıza çok fazla takmamalı, kendinizi daha çok işinize vererek yolunuzda ilerlemelisiniz. İş ve hizmet alanlarınız hızlanırken çalışmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kilo alımına kafayı takabilir, diyet yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Kariyer ve iş koşturmalarınızla haftanız başlarken eğitim, seyahat, yabancı insanlarla yapılacak olan işlerde, gelecek planlarınızda artık son kez daha kararlı ve istikrarlı bir şekilde ilerleyeceksiniz. Diğer taraftan bu hafta bazı işleriniz sonlanabilir, çeşitli engellerin ve mücadelelerin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Perşembe günü devrede olan dolunayda, beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda cereyan edebilir. Sağlığınıza ekstra özen gösterin. İş alanlarınızda kendi bildiğinizi okuma, dengeyi sağlama ve sosyal çevrenizdeki insanlara yardım etme konusunda stresleriniz fazla olabilir. Bekarsanız aşkı bulacağınız bir dönem başlıyor!

İkizler

Uzak çevrenizden alacağınız haberlerle haftanız başlıyor. Bu hafta parasal konularda, ödemeleriniz alanında daha istikrarlı ve disiplinli olarak ilerleyeceğiniz bir döneme giriş yapıyorsunuz. Salı günü dikkatli olun bazı girişimleriniz sonlanabilir, engellerle karşılaşabilirsiniz. Perşembe günü oluşan dolunay, arkadaşlarınız ve sosyal çevre alanlarınızda etkileyecek ve bazı hassas durumlar karşınıza gelebilir. Aşk hayatınızı sosyal çevrelerde dengede tutmalısınız. Bu ay sınavlarınız sosyal yaşantınızdan sizi yakalayabilir. Beraber iş yaptığınız arkadaşlarınızla bazı sorunlara açık olabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla tadilat, tamirat, boya, badana işleriniz varsa harekete geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Kendi iç meselelerinize ve ruhsal durumunuza yönelik hareket edeceksiniz. Bu hafta sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay olmayacak. Bazı zorlanmalar yaşayabilir, ilişki, evlilik ve ortaklıkta engellerle karşılaşabilirsiniz. Bu dönem ilişkinizle ve işlerinizle ilgili konularda karar vereceksiniz ama savaşmadan durumları kabullenerek ilerleyin. Gereksiz kızgınlıklar, içinizde biriktirdiklerinizi kontrol edin. Dolunayda, işinizle ilgili konularda bir sonuca ulaşabilir, sadece kendi ailenizle değil, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Yaratıcı yönleriniz artarken hobilerinize yönelmek kafanızı rahatlatabilir.

Aslan

Haftanız işbirlikleri ve ilişkilerinize odaklanmakla başlıyor. İş hayatınızda, günlük işlerinizde daha organize olacağınız, disiplinle yolunuzda ilerleyeceğiniz bir dönem başlıyor. Yalnız Salı günü bir işiniz, girişiminiz, planınızda zorlanmalar, engeller ve blokajlar oluşabilir. Şartları çok fazla zorlamamalısınız. Perşembe günü oluşan dolunayda uzak çevrenizdeki akraba veya aile tanıdıklarından haberler alabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanın seyahat veya eğitim ortamlarında beklenmedik olaylar oluşabilir. Bu dönem parasal konularda güzel gelişmeler altında olacak, hayatı daha keyifle algılayacaksınız. Maddi alanda kendinizi güvende hissetmek önemli olacak.

Haberin Devamı

Başak

Haftanız günlük rutin işlerinizle başlıyor. Aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda, sanatsal işlerinizde, hobilerinizde daha planlı ve organize olmayı başaracağınız bir döneme giriyorsunuz. Yalnız Salı günü ilişkilerinizde sorunlar, blokajlar ortaya çıkabilir. Tutkularınız ve parasal dengesizlikler yüzünden ilişkinizi bozabilirsiniz. Acil bir durum yoksa ameliyatlardan uzak durun. Perşembe günü oluşan dolunayda parasal alanlarınızda hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda başlattığınız işlerin karşılığını almaya hazırsınız. Bu süreçte karşınıza gözden kaçırdığınız bir ödeme ya da bir borç çıkabilir. kendinizi yenilemenin ve göstermenin zamanı gelmiş bulunuyor.

Terazi

Bu hafta özel hayatınıza, hobilerinize vakit ayıracaksınız. Ev ve aile alanlarınızda daha istikrarlı hareket edeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Salı günü partnerinizin işinde sıkıntı ve sorunlar oluşabilir, bu olumsuzluklar sizin kendi evinize ve özelinize de yansıyacak. Bu dönemde didişmeyin ve savaşmayın. Bu hafta gerçekleşen dolunayda özel ilişkilerinizde, sevdiğiniz insanın hayatında oluşan beklenmedik olaylar, sizin hayatınızı da hassaslaştırabilir. Önemli kararlar arifesindesiniz. Sevdiğiniz insanla sorunlarınız varsa çok dikkat edin. Soğuk ve duygusuz hareket edebilir, sosyalliğiniz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılabilirsiniz.

Akrep

Ailevi konular bu hafta başı önem kazanırken yakın çevre sorumluluklarınızı daha rahat idare edeceğiniz bir dönem başlıyor. Salı günü sorun yaşadığınız iş arkadaşlarınızla bir işinizi sonlandırabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın ailevi konularda zorlandığını görebilirsiniz. Bu dolunayda, günlük hayatınızın ritmi hızlanabilir. Bu süreçte sağlığınıza ve beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Sosyal çevreniz hareketli ve bu dolunayda katılacağınız ortamlarda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Bu dönem kuracağınız ilişkiler sizi bir adım ileriye taşıyabilir. Hayata daha net gözlerle baktığınız için fırsatları güzelce değerlendirebilirsiniz.

Yay

Bu hafta hızlı planlar ve iletişim trafiğiyle başlayabilir. Maddi konularda yapmanız gerekenleri daha rahat göreceğiniz bir dönem başlıyor. Salı günü riskli işlerden, girişimlerden kaçının. Aşk ve çocuk alanlarınız için harcayacağınız para sizi zor durumda bırakabilir. Aşk hayatınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Dolunay aşk hayatınızı tetikleyecek, hızlandıracak. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınız ve özel ilişkileriniz arasında dengeyi iyi sağlayın. Yine çocuklarınızla ilgili durum ve olaylar, aktivitelerinizi hızlandırabilir. Çalışıyorsanız bu hafta itibarıyla kendinizi işinizde göstermeyi sevecek ve göz önünde olacaksınız. Bu dönemde kariyerinizin parladığını görebilirsiniz.

Oğlak

Parasal işlerinize kanalize olarak haftanız başlıyor. Hayatınıza dair daha iyi organize olacağınız, gücünüzü iyi kullanacağınız bir dönem içine giriyorsunuz. Salı günü aile hayatınızda bir konu sonlanabilir, ilişkinizde tartışmalar artabilir. Yine bu dönemde sağlığınıza ekstra özen göstermeli, kazalara sebebiyet verecek davranışlardan kaçınmalısınız. Dolunay zamanı iş alanlarınızdaki gerginliklerin aile hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. Kızgınlıklarınızı ve içinizde tuttuklarınızı onlara yansıtabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzel ilişkiler kuracaksınız. Daha az tanıdığınız insanlarla ilişkileriniz kuvvetleniyor.

Kova

Haftanıza sizi hareketli tutacak haberlerle başlıyorsunuz. Bu hafta yakın çevrenizden bir insanla ilişkiniz sonlanabilir. Ya da yakın çevrenizden bir insanın kariyer ve iş hayatında da bazı zorlanmalara şahit olabilirsiniz. Bir işinizde engellerle uğraşabilirsiniz. Dolunay, akraba veya kardeşlerinizin hayatında, size yakın olan insanların yaşamındaki duygusal olayları karşınıza getirebilir. Kızgınlıklarınızı çevrenize yansıtmayın. Bu hafta maddi giderler ve gelirler alanlarınızda mükemmeliyetçi ve pratik yanlarınıza odaklanacaksınız. Kredi veya borç almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Ayrıca partnerinizin parasal konuları öne çıkmaya başlayacak.

Balık

Haftanız isteksiz başlarken sonrasında şartların sizin tarafınıza geçtiğini görebilirsiniz. Geleceğiniz adına daha organize olabileceksiniz ama diğer taraftan bazı işleriniz durma noktasına gelebilir. Ya da sizden kaynaklı olmasa bile bu dönem bazı engeller ve zorluklar oluşabilir. Bu hafta oluşan dolunayda bir para mevzusu ve bu alanda hızlı, düşüncesiz kararlar başkalarının devreye girmesine sebep olabilir. Bu dolunayda mücadeleyle elinize para geçebilir. Cuma günü itibarıyla özel hayatınıza önem vereceksiniz. Özel hayatınızda, işlerinizde insanlara karşı anlayışlı ve sıcak yaklaşımlar geliştirmeniz önemli olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder