Mehmet Coşkundeniz Dijital flörtte sorulması gereken 20 önemli soru
HABERİ PAYLAŞ

Dijital flörtte sorulması gereken 20 önemli soru

Flörtlerin çoğu sosyal medya aracılığı ile başlıyor. Önce özel mesajlarla, ardından WhatsApp ile konuşuluyor. Ben size biraz vakit kazandırayım. Dijital flörtleşme döneminde aşağıdaki 20 soruyu mutlaka sorun. Böylece bu flörtün ilişkiye dönüp dönmeyeceğini daha baştan anlayabilirsiniz.

Dijital flörtte sorulması gereken 20 önemli soru

1- NEDEN YALNIZSIN?

Buna vereceği cevap ilişkilere bakış açısını da ortaya koyacaktır. Kısa süreli bir ‘takılma’ mı arıyor yoksa uzun soluklu bir ilişki mi?

2- ÇOCUKLARI SEVER MİSİN?

Hayır, bu soru sizin ondan çocuk istediğinizi göstermez. Sadece insancıl olup olmadığını öğreneceksiniz. Çok sinirli insanlar çocuk sevmez.

Haberin Devamı

3- HAYVANLARI SEVER MİSİN?

Siz hayvan seven biriyseniz, sevmeyen biriyle bir dakika bile geçiremezsiniz. Ya da tam tersi, siz sevmiyor o seviyorsa, yine aynı şey.

4- AİLENE BAĞLI MISIN?

Bu soru eğer flörtünüz ilişkiye dönerse sizin hangi noktada yer alacağınızı gösterecektir. Dozunda bağlılık iyidir, fazlası size zararlıdır.

5- ARKADAŞLARINLA İLİŞKİN NASIL?

Kankalığı abartan, arkadaşlarına danışmadan hiçbir şey yapamayan biri olup olmadığını öğreneceksiniz. Tabii o gruba uyup uymayacağınızı da.

6- SEYAHAT SEVER MİSİN?

Gezmeyi, tozmayı seven biriyseniz size de öyle biri gerek. Hafta sonlarını evde oturup televizyon izleyerek geçiren biriyle yapamazsınız.

7- HOBİLERİN NELER?

Bu soru hem birlikte yapabileceğiniz şeyleri, hem de hangi hobiler için birbirinize alan ayırmanız gerektiğini gösterecektir.

8- YAZCI MISIN KIŞÇI MI?

Yazı sevenler biraz daha eğlenceli ve pozitiftir. Kışı sevenlerin daha romantik ve duygusal olduğu da bilinir. Yine de genellemeyelim.

9- ŞEHİRCİ MİSİN KIRCI MI?

Bu soru sizin hem birlikte seyahat planlarınız için hem de ileride düşlediğiniz yaşamda birbirinize yer olup olmadığını anlamanız için gerekli.

10- KARİYER PLANIN NEDİR?

İş hayatı ile özel hayatını karşılaştıracak bir soru. İşkolik olup olmadığını ya da tam bir sorumsuz olup olmadığını size gösterecektir.

11- EN KÖTÜ ALIŞKANLIĞIN NEDİR?

Dürüstlük testi için en ideal soru. Unutmayın, herkesin mutlaka kötü alışkanlığı vardır. Bunu açıkça söyleyebilenler kendileriyle barışıktır.

Haberin Devamı

12- SENİ NE GÜLDÜRÜR, NE AĞLATIR?

Hem mizah anlayışını hem de duygusal tarafını öğreneceksiniz. Bir ilişkide aynı şeylere gülüp aynı şeylere üzülmek gerçekten çok önemli.

13- DİN SENİN İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ?

Kimsenin dini inanışını sorgulamıyorsunuz. Sadece ilişki başladığında bu konuda aranızda bir çatışma çıkıp çıkmayacağını öğrenmeye çalışıyorsunuz.

14- EN NEFRET ETTİĞİN ŞEY?

Kişilik özelliğini ortaya koyacak önemli bir soru. “Yalandan nefret ederim” falan diyorsa bilin ki yalan söylüyor. Daha somut şeyler söylemeli.

15- YAPTIĞIN EN ÇILGIN ŞEY NEDİR?

Flörtünüzün sınırlarını ne kadar zorlayacağını öğrenmek için mükemmel bir soru. Kim bilir, belki de birlikte çok çılgın bir ilişkiniz olacak.

16- EN SON NE ZAMAN AŞIK OLDUN?

Bu sorunun ucu açık. “Bir hafta önce ayrıldım” diyorsa aşk için biraz bekleyeceksiniz. Ama uzun süre olmuşsa bir yıldırım aşkı başlayabilir.

17- BİR İLİŞKİDE NE ARARSIN?

Huzur? Aşk? Koşulsuz sevgi? Arkadaşlık? Tutku ve ateşli seks? Hangi cevabı verirse versin sizin beklentilerinizle uyup uymadığını anlayacaksınız.

Haberin Devamı

18- PİŞMANLIKLARIN VAR MI?

“Pişman olacağım hiçbir şeyi yapmam” sözüne asla inanmayın. Üstelik böyle bir söz, ileride sizi kırdığında özür dilemeyeceği anlamına gelir.

19- BİLEREK KİMSEYE ZARAR VERDİN Mİ?

Yani şunları soruyorsunuz: Kin besleyen biri misin? “İntikam soğuk yenen bir yemektir” diyen biri misin? Belki de kincilik sizin ortak noktanız.

20- SON İLİŞKİN NEDEN BİTTİ?

Küçücük bir olayda gemileri mi yakıyor yoksa ilişkisi için mücadele mi ediyor? Bu soruya vereceği cevap sizin için önemli bir yol gösterici olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder