İrem Haliloğlu Mars 2021'e kadar Koç burcunda!
HABERİ PAYLAŞ

Mars 2021'e kadar Koç burcunda!

Savaş, mücadele, rekabet, stres, cinsellik konularını sembolize eden Mars 28 Haziran’da yöneticisi olduğu Koç burcunda hareket etmeye başladı. Mars’ın Koç burcundaki hareketi Oğlak burcundaki Satürn- Plüton kavuşumdan sonra yılın en önemli ikinci gezegen hareketi. Çünkü, Mars normal koşullarda her burçta ortalama 45 gün seyahat eder. Ancak bu yıl Mars 9 Eylül – 15 Kasım arasında Koç burcunda retro yapacağı için transiti 6 ay sürecek ve Mars Koç burcuna 7 Ocak 2021’de veda edecek. Bu süreçte bir de Koç burcunda retro hareketi olacak. Retro boyunca Mars Oğlak burcundaki malefik gezegenlerle yaptığı zorlayıcı açılarla kolay olmayan koşullar ortaya çıkacak. Ancak şimdi eylül ayına dek muhteşem çalışacak, bu süreyi mutlaka kendimiz için değerlendirmeliyiz.

Haberin Devamı

Bu transit en çok ateş ve hava burçlarının işine gelecek. Özellikle Mars burcu Aslan, Koç, Yay, Kova, İkizler olanlar, hayattan beklediklerini almak için harekete geçme zamanı.

Mars Koç transiti neler getirecek?

Mars 2021e kadar Koç burcunda

Mars Koç burcunda içimizdeki savaşçı ve çocuksu yanı ortaya çıkarır. Durmak, yorulmak bilmeden isteklerimizin peşinden gider ve hemen her şey olsun isteriz. Biraz da bencil oluruz, yakıp yıkacak olmanın bilinçsizliğiyle tamamen dürtüsel hareket ederken yaptıklarımızın sonuçlarının farkına vardığımızda geç olabilir.

Yine Mars Koç transiti atılgan, girişimci, inovatif, insiyatif alan kendiyle ilgili savaşan, rekabetten kaçınmayanların zamanıdır. Bir şeyi istiyorsak onun için mücadele etmek, ideallerimizin peşinden gitmek için en uygun dönemdir ama siz yine de ticari girişimleriniz için Merkür retrosunun bitmesini bekleyin. Spora başlamak için de Mars’ın Koç burcu transiti en mükemmel zamanlardan biridir. Bu süreçte sabırlı olmak ve hemen her şeye yükselmemek konusunda da dikkatli olmak gerekir. Kısacası o yorgun, isteksiz ve vazgeçmiş halimizi geride bırakıyoruz, enerjimiz tavan ve savaşmaya hazırız.

Mars ülkemizin haritasında statü ve yönetimsel konuları temsil eden evde hareket ettiği için bu süreçte özellikle bu konularda temalar da ortaya çıkacaktır. Retro zamanında yeni yapılanmalar ve değişiklikler söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Mars Koç aslında savaşçı demektir, dünyaya savaş, öfke ve agresif enerjiler getirebilir.

Patlamalar, orman yangınları ve özellikle retro zamanı savaş konuları dünyanın gündemine oturabilir.

Yükselen burcunuza göre Mars Koç transiti

Mars 2021e kadar Koç burcunda

Koç: Yaşam amaçlarınız ve idealleriniz için Mars’ın Koç burcu transiti ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayacak. Şimdi isteklerinize odaklanmakta ve bunun için elinizden geleni yapmakta zorlanmayacaksınız. Ancak bu süreçte ikili ilişkilerde bir savaş içinde olmadığınızı hatırlamayı ihmal etmeyin, çabuk öfkelenme ve bencil davranma konusunda kendinizi frenleyin. Sağlığınıza özellikle de baş bölgesinde oluşabilecek yaralanmalara karşı dikkatli olun.

Boğa: Bu süreçte bilinçdışı konular aktifleşeceği için, rüyalarınız ve gizli eylemleriniz hareketlenebilir. Kendinizi daha öfkeli hissedebilirsiniz. Mars’ın bu transitiyle meditasyona başlayabilir, psikolojik olarak kendinizi daha rahat hissedeceğiniz enerjilere adım atabilirsiniz. Yine Mars gizli düşmanlıklar alanını ifade eden 12. evinizde seyahat ettiği için arkanızdan dönen işler olduğunu sezebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler: Mars, gelecek hedefleriniz, umutlarınız ve hayallerinizi temsil eden alanda seyahat edeceği için, kendinize yeni hedefler belirleyebilirsiniz. Bu hedeflere ulaşmak için gerekli motivasyonu ve size bu yolda yardımcı olacak insanları etrafınıza çekecek gücü kendinizde bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirme kararı verebilir, kendinizi arkadaşlarınızla bir rekabetin içinde bulabilir ya da bir ekip çalışmasına dahil olabilirsiniz.

Mars 2021e kadar Koç burcunda

Yengeç: Mars kariyer evinizde hareket etmeye başladı. Kariyerinizde yeni adımlar, çalışma alanınızda rekabet ortamı ve otorite figürlerle çatışmalar meydana gelebilir. Mars’ın Koç transitiyle yeni bir projeye adım atabilir, aklınızda iş değişikliği varsa bu konuda yapılması gerekenleri kolayca hayata geçirebilir ya da kendi işinizi kurma kararı verebilirsiniz. Yine evlilik de bir statü sembolü olduğu için eğer evliyseniz hem ilişkinizde hem de profesyonel yaşamınızda agresif tavırlardan kaçınmaya özen göstermelisiniz.

Aslan: Bu süreçte yurt dışı bağlantılı konular, akademik yaşam, inandıklarınız ve hukuki meselelerle ilgili harekete geçmek için aradığınız motivasyonu bulabilirsiniz. Mars’ın Koç transitiyle yine yaratıcılığınızı ortaya koyacağınız bir projeyle yayımcılık alanında bir iş söz konusu olabilir. Bu süreçte inandıklarınızı savunurken ben merkezci davranmadan yeni fikirlere açık olmaya özen göstermelisiniz.

Başak: Mars’ın Koç burcu transitiyle kazalar ve borçlar konusunda dikkati olmanız gereken bir sürece adım atıyorsunuz. Bu süreçte bir operasyon geçirmeniz gerekebilir, sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz. Yine harcamalar konusunda dikkatli olmalı, öfke patlamaları yaşamamak için pozitif düşünmeye odaklanmalısınız. Diğer yandan Mars cinselliği de temsil ettiği için cinsel hayatınızın çok daha aktif olacağı bir süreç içinde olacaksınız.

Mars 2021e kadar Koç burcunda

Terazi: İkili ilişkilerinizde gerginliklere karşı dikkatli olmalı bencil davranışlar sergilemekten kaçınmalısınız. İlişkinizde özgürlük ihtiyacı aratabilir, herkesin özel alana ihtiyacı olduğunu unutmayın. Bu dönemde bir ortaklık için kolları sıvayabilir ya da ortaklı bir işiniz varsa kendi sözünüzü dinletme isteğinden kaynaklanacak çatışmalar yaşayabilirisiniz. Evlilik ya da mevcut ilişkinizi sonlandırma kararı verebilirsiniz.

Akrep: Mars’ın çalışma alanınızda ilerlemeye başlamasıyla fiziksel olarak zorlanacağınız bir iş yüküyle karşılaşabilir, yine de yılmadan çalışmaya devam edecek motivasyonu bulabilirsiniz. Yine İş yerinde gerginlikler meydana gelebilir ya da yanınızda çalışan kişilerle çatışmalar ortaya çıkabilir. Bu süreçte iş yerinizden ayrılanlar olabilir ve sorumluluklarınız artabilir. Öfkelenmemeli ve sağlığınıza dikkat etmeli, risk almaktan kaçınmalısınız.

Yay: Mars’ın aşk evinizde seyahat edeceği bu süreçte hayattan keyif alacağınız konulara odaklanabilirsiniz. Sanattan eğlenceye, flörtten hobilere birçok konuda aklınızda olanlar için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir aşka yelken açabilir ya da uzun süredir yürütemediğinizi düşündüğünüz ilişkinize son verebilirsiniz. Eğer çocuk sahibiyseniz bu süreçte onlarla daha fazla ilgilenmeli, kavgadan kaçınmalısınız.

Mars 2021e kadar Koç burcunda

Oğlak: Mars’ın Koç burcundaki transiti boyunca aile, ev, evlilik ve yaşam alanı gibi konularda harekete geçmek için kolları sıvayacaksınız. Bu süreçte aile içinde gergin enerjilere karşı dikkatli olmalısınız. Diğer yandan taşınabilir, yeni bir mülk sahibi olabilir, ya da evlilik kararı alabileceğiniz gibi yürümeyen bir ilişkiyi de sonlandırabilirsiniz.

Kova: Mars’ın Koç burcundaki bu transitiyle zihniniz her zaman olduğundan çok daha aktif olacak. Bu süreçte yeni bir eğitime başlayabilir, pazarlama, halkla ilişkiler, sosyal medya, turizm gibi alanlarda yeni projeler üretebilir, bu çalışmaları hayata geçirecek motivasyonu bulabilirsiniz. Diğer yandan kardeşleriniz, yakın arkadaşlarınız ve kuzenlerinizle ilgili gerginliklere karşı sakinliğinizi korumanız gereken bir döneme adım atıyorsunuz. Yine bu süreçte seyahatlerde özellikle trafikte dikkatli olmalısınız.

Balık: Ekonomik gelirleriniz, öz değeriniz ve kazanımlarınızla ilgili konularda yeni hedefleriniz varsa Mars’ın Koç burcunda ilerleyeceği bu dönem size ihtiyacınız olan motivasyonu sağlayacak. Bu dönemde zam, terfi gibi konularda beklentileriniz varsa kendinizi ortaya koyabilir, para biriktirme düşüncesindeyseniz hedefinize kolayca odaklanabilirsiniz. Para kazanmak için çok daha fazla çalışacağınız ve verim alacağınız bu süreçte ikili ilişkilerde değişimler meydana gelebilir. Kendinizi daha değerli hissettiğiniz bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder