Mehmet Coşkundeniz Ayakkabıdan şampanya içmek
HABERİ PAYLAŞ

Ayakkabıdan şampanya içmek

Demet Akalın’ın Gümbet’te sahne aldığı kulüpte müşterinin gönderdiği şampanyayı garsonun başından aşağı dökmesi büyük olay oldu. Bununla ilgili herkes bir şeyler yazdı, kimisi kınadı, kimisi normal karşıladı.

Demet Akalın da “10 yıldır dökülüyor bu şampanya şimdi mi olay oldu?” dedi. Son 10 yılda sahnelerde çok şey değişmiş demek ki. Ama daha önce de çeşitli şovlar vardı sahnede.

Ayakkabıdan şampanya içmek

Mesela 1980’lerde sahnedeki şarkıcının ayakkabısından şampanya içmek modaydı. Evet evet, şarkıcıyı etkilemek isteyen görgüsüz müşteri pahalı bir şampanya söyler, sonra o şampanyayı şarkıcının ayakkabısına döker ve içerdi.

Haberin Devamı

Yine 1990’ların başında moda olan Yunan tavernalarında masa devrilir ya da ceket yakılırdı. Şaka değil, özellikle öndeki faça masalarda oturanlar, şarkıcı sahnedeyken masayı üstündeki tüm yiyecek ve içeceklerle sahneye devirirdi. Bununla da yetinmezler, ceketlerinin üzerine alkol döküp ateşe verirlerdi. Sonuçta sahnedeki bu acayiplikler yeni değil. Sadece şekil değiştirmiş.

AŞK KAMPI

Aşkla ilgili herkesin çözemediği sorunları var. Kimisi ilişkilerinde neden dikiş tutturamadığının cevabını arıyor, kimisi var olan ilişkisindeki sorunları çözmeyi istiyor. Yıllardır bu konularda yazılarımla, kitaplarımla yol göstermeye çalışıyorum.

Şimdi de bir grup uzman arkadaşımla bunu bir ‘kamp’ şeklinde sunmaya karar verdik. 26-28 Ağustos tarihleri arasında Bostancı Green Park Hotel’de 2 gece 3 gün konaklamalı bir etkinlik bu. Eğlenceli bir eğitim kampı olacak. Peki ne yapılacak bu üç günde? Ben, toksik ilişkileri, ayrılık sonrası iyileşme sürecini, ilişkilerdeki 5S kuralını ve yeni bir aşk için duygusal dönüşümün nasıl yapılacağını anlatacağım.

Ayakkabıdan şampanya içmek

Cinsel terapi uzmanı Mehmet Gümüş, ilişkilerdeki cinselliğin ve tutkunun önemini ve bunun nasıl kalıcı olacağını anlatacak. Astrolog Hamitcan Gezegen’den çiftlerin yıldız uyumlarını dinleyeceğiz. Ayrıca yıldız haritalarına bakarak hangi ilişkilerin daha uzun süreli olduğunu gösterecek. Gülseli Çalçalı’dan mindfulness (farkındalık) eğitimi alacağız.

Nefes ve yoga eğitmeni Selin Çınarlı ile yoga meditasyonu yapacağız, eril ve dişil enerjinin nasıl dışa vurulabileceğini ve nasıl olumlu kullanılabileceğini öğreneceğiz. Latin dans eğitmeni Engin Orhan da bize aşkın ve tutkunun dansı ‘bachata’yı öğretecek. Tüm bunların yanında havuz başı eğlenceleri, canlı müzik ve ilişkiler hakkındaki farkındalığımızı artıracak oyunlar var. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek bu kamp için gerekli bilgileri askkampi.com sitesinden ya da @mehmetgumus07 Instagram hesabından öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

SÜPER LİG’DEN BEKLENTİLERİMİZ

Süper Lig bugün İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başlıyor. Yaz boyunca transferler, yani para konuştu, şimdi ayaklar konuşacak. Bizim de izleyici ve taraftar olarak beklentilerimiz var elbette.

Futbolcuların aldığı paranın hakkını verdiği, çamura yatmadığı, takımda gruplaşma yaratmadığı, profesyonelliğin yanı sıra takım ruhuna da sahip çıktığı bir lig olsun. Hakemlerin korkmadığı, gördüğünü çaldığı, maçları ‘idare etmek’ yerine gerçek anlamda yönettiği bir lig olsun. Takım yöneticilerinin, rakip takımların yenilgisinden medet ummadığı, taraftarı galeyana getirecek açıklamalar yapmadığı, takımlar arasında düşmanlığı körüklemediği bir lig olsun.

Haberin Devamı

Taraftarların iki yenilgide kendi takımına küsmediği, tribünde küfürün, arbedenin olmadığı, maçların bir ölüm kalım meselesi değil sadece seyirlik bir oyun olduğunu unutmadığı bir lig olsun. Şaibenin adının bile anılmadığı, tüm maçlar bitip de şampiyon olan takıma hepimizin “Anasının ak sütü gibi helal olsun” diyebileceğimiz bir lig olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder