Mehmet Coşkundeniz 2023 sizin aşk yılınız olsun
HABERİ PAYLAŞ

2023 sizin aşk yılınız olsun

2022’yi kalbi kırık bir şekilde geçirdiniz. Terk edildiniz ya da artık çıkmaza girmiş ilişkinizi bitirdiniz. Bıkkın ve yorgunsunuz. Artık birisi için çabaş bir ilişki için emek harcamak istemiyorsunuz. Ama öyle arkanıza yaslanıp oturursanız aşk sizi hiçbir zaman bulmayabilir. Nefesinizi kesecek biriyle, ruh eşinizle tanışmak için yeniden maceraya atılmalısınız. 2023, sizin en mutlu yılınız olabilir. İşte bunu sağlamanın 10 yolu...

1-AYAĞA KALKIN VE SİLKİNİN

Kalbiniz kırık diye kendinizi saldınız. Ne giyiminize, ne bakımınıza özen gösteriyorsunuz. Aslında bu görüntü sizin kendinize güveninizin de kaybolduğunu gösteriyor. Yok öyle vazgeçmek. Gizlemeye çalıştığınız ‘aşk insanı’ kişiliğinizi ortaya çıkarın. Görünüşünüzü düzelttiğiniz an kendinize güveninizin de yeniden yerine geldiğini göreceksiniz. Bu sizin ilk adımınız.

Haberin Devamı

2-FLÖRT DENEMELERİ

Gerçek aşkınızın kim olduğunu öyle uzaktan bakarak belirleyemezsiniz. Bunun için, biraz ışık gördüğünüz kişilerle randevulara çıkmalısınız. Belki onlardan biri sizin yıllardır beklediğiniz ruh eşiniz olabilir. Değilse bile kaybettiğiniz bir şey yok. Böylece onları eler ve olasılıkları daha güçlü hale getirebilirsiniz.

3-SEVDİĞİNİZ ŞEYLERİ YAPIN

Dans etmek, yemek yapmak, yürüyüş, sanat etkinlikleri veya başka bir şey... Yapmaktan hoşlandığınız ve keyif aldığın şeyleri yapın. Bunları yaparken sizinle aynı şeyleri yapmaktan hoşlanan yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bu da size çok daha kolay iletişim kurmanızın yolunu açacaktır. Ortak konularda buluşuyor olmak, bir ilişki için çok önemli aşamadır.

4-YENİLİKLERE AÇIK OLUN

Diyelim ki, dördüncü maddedeki sevdiğiniz şeyler size yeni bir ilişkinin kapısını açmadı. O zaman yeni şeyler denemelisiniz. Hiç gitmediğiniz yerlere gitmek, hiç bulunmadığınız ortamlarda bulunmak, hiç denemediğiniz hobilere başlamak hem heyecan yaratır hem de yepyeni insanlarla tanışmanın kapısını açar. Yeninin büyüsü ve heyecanı her zaman işe yarar.

5-KATI KURALLARDAN KURTULUN

Daha önceki kalp kırıklıklarınızda görünürde hiçbir hatanız olmayabilir ama, hazır yeni yıla giriyorken bunu bir daha düşünmelisiniz. Keskin ve değişmez kurallar önünüzde engeldir. Birazcık yumuşamak size iyi gelecektir. Ayrıca her şeyi kontrol etmekten de kaçınmalısınız. Kendinizi akışa bırakın. Yani bu kez mantığınızı değil, kalbinizi dinleyin.

Haberin Devamı

6-ARKADAŞLARINIZA KULAK VERİN

Sizi çok seven ve mutlu olmanızı isteyen arkadaşlarınızın çabalarına kayıtsız kalmayın. Onlar sizi biriyle tanıştırmak isteyebilir ya da farklı bir arkada ortamına sokmak isteyebilir. Bunlara ‘Hayır, olmaz’ diyerek kestirip atmayın. Emin olun, sizi iyi tanıyan arkadaşlarınız, tanıştırmak istedikleri kişiyi de iyi tanıyordur. Onların sağduyusuna kayıtsız kalmayın.

7-‘HAYIR’ DEMEYİ ÖĞRENİN

Kalbinizin bu kadar kırık olmasında, sırf ilişkinizin yürümesi için istemediğiniz şeyleri yapmış olmanızın da etkisi vardır. Birçok şey için pişmanlık duyuyor olabilirsiniz. Bunların hepsi 2020 için size bir ders niteliğinde. Bu kez istemediğiniz şeyleri yapmak zorunda değilsiniz. Kişiliğinizi aykırı her şey için baştan ‘Hayır’ derseniz çok daha mutlu olursunuz.

Haberin Devamı

8-TANIMAK İÇİN ÇABA GÖSTERİN

Diyelim ki, biriyle ilk randevuda bazı tavırları hoşunuza gitmedi. Bazen insanlar ilk buluşmada fazla stres yaparlar. O kişiyi sadece bir buluşma ile değerlendirmeyin. En azında bir şans daha verin ve tanımaya çalışın. Belki de ikinci buluşmayı istediğiniz için kendisini daha iyi hissedecek ve ilk buluşmada yaptığı hataları yapmayacak.

9-HEYECAN VE KALP ÇARPINTISI

Bir aşkın başlayacağının en önemli göstergesi budur. Onunla buluştuğunuzda kendinizi nasıl hissettiğinizi değerlendirin. Sizi heyecanlandırıyor mu? Eğlendiriyor mu? Onu çekici buluyor musunuz? Bu soruların yanıtı evetse sizin için umut var demektir. Bunun peşine düşün ve heyecanı asla geçici bir olgu olarak kabul etmeyin.

10-RUH EŞİNİZİ YARATIN

Ruh eşiniz gökten inmeyecek. Zaman içinde siz birbirinizin ruh eşi olabilirsiniz. Sevgi, saygı, anlayış ve tabii ki tutku. Bunları oluşturmak zaman alacaktır. Kalbinizin kırık olması, çabuk vazgeçmeniz anlamına gelmez. Üstelik ruh eşiniz sizin geçmişten gelen yaralarınızı da onaracaktır. Yeter ki hem kendinize hem de ona şans tanıyın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder