Mehmet Coşkundeniz Eski sevgiliye gönderilecek 10 şarkı
HABERİ PAYLAŞ

Eski sevgiliye gönderilecek 10 şarkı

Tam kapanma sona eriyor, kontrollü normalleşme başlıyor. Sosyalleşme tavan yapacak ve tabii eski sevgililer arayıp “Bir kahve içelim mi?” diye soracak. Amacın kahve olmadığını hepimiz biliyoruz. “Ex’ten next olmaz” sözünü bir kez daha hatırlıyor ve ona bu buluşma teklifine cevap niteliğinde şarkılar gönderiyoruz...

1. SAKIN GELME / MFÖ

Eski sevgiliyi istemediğinizi net olarak ifade edebileceğiniz bir şarkı. Ne diyor şarkıda? “Sakın gelme dönesim yok, çok uzaktayım çok...” Yani diyorsunuz ki, “Ben senden çoktan gittim, hatta öyle gittim ki kilometrelerle bile hesaplayamazsın.” Kendinize ayıp etmiyorsunuz ve bu şarkıyı gönderiyorsunuz.

Haberin Devamı

2. İŞTE HAYAT/ İLHAN İREM

Gittiği gün hayat bitti sanmıştınız değil mi? Ama yanıldınız çünkü hayat devam ediyor. Şimdi ex’iniz çıkmış sanki onsuz olamayacakmışsınız gibi davranıyor. Gönderin bu şarkıyı... “İşte hayat yine akıp gidiyor, işte hayat sensiz de yaşanıyor, işte hayat böyledir deniyor, zaman her şeyi siliyor...”

3. SENDEN ÇOK VAR / ROBER HATEMO

Bu şarkı biraz acımasız. Ama belki de hak ediyordur, ne dersiniz? Hem siz yeni yeni başkalarıyla flört etme çabaları içindeyken neden tekrar ortaya çıkıp kafanızı karıştırıyor? Yollayın gitsin. “Bir çok sıkıldım, iki yerim çok dar, oooo senden çok var, beni mi buldun şimdi, çok işim var.”

4. DÖNSEN BİLE / NİLÜFER

Gerçekten dönse bile ne olacak? Siz aynı siz misiniz? Sizi bıraktığı gibi bulacağını mı düşünüyor? Tabii, siz de bunca zaman hep dönsün diye beklediniz ya... Dönmesinin hiç işe yaramayacağını gösteren şarkı. “Dönsen bile dönsen bile, bulamazsın beni bende, araya ayrılık girmiş, sen nerdesin ben nerede...”

5. UMRUMDA DEĞİL / CANDAN ERÇETİN

İlişkiniz boyunca eziyeti siz çektiniz. Düzelir diye uğraştınız, didindiniz. Her kavgada siz özür dilediniz. Buna rağmen çekti gitti ve şimdi bir de dönmek mi istiyor? Bence bu durum insanı delirtir ve bu şarkı da tam size göredir. “Kapıma dayanma sakın, yakarım inan yakarım, rezil olur ele güne, aldırmadan hiç kimseye, yaka paça seni atarım...”

6. SEVDANIN SON VURUŞU / TARKAN

Haberin Devamı

Siz “Aşığım” dedikçe ciddiye almayan, “Aşk da ne yeaa” diye gevrek gevrek konuşan arkadaş sanırım için için yanıyor ki şimdi dönmek istiyor. Yok öyle yağma... Bu tiplere de şarkımız hazır. “Sen aşkı çiçek, böcek, güneş, bulut sanmışsın, mevsimlerine göre uyuyup uyanmışsın, sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın...”

7. İKİ YABANCI / TEOMAN

Diyelim ki öyle zayıf anınıza geldi ve bir şans daha vereceksiniz. Tamam da sizin aklınızda ilişkinizin ona göre çok farklı sahneleri var. Üzülmeler, kırılmalar, hiçe sayılmalar... Öyleyse şarkı tam da budur. “Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta, suçuysa dünyaya atmakta, neyin bildinki değerini, benimkini bileceksin, bunu da tabi mahvedeceksin...”

8. DÜŞÜNME HİÇ / AJDA PEKKAN

Tamam belki birazcık sizde de hata vardı. İlişkide dengeyi bir türlü oturtamadınız. İkiniz de egolarınıza yenildiniz. Ama sonuçta bitti. Yeniden başlasanız da bir şey değişmeyecek. Bu şarkı tam size göre. “Söyle ne oldu bize, nefret girdi sevgiye, kaldın bak sen kendine, ben de kendi kendime...”

Haberin Devamı

9. HATA / SEZEN AKSU

Onunla ilişkinizin bir hata olduğunu düşünüyorsunuz. Aynı hatayı bir kez daha yapana maalesef ‘aptal’ derler. Kendinizi aptal konumuna düşürmeyin, bu şarkıyı gönderiverin. “Sen de benim hatalarımdan birisin, sen en büyük günahların bedelisin, senin için harcanan zamana yazık, sen en güzel duyguların katilisin...”

10. SEN YOLUNA BEN YOLUMA / HANDE YENER

Yıl olmuş 2021, aradan geçmiş bunca zaman şimdi ne oldu da ayranı kabardı acaba? Sizin ona taptığınız zamanlar geçmişte kaldı. Sanırım fazla unutkan. O zaman artık aynı noktada olmadığınızı hatırlatmakta fayda var. “Sen yoluna, ben yoluma, çok mutluyum artık, sen tak kimi istersen koluna...”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder