Mehmet Coşkundeniz Evli olduğunu benden saklamış
HABERİ PAYLAŞ

Evli olduğunu benden saklamış

21 yaşındayım. 3 ay önce biriyle tanıştım. Kısa sürede aramızda bir ilişki başladı. Beni sevdiğini söyledi, ben de ona kayıtsız kalamadım. O sıralar işsizdim, bana bir arkadaşının yanında iş buldu. Beni işe sokarken ilişkimizden hiç kimseye söz etmememi istedi.

Öyle yaptım. Ama bir gün beni görmek için işyerime geldiğinde sekreter “Oğlunuz nasıl?” diye sorunca evli olduğu ortaya çıktı. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. “Beni bırakma, boşanacağım” diyor. İnanmalı mıyım? ● NAZ

Tabii ki inanmamalısın. Bugüne kadar “Senin için eşimi boşayacağım” deyip de boşanan erkek yok denecek kadar azdır. Sen kelimenin tam anlamıyla kandırılmışsın. Evli olduğunu saklayarak seni elde etmiş. Evli olduğunu bilseydin yine de girer miydin bu ilişkiye?

Haberin Devamı

Diyelim ki girerdin. Ama hiç olmazsa bile bile girerdin ve kandırılmamış olurdun. Sonuç olarak sen o adamı da o işi de bırak. Çünkü adamı bırakıp işi bırakmazsan seni mutlaka gelip bulacaktır. Hatta sana bulduğu işi sana karşı koz olarak kullanacaktır.

DİZİ VE SİNEMA YILDIZLARINA AŞIĞIM

16 yaşındayım. Dizilerde, filmlerde gördüğüm oyuncu kızlara hayranım. Gerçek hayattaki kızlar bana hiçbir şey ifade etmiyor.

Kendimi sürekli bir yıldızla birlikteymişim gibi hayal ediyorum. Onların da beni sevdiğini düşlüyorum. Sırf bu yüzden gerçek hayattaki kız arkadaşlarımı yavaş yavaş kaybetmeye başladım. ● STARRING

Elbette dizi izleyeceksin, sinemaya gideceksin. Yalnız izlediğin kişilerin birer senaryo ürünü olduğunu unutma. Senin perdede ve televizyonda gördüklerin gerçek kişiler değil. Rol yapıyorlar. Gerçek hallerini hiç de çekici bulmayabilirsin. Herkes hayran olduğu yıldızları sever. Ama hiç kimse onları hayatının amacı haline getirmiyor.

KIZ ARKADAŞIM ÇİFT KARAKTERLİ

Kız arkadaşımla 3 yıl önce tanıştık. Bugüne kadar 2 kez ayrıldık. Son ayrılık kararı 2 ay önce çıktı. Hep o ayrılmak istedi. Önce gelip kararlı bir tavırla ayrılmak istediğini, bu ilişkinin kendisini yorduğunu söylüyor.

Ben vazgeçirmeye çalışıyorum ama beni dinlemiyor. Ayrıldıktan bir süre sonra da pişman oluyor. İkizler burcu olduğundan çift karaktere sahip olduğunu düşünüyorum. ● ŞAŞKIN

Haberin Devamı

İkizler burcunun karakter özelliklerini inceledim. Evet çift karakterli. Ama sadece o kadar değil. Örneğin bağımsızlığına düşkün. Hırslı. Zeki, çekici ve neşeli. Bu yüzden de erkekleri kolaylıkla kendine bağlayabiliyor. Canını sıkacak erkeğe tahammül edemiyor.

Sıkıcı bir erkekle birlikteyken fırsatını bulduğu anda uçup gidiyor. Yani olayı burca bağlarsan eğer sen de zararlı çıkarsın. Sıkıcı bir erkek olma ihtimalin var öyleyse... İyisi mi sen bu özellikleri burçlara bağlama. Sevgilinin ilişkinizle ilgili sorunları var. “Çift karakterli” deyip olaya teşhis koyacağına, bu sorunların neler olduğunu öğrenmeye çalış.

Beni affet

SENSİZ HAYAT

Bugün yakıyorum bütün anılarımı, mektuplarımı, güllerimi. Sana ait her şeyi çıkarıyorum hayatımdan, hayalini atıyorum odamdan. Bugün senin için son kez ağlıyorum. Çünkü artık hayata karışmak, yeni sevgilere yelken açmak istiyorum. Artık bir nedenim olsun istiyorum. Affet beni ama sensiz bir hayat istiyorum. ● ERHAN

Haberin Devamı

İlan-ı aşk

HİÇ ARAMADIN

Zamanı ben bile sayamadım. Sen gittin, ben arkandan hiçbir şey yapamadım. Ne aşka sığınabildim, ne de özleme. Benliğimi yitirmek üzereyim ama sen bir kez olsun aramadın. İçindeki şeytan bu kadar mı yordu seni?

Yoksa ben mi bilemedim. Çalacak pek çok kapı varken her şeyi erteliyorum artık. Hayatı, yaşamayı, dostluğu, sevgiyi. Bir tek seni ertemek istemiyorum. ● HAKİM

ÖZLEDİM SENİ

Sen gittiğinden beri ağlıyor siyah beyaz fotoğrafım. Bazen öylesine acıtıyor ki yokluğun. Sanki dün ayrılmışız gibi yeniliyor acın tarifsizce. Oysa ne kadar oldu görüşmedik. Saymadım sensiz geçen gecelerimi. Şimdi senden kalan son hatıra.

Ayrıldığımızın o yağmurlu akşamında, yüzümde bıraktığın o ıslak, hüzün kokan ifade hala silinmedi. Ne çok özledim seni bilsen... ● BAYIR

Sıradaki haber yükleniyor...
holder