Mehmet Coşkundeniz İki kişiye birden aşık olunur mu?
HABERİ PAYLAŞ

İki kişiye birden aşık olunur mu?

Hayatımda iki erkek var. İkisinden de vazgeçemiyorum. İkisi de beni el üstünde tutuyor, ilgilerini eksik etmiyor. Aslında bu ilişkiler masum olsa bu kadar dert etmeyeceğim. Ama ikisiyle de cinsel ilişki kuruyorum.

Her seferinde “Bunu yapmamalıyım” diyorum ama kendimi engelleyemiyorum. Bu iki erkeğin birbirinden haberi yok. Yalan söylemekten artık yoruldum. Bir gün ortaya çıkacak diye de çok korkuyorum. ● MAYA

İnsan iki kişiye birden aşık olmaz. Hele hele iki kişiyi birden hayatında tutuyorsan hiçbirine aşık değilsin. Sadece onların sana gösterdiği ilgi hoşuna gidiyor. Bir gerçek daha var. Cinselliği de seviyorsun, bunu kendine itiraf et. Her ikisinde de başka başka hazlar alıyorsun.

Haberin Devamı

Yani seni onlara bağlayan şey tamamen cinsellik dürtüsü. Bunun sadece vicdani sorumluluğu yok. Aynı zamanda ahlaki sorumluluğu da var. Yaşadığın şeyle ileride baş etmen zor olabilir. Çünkü sen şu anda farkında değilsin ama bedenin de ruhun da yıpranıyor. Bence sen her ikisinden de vazgeçmelisin ve bir süre hayatını yalnız sürdürmelisin.

BENİ BU KADAR ÇABUK NASIL UNUTABİLİR?

Bir kızı sevdim, ama olmadı, yürümedi. Çevremizdeki insanların bize ve ilişkimize rahat vermemesi yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. Onun da beni çok sevdiğinden emindim. Geçenlerde karşılaştık, bana karşı mahçuptu.

“Hayırdır?” dedim, hayatında yeni birinin olduğunu söyledi. Oysa daha ayrılalı 3 ay olmuştu. Ben onun yasını tutarken, onun beni bu kadar çabuk unutması ne anlama geliyor? Beni hiç sevmedi mi? ● ERDİNÇ

Aşkın başlayabileceğini bildiğin gibi, bitebileceğini de bilmelisin. Seni sevmiştir elbette, mücadele de etmiştir. Ama bir ilişki yürümüyorsa ona takılıp kalmanın anlamı yok. O, doğrusunu yapmış.

Senin de toparlanıp hayata dönmen, yeniden sevmen gerekiyor. Seni şaşırtan şey bunun bu kadar çabuk olması. Ama bunun zamanı yok. Aslında sana iyilik yapmış. Böylece onun geri dönebileceğine dair umut beslemeyecek ve gerçekle yüzleşeceksin.

ONU SEVGİLİSİNDEN AYIRMAK İSTEDİM

Bir kafede tanıştığım kıza aşık oldum. Sevgilisi olduğunu bile bile gidip duygularımı açtım. Tabii ki beni reddetti. Ben iki sevgiliyi birbirinden ayırmak için çok uğraştım. Bunu da başaramadım.

Haberin Devamı

Geçenlerde sevgilisinden ayrıldığını duydum. Fırsat bu fırsat deyip gittim ve duygularımı yeniden açtım. Bana kesin bir dille, “Seninle olmaz” dedi. Beni sevmemesinin nedeni ne olabilir? ● WILLIAM

Çünkü sen onun gözünde kötü bir insansın. İki sevgiliyi birbirinden ayırmaya çalışan, merhameti olmayan, kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen, amacı için her yolu mübah gören kötü bir insan... Böyle biriyle kim birlikte olmak ister ki?

Bir çiftin mutluluğunu bozmaya çalışarak zaten büyük bir hata yapmışsın. Ve doğal olarak o kız senin bu hatanı affetmiyor. Bir insana kendini zorla sevdiremezsin. Boşuna uğraşma, vaktini boşa harcama. Bundan bir ders çıkarırsan ne ala. Çıkarmaz ve bu davranışlara devam edersen hep böyle elin böğründe kalacaksın.

İlan-ı aşk

BODRUM BEKLİYOR

Şimdi seninle bir gece vakti Bodrum’da, Bardakçı kumsalına oturup elimizde bir şişe şarapla dalgaların sesini dinlemek vardı. Saçma sapan sözlerin peşine takılıp birbirimizi kıracağımız yerde hasreti bitirip Bodrum’da yeni bir günü karşılamak vardı. Geç değil, Bodrum bizi bekliyor. Gelmez misin? ● EGELİ

Haberin Devamı

16 YILDIR AYNI AŞK

Sevmenin sözlük anlamı sensin benim için. Vefanın, sadakatin, aşkın ve iyiliğin... Birlikte geçirdiğimiz bunca yıl sana olan hislerimden hiçbir şey alıp götürmedi. Aksine her geçen gün arttı, büyüdü ve gelişti. İlk gördüğüm günden beri sana aşığım ve bu hiç değişmedi. 16. yılımız kutlu olsun canım sevgilim. ● ALİ CEM

Beni affet

1 SAAT İSTİYORUM

Mesafeler bizi ayırdığından beri kendimde değilim. Yolları aşamadım, zamanı yenemedim, sana kavuşamadım. Buna ister çaresizlik de, ister aldırmazlık. Ne dersen haklısın ama bir de beni dinle. İçimdeki fırtınayı, yaşadığım tüm zorlukları sana anlatmak istiyorum. Senden sadece 1 saat istiyorum. Benimle buluşur musun?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder