Mehmet Coşkundeniz Bravo sana Merve Boluğur
HABERİ PAYLAŞ

Bravo sana Merve Boluğur

Dijital çağda “hiçbir şey yapmayıp gündem olmak” diye bir şey var. Bunun en iyi temsilcisi de Merve Boluğur. En son 2017’de bir dizide oynamış. Bir ara Murat Dalkılıç ile evliymiş, ondan da 2017’de boşanmış. 2016’da falan da bir kozmetik markasının reklam yüzüymüş. Yani son 5 yıldır iş anlamında hiçbir şey yok ortada.

Ama nedense tüm yayın organlarının magazin servisleri Merve Boluğur’u çok seviyor. Sürekli bir yerlerde rastlayıp bir şeyler soruyorlar. Merve Boluğur’un verdiği cevap bir anda basılı, görüntülü, dijital, neredeyse tüm yayın organlarında haber oluyor. En son demiş ki, “Setlere dönerim ama Marilyn Monroe’yu oynarsam...”

Haberin Devamı

Ardından da eklemiş, “Ben Avrupai şeyleri seviyorum...” İkinci sözünde haklı, Avrupa’da, hele hele Amerika’da “hiçbir şey yapmayıp gündem olan” epey insan var. İşte bunların Türkiye temsilcisi de Merve Boluğur sanırım. Gerçekten bravo. Birçok film ve dizi oyuncusu haber olabilmek için basın daşınmanı falan çalıştırırken Merve Boluğur’un ne yapsa haber olması takdire şayan.

Bravo sana Merve Boluğur

MARILYN MONROE’YU KİM OYNAR?

Diyelim ki Türkiye’de gerçekten Marilyn Monroe’nun hayatını konu alan bir filmin çekilmesine karar verildi. Peki kim bu rolün hakkını verir? Dünyada, kendilerini bugün hayatta olmayan ikonik ünlülere benzeterek gösteriler yapan çok sayıda şovgirl ya da şovmen var.

Mesela, ‘Ayla’ filminde Marilyn Monroe’nun, cepheyi ziyaret etme sahnesi de canlandırıldı. Bu sahnede ‘Claudia Memory Monroe’ adlı bir şov yıldızı oynadı. Kadın, Marilyn’in tıpkısının aynısı. Bizde de Mardin’de bir sabun dükkanı işleten ‘Mardinli Marilyn Monroe’ Melek Akarmut var mesela.

Bizim yerel Marilyn’imiz, şov yapmıyor ama bu sayede dükkanının reklamını yapıp bol bol sabun satıyor. Neyse, şovları bir kenara bırakıp “Kim oynar?” sorusuna cevap verelim. ‘Arif V 216’ filminde Ajda Pekkan’ı, ‘Bergen’ filminde de Bergen’i büyük ustalıkla canlandıran Farah Zeynep Abdullah benim favorim. Her rolün altından kalkabiliyor. Özellikle dönem işlerini çok daha iyi oynuyor.

Bravo sana Merve Boluğur

FUTBOL SENİ ÇOKTAN BIRAKTI

Haberin Devamı

Arda Turan’ı, Barcelona formasıyla Camp Nou’da izleme şansına erişmiş biriyim. Bir zamanlar gururumuzdu. Hele hele Atletico Madrid yıllarında oynadığı futbol herkesin takdirini kazanmıştı. Galatasaray’a döndükten sonra bir daha asla o eski formuna kavuşamadı.

Sahada yoktu, ama başka her yerde vardı. Tartışmaların, kavgaların ortasında, afili restoranlarda, hiçbir şeyin gizli kalmadığı o yerde... Şimdi sormuşlar, “Futbolu bırakacak mısınız?” diye. “Daha kararımı vermedim” cevabını vermiş. Arda Turan, bu sezon oynamaya devam eder mi bilmem.

Ama futbol, Arda Turan hakkındaki kararını çoktan vermiş, Arda futbolu bırakmasa da futbol Arda’yı bırakmış. Oysa müthiş bir kariyeri olabilirdi... Sanırım sosyal hayattaki kariyer, futbol kariyerine üstün geldi. Geçmiş olsun.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder