Mehmet Coşkundeniz Herkes için yanlış insanlar
HABERİ PAYLAŞ

Herkes için yanlış insanlar

Geçen hafta kadınların 'ideal erkek kriterleri'nin ne olduğunu ve aslında böyle bir erkeği bulmanın da mucize olduğunu yazmıştım. Ve demiştim ki, ne kadar çok kriter, o kadar çok yalnızlık... Herkes için doğru erkek ya da doğru kadın farklıdır, bu bir gerçek. Ama herkes için 'yanlış' olan erkekler ve kadınlar var. Onlar kişiye göre değişmiyor. Bu 'yanlış' kadın ve erkekler ne yazık ki hayatımızı zehir ediyor. Peki kimdir bunlar?

ERKEKLER

1 - "Bugüne kadar hayatıma giren tüm kadınlardan farklısın" şeklindeki klişe cümleyi ısrarla söyleyen yalancılar.

Haberin Devamı

2 -Annesine, babasına danışmadan üzerine gömlek bile alamayan, onlardan izinsiz dışarı adım atmayan, kendi işi gücü varken bile ailesiyle oturmaya devam eden ana kuzuları.

3 - Kendini övme konusunu abartan, her ortamda "Ben şöyleyim, ben böyleyim" diyen hatta bir takım iddialarla bunu kanıtlamaya çalışan egosantrikler.

4 - Arkadaşlarından ayrılmayan, sizinle ayda bir kere yalnız çıkıyorsa, arkadaşlarıyla beş-altı kez çıkan, 'erkek muhabbeti’ni fazla önemseyen kahve yancıları.

5 - Her hareketinizi eleştiren, yaptığınız hiçbir şeyi beğenmeyen, başkalarının önünde sizi küçük düşürmekten çekinmeyen kifayetsiz muhterisler.

6 - Kıskançlık konusunda saçma takıntıları olan, her şey için kendisinden izin alınmasını isteyen, giyiminize, sosyal çevrenize hatta ailenizle ilişkilere kadar karışan maço bozuntuları.

7 - İlişki sorumluluğunu taşıyamayan, özel günleri unutan, birlikteliğinizde çaba gösterme işini size bırakan, sevgisini göstermeyen ve dile getirmeyen odunlar.

8 - Farklı zevkleri olan, sizin zevklerinize saygı göstermeyen, örneğin hep kendi sevdiği filmlere gidilmesini isteyen, evde televizyon kumandasını elinden düşürmeyen benciller.

9 - Sizden kendisine 'annelik' yapmanızı isteyen, daha da ileri gidip her hareketinizi annesiyle karşılaştıran, annesine toz kondurmayacağı için de hep sizi haksız bulan büyümemiş çocuklar.

10 - Çapkınlık konusunda ders verecek kadar ilerlemiş, yanınızda siz varken bile başka kadınlara bakmaktan çekinmeyen, yalan söylemeyi alışkanlık haline getirmiş Don Juan çakmaları.

Haberin Devamı

KADINLAR

1 - Sürekli şikayet eden, 'hoşgörü' denen olguyu bünyesinde barındırmayan, bir konuyu günlerce, haftalarca uzatıp hep aynı cümleleri tekrarlayan trip ustaları.

2 - Arkadaşlarınızı sorgulayan, sosyal bir ortamda "Şuna baktın" diye sizi suçlayan, telefonu açamadığınızda "Kiminleydin, ne yapıyordun?" diye olay çıkaran kontrol manyakları.

3 - Mail adresinize, sosyal medya hesaplarınıza giren, sürekli size 'şüpheli' muamelesi çeken, hiçbir şeyi gizlemediğiniz halde "Anlatmadığın şeyler var" diyerek ithamda bulunan 'stalker'lar.

4 - Seksi silah gibi kullanan, size bir şey kabul ettirebilmek için yatak kozunu ortaya atan, seksin onun tarafından size sunulmuş bir lütuf gibi algılanmasını isteyen az gelişmişler.

5 - Telefonda çocuk taklidi yapan, hiç hoşlanmadığınız lakapları, bin kere söylemiş olduğunuz halde kullanmaya devam eden hiç gelişmemişler.

6 - Dünyada olup bitenle ilgilenmeyen, herhangi bir konuda iki satırlık bilgisi olmayan, bilgisi olmadığı halde varmış gibi davranan cühela takımı.

Haberin Devamı

7 - Daha ilişkinin başında "Nereye gidiyor ilişkimiz? Bunun sonu ne olacak?" gibi sorular soran, evlenmeyi bir statü sanıp takıntı haline getiren evlilik delileri.

8 - Sizi değiştirmeyi hayatının amacı haline getiren, arkadaşlarınız, hobileriniz dahil her şeyi yok etmeye çalışan, kendisini adeta sizin anneniz ilan eden ebeveyn taklitçileri.

9 - Başkalarının sevgilisiyle sizi kıyaslayan, hatta kendisinin eski sevgilileriyle karşılaştıran ve böyle yapıp hayatınızı çekilmez hale getiren ömür törpüleri.

10 - Her anını Instagram'da paylaşan, size söyleyeceği sözü 'laf geçirme' olarak Twitter'a yazan, WhatsApp gruplarında saatlerce dedikodu yapan sosyal medya manyakları.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder