Mehmet Coşkundeniz Ayrılmalıyız artık
HABERİ PAYLAŞ

Ayrılmalıyız artık

Sevgilinin yanındasın, belki bir film izliyorsunuz ama senin aklında ayrılık fikri var. Bunu düşünmekten kendini alamıyorsun. Bu yazıya bir göz atın. Kim bilir belki sizin de ayrılma zamanınız çoktan gelmiştir.

1- İLETİŞİM SIFIR

Birbirinizin ne yaptığıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorsunuz. Üstelik bunu sormuyorsunuz. Çünkü konuşmak artık seni de onu da yoruyor.

2- SEKS ÇOKTAN ÖLMÜŞ

Ne seksi olmak için çaba gösteriyorsunuz ne de sizi ruhen doyuracak bir seks için hazırlık yapıyorsunuz. Seks yoksa ilişki de yok.

Haberin Devamı

3- NEŞELİ DEĞİLSİN

Sevgilinle olmak yerine sadece balkona oturup gelene geçene bakmak bile daha fazla keyif veriyorsa çanlar ayrılık için çalıyor.

4- İNCİR ÇEKİRDEĞİ

Sürahinin kapağını kapatmadı diye büyük bir kavga çıkarıyorsan bunun altında çok daha başka bir sebep olduğunu bilmelisin.

5- GELECEK YOK

Daha önce birlikte planlar yapardınız. Şimdi hiçbir planınız ve hedefiniz yok. Sadece günü kurtarıyorsunuz.

6- DOKUNMUYORSUN

Sarılmıyorsunuz, öpüşmüyorsunuz. Birlikte TV izlerken bile uzak duruyorsunuz. Yani gösterecek sevginiz de kalmamış.

7- GÖZLERİN KAYIYOR

Bir ilişkin var ama gözlerin başkasına kayıyor. Ne bileyim, kendini seksi iş arkadaşının yanında hissediyorsun. Geçmiş olsun.

8- SÖZ BİTTİ

İlişkinizin durumunu konuşmanız lazım. Bu hastalıklı durum öyle ortada sallanıyor. Küçücük bir dokunuşla iyileşebilir ama sizde o güç yok.

9- SADAKATSİZLİK

Yukarıdaki maddede yazandan bir adım öteye geçmişsin. Belki henüz seks yapmadınız ama buluştunuz, flörtleştiniz. Zaten bir sonraki aşamaya geçmeye hazırsın. Yani sadakatsizsin.

10- TERAPİYE RET

Durumun ikiniz de farkındasınız ama terapiye gitmeye üşeniyorsunuz. “Bizim yapamadığımızı terapist nasıl yapacak?” deyip vazgeçiyorsunuz. Bu sizin artık hiç umudunuzun olmadığını gösterir.

11- UZAKLAŞMA ÇABASI

Ayrılmak zor geldiği için ayrılığı gerektirecek bahaneler arıyorsun. Mesela başka bir şehirde iş aramak, ya da her şeyi bırakıp bir köye yerleşmek gibi... Ne yazık ki kaçamazsın.

12- SUÇLU ARAMAK

Her tartışmada ikiniz de haklı olduğunuz konusunda ısrarlısınız. Haklı olsan ne yazar, ilişkin gitti.

Haberin Devamı

13- HAYATLAR AYRI

İkiniz de kendinize başka hayatlar kurdunuz. Birliktesiniz ama değilsiniz. Arkadaşlarınızla olmayı daha çok tercih ediyorsunuz.

14- EĞLENCE YOK

İnsan eğlenemediği biriyle sevgili de olamaz, evlenemez de. Madem birlikte eğlenemiyorsunuz artık o bağ kopmak üzeredir.

15- KAPANA KISILDIN

Her şey üzerine üzerine geliyor. Nefes almakta zorlanıyorsun. Biraz daha bu ilişkinin içinde kalırsan boğulacaksın. Öyleyse kendini özgürleştir.

BONUS: DÜRÜST OL

Ayrılık kapıya gelmişse bunu inkar etmek sadece zamanını çalar. Kendine karşı dürüst ol. Birinden ayrılmak dünyanın sonu değildir. Üstelik bu ayrılık sadece sana değil ona da iyi gelir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder