Mehmet Coşkundeniz Adı konmamış ilişkilerden uzak durmalı
HABERİ PAYLAŞ

Adı konmamış ilişkilerden uzak durmalı

Yepyeni bir yıl başladı ve siz hala bir önceki yıldan beri sürdürdüğünüz ama “Acaba biz neyiz?” sorusuna bir türlü cevap bulamadığınız bir ilişkinin içinde misiniz? Şimdi bu yazıyı dikkatle okuyun. Böyle bir ilişkiyi 2022’de de devam ederseniz neler yaşayabileceğinizi anlayın ve sonra da elinize telefonu alıp o son mesajı atın.

Adı konmamış ilişkilerden uzak durmalı

1- FAZLA YORUCUDUR

Ne olduğunuzu, hangi konumda bulunduğunuzu, onun için ne ifade ettiğinizi bilmediğiniz bir ilişki, sürekli bunları düşüneceğiniz için sizi çok yorar. İlişkiniz için harcayacağınız enerjiyi, aklınızdaki sorulara yanıt bulmak için harcarsınız.

Haberin Devamı

2- KAVGA KAÇINILMAZDIR

Siz sorularınıza yanıt bulamadıkça gerilirsiniz. Buna onun ilgisizliği de eklenir. Bir gün öyle bir patlarsınız ki geri dönüşü olmaz. İyi de siz mutlu olmak için bir ilişkinin içindesiniz, bu tür öfke patlamaları yaşayasınız diye değil ki?

3- İHANET RİSKİ

Belirsiz ilişkilerde, özellikle bu belirsizliği sürdürmek isteyen tarafın aldatma ihtimali çok yüksektir. Ki zaten aslında böyle belirsiz kalmasını da büyük ölçüde bu nedenle istemektedir. “Pastam dursun karnım doysun” misali... Buna razı mısınız?

4- RUHUNUZ TATMİN OLMAZ

Tamam diyelim ki çok iyi bir seks hayatınız var ve biraz da bu yüzden katlanıyorsunuz. Peki ya ruhunuz? Sevilmek, duyguları paylaşmak insanın en önemli ihtiyaçlarından biri. Ruhunuzun tatmin olmadığı yerde her sevişmeden sonra kendinizi kötü hissedersiniz.

5- HAYATINIZ DEĞİŞİR

Hem de olumsuz olarak değişir. Bu belirsizlik, okul hayatınıza, iş hayatınıza, arkadaşlarınızla, ailenizle ilişkilerinize yansır. Çünkü siz sürekli onun yapacağı şeylere göre kendinizi ayarlarsınız. Hep onu beklediğiniz için de kendiniz için hiçbir şey yapamaz hale gelirsiniz.

6- SİZİ HASTA EDER

Ciddiyim, ruh hastası olursunuz. ‘Sürekli endişeli olma durumu’ yani anksiyete peşinizi bırakmaz. Biraz daha ısrar ederseniz bu iş depresyona kadar gider. Ruh sağlığınızı korumak istiyorsanız bu tür belirsiz ilişkilerin içinde olmamalısınız.

7- HEYECAN DUYMAZSINIZ

Hani ilişki yaşarken duyulan o heyecanlar var ya... Belirsiz ilişkide bunların hiçbiri yoktur. Ne gelmesi, ne sizi araması, ne varlığı sizi heyecanlandırır. Çünkü öyle bir kısır döngü içindesinizdir ki, yaptığı hiçbir şey size heyecan katmaz.

Haberin Devamı

8- MUTLU SON YOKTUR

Bu ilişkiler sonunda taraflardan birinin isyanıyla sona erer. Mutlu sona erişeni yok denecek kadar azdır. Zaten böyle bir ilişkinin içindeyseniz bir süre sonra paylaşımların azaldığını, kişilerin mesaj bile atmaktan vazgeçtiklerini göreceksiniz.

9- SİZİ TEDİRGİN YAPAR

Bu belirsizliğin nedeni olan sözde sevgilinize duyduğunuz şüphe hayatınızın her alanına yayılır. Sürekli tedirgin olarak dolaşırsınız. En güvendiğiniz insanların sözlerinden bile şüphe duymaya başlarsınız. Bu nedenle farkında olarak ya da olmayarak herkesi kırarsınız.

10- AŞKA İNANCINIZ BİTER

Dünyanın en güzel duygusu olan aşka lanet edersiniz. Halbuki suçlu olan aşk değil ki; sizsiniz. Belirsiz ilişkilerde başınıza gelen her şeyden siz sorumlusunuz. O yüzden aşka lanet etmeyi, aşkı suçlamayı bırakın da bu belirsizliğe bir son verin.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder