Mehmet Coşkundeniz Aramızdaki ilişkinin arkadaşlıktan farklı olduğunu nasıl anlarım?
HABERİ PAYLAŞ

Aramızdaki ilişkinin arkadaşlıktan farklı olduğunu nasıl anlarım?

İyi anlaştığınız arkadaşınız potansiyel sevgili adayınız olabilir. Bu durumda her iki tarafın da duygularını açıklaması çok zordur. Çünkü taraflardan biri olumsuz cevap verirse artık aradaki arkadaşlık da kalmaz. Ama bu ilişkinin arkadaşlıktan öte olduğunu anlamanın yolları var elbette. Önce sorular... Aynı işyerindeyiz. Her öğlen yemeği birlikte yiyoruz. Gün içinde birbirimize ‘arkadaşça’ mesajlar atıyoruz. Sanki bir adım öteye geçtik ama ikimiz de bunu dile getirmiyoruz. MELEK

Sosyal medyada tanıştık. Ortak noktamız fotoğrafçılık. Sık sık birlikte fotoğraf çekmeye çıkıyoruz. Sanki romantik bir şeyler oluyor ama ben bunu tam olarak anlayamıyorum. FUAT

Haberin Devamı

Aramızdaki ilişkinin arkadaşlıktan farklı olduğunu nasıl anlarım

ARANIZDAKİ İLİŞKİNİN ROMANTİK BİR NOKTAYA GELİP GELMEDİĞİNİ ANLAMAK İÇİN İŞTE SİZE İPUÇLARI...

1-‘BİRBİRİNİZE ÇOK YAKIŞIYORSUNUZ’

Siz henüz farkında olmasanız da diğer arkadaşlarınız aranızdaki çekimin çoktan farkına varmışlardır. Size sık sık, “Ya siz neden sevgili olmuyorsunuz, birbirinize çok yakışıyorsunuz” diyorlarsa, sizin de bu soruyu duyduğunuzda hafif yüzünüz kızarıyorsa tamamdır bu iş.

2-ÇEŞİTLİ BAHANELERLE DAVETLER

‘Çok güzel bir film geldi, gidelim mi?’ ya da ‘Şuranın yemekleri müthiş hadi bu akşam oraya gidelim’ gibi çeşitli bahanelerle sizi hep bir yerlere davet ediyor. Üstelik sizinle hep yalnız takılmaya çalışıyor. Öyleyse bilin ki bu iş arkadaşlık aşamasını çoktan geçmiş demektir.

3 -BİR DEDİĞİNİZİ İKİ ETMEMEK

Diyelim ki laf arasında “Ya bu ara canım fena halde börek çekiyor” dediniz... Daha o öğlen işyerinize börek geldi... Ya da “Lavabom tıkandı” dediğinizde ya kendisi aletleriyle ya da bir tesisatçıyla kapınızda bitti. Söylesenize başka hangi arkadaşınız yapıyor bunu?

4-İLK KUTLAYAN MUTLAKA ODUR

Doğum gününüzü gece tam 24.00’te ilk kutlayan odur. Hatta sizin için sürpriz doğum günü partisini organize etmiştir bile. İşte terfi ettiğinizde ilk arayan da odur. “Gel bunu kutlayalım” diye sizi yine bir yerlere davet edecektir. E zaten bence siz ona artık ‘arkadaş’ demeyin.

5 -SİZİ SİZDEN İYİ TANIYORDUR

Hangi saatte uyuduğunuzu, hangi saatte uyandığınızı, kahveyi nasıl sevdiğinizi, hangi müzikleri dinlediğinizi, hastayken nasıl davrandığınızı, keyifsizken nasıl mutlu olacağınızı, özetle yaptığınız her şeyi hafızasına kazımıştır. Emin olun sizi kalbine de kazımıştır.

Haberin Devamı

6-SARILMALAR, KÜÇÜK DOKUNUŞLAR

Buluştuğunuzda ya da ayrılırken sadece yanaklarınızdan öpmüyor, sanki çok uzun süredir görüşmemiş gibi sarılıyor değil mi? Bu sarılmalar sırasında kalbi de deli gibi atıyor, hissediyorsunuz. Buluşmalarınızda size dokunabilmek için fırsat yaratmaya da çalışıyor. Hiç düşünmeyin, durum ortada.

7-BAŞKALARINDAN SÖZ ETMİYOR

Başka kadın ya da erkeklerin kendisinden hoşlandığından hiç söz etmiyor. Bir çeşit aseksüel. Size de bu konuyla ilgili hiçbir soru sormadığını fark ettiniz mi? Siz hoşlandığınız birinden söz ettiğinizde konuyu geçiştirmek için olağanüstü bir çaba da sarfediyor. “Hazırım, artık gör beni” demeye çalışıyor.

8 -ARKADAŞLARINIZLA İYİ GEÇİNİR

Elbette başka arkadaşlarınız da vardır. Ama o sizin arkadaşlarınızla tanışmak için can atıyordur. Çünkü siz onlarla buluşacağınız zaman “Ben de geleyim” diyebilecektir. Üstelik sizin arkadaşlarınızla sizden daha iyi geçinecektir. Çünkü o size ait her şeyi sevmektedir.

Haberin Devamı

9-SÜRPRİZ HEDİYELER VE JESTLER

Buluşmanıza elinde bir paketle geldi, “Vitrinde gördüm, sana çok yakışacağını düşündüm aldım” dedi. İşe gittiğinizde masanızda ondan gelmiş bir çiçeği gördünüz. Doğum gününüzde hiç kimsenin düşünemeyeceği bir hediyeyi aldı. Daha ne yapsın kendini belli etmek için?

10-SİZLE İLGİLİ YAPTIĞI PLANLAR

Mesela “Bu yaz birlikte Bodrum’a mı gitsek?” ya da “Hafta sonu Abant’a mı kaçsak?” gibi tatil planlarının yanı sıra sanki hiç ayrılmayacakmışsınız gibi çok daha ilerisi için bazı planlar yapan bu arkadaşınız size sırılsıklam aşıktır artık bunu biliniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder