Mehmet Coşkundeniz Aslıhan Doğan olayı
HABERİ PAYLAŞ

Aslıhan Doğan olayı

Arda Turan’ın popçu Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e asılıp kendisine itiraz eden Berkay’a da kafa atarak burnunu kırması olayı daha çok konuşulacak.

Arda’nın olaydan sonra silahla Berkay’ın yattığı hastaneyi basması, üstelik yüzlerce kişinin tedavi gördüğü yerde ateş etmesi artık yargının konusu.

Bu olay ‘Arda Turan olayı’ olmaktan çıktı, ‘Aslıhan Doğan olayı’na döndü. Aslıhan Doğan’ın açıklamasının satır aralarını dikkatli okumak gerek.

Mesela diyor ki; “İlişkimin ilk gününden, evliliğimin bugününe kadar ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu.”

Haberin Devamı

Peki neymiş bu saçmalıklar?

Bir seferinde Aslıhan Doğan, “Arda, Barcelona’da klan halinde yaşıyor. Arkadaşları, akrabaları hep evde. Bana yer yok” diyerek ayrılmıştı.

Bu saçmalığı kim sürdü önüne Aslıhan Hanım’ın? Arda’dan başkası değil herhalde. Aslıhan Hanım, Arda’nın annesiyle bir fotoğrafını paylaştığında, sevgilisinin, “Kaldır o fotoğrafı, dedikodu malzemesi veriyorsun” şeklindeki azarlamasıyla karşılaşmıştı.

Peki bu saçmalığın sebebi kimdi?

“HAMİLE KALMASAYDIN SENİNLE EVLENMEZDİM”

Koluna Arda’nın doğum tarihini dövme yaptırmıştı, Aslıhan Doğan. Bir ayrılıklarında onu da sildirdi. Dövme yaptırıp sildirme saçmalığı kimden çıktı? Arda Turan’ın,

DM’den Ebru Şallı’ya ve Cansel Çördük’e yürüdüğü zamanları hatırlıyorum. Aslıhan ile beraber miydi, ayrı mıydı yoksa ‘ilişki durumu karışık’ mıydı, belli değildi.

Bir ara Arda hakkında “Sahada yürüyen adam, DM’de koşuyor” denmesine bile neden olan bu saçmalıkta kimin rolü var?

Benim mi?

Aslıhan Doğan, Arda ile yaz için tatil planları yaparken sevgilisinin Yağmur Ünal’la yakınlaştığını öğrenip telefonda esip gürlemesi nedir? Bunu da mı başkaları öne sürdü?

Peki benim kulağıma gelen ama hiçbir yerde yazılmayan o iddiayı da aktarayım. Bir yerde Arda, eşi Aslıhan Doğan’a “Hamile kalmasaydın seninle evlenmezdim” diyor. Bunu duyan da epey insan var. Şimdi bu saçmalık değil de nedir?

SORUN ARDA’NIN KENDİSİ

Artık Aslıhan Doğan bilmeli ki; ne kimse onun önüne saçmalıklar sunuyor ne de üçüncü şahıslar evliliğiyle, yuvasıyla oynuyor. Problem eşinde, yani Arda Turan’da. Arda Turan çok iyi futbolcu olabilir. Çok yardımsever biri olabilir. Ama ilişkilerde güvenilir biri değil.

Haberin Devamı

Zamanında en yakın arkadaşı Mustafa Sirmen’in sevgilisi Sinem Kobal ile ilişki yaşaması, arkadaşları arasında da güvenilir olup olmadığı konusunda soru işareti yaratıyor.

Yıllarca bu evliliği yapmak için her şeye katlanan, göz yuman Aslıhan Doğan’ın bu son olayda da gözlerini kapatıp “Ben eşimin dediğine inanırım” demesi, hatta tacize uğrayan bir kadını “Kitabının reklamını yapıyor” gibi imalarla suçlaması gerçekten korkunç bir şey.

Biz Aslıhan Hanım’a sağlıklı doğumlar dileyelim, “Allah bir avazda kurtarsın.”

Ve bir uyarıda bulunalım. Hayattaki en büyük başarıyı ‘evlilik’ olarak gören kadınların aldatılması kaçınılmazdır. Evliliği için kişiliğinden vazgeçmek yapılabilecek en büyük hatadır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder