Mehmet Coşkundeniz İlişkiniz yeni bu hatalar eski
HABERİ PAYLAŞ

İlişkiniz yeni bu hatalar eski

Yeni ilişkiler her zaman heyecan vericidir. Ama bu heyecan size aşkın tarihi kadar eski olan hataları da yaptırabilir. İşte yeni ilişkileri bekleyen tuzaklar...

1-ÇOK ACELE ETMEK

Flört dünyanın en güzel şeyi. Acele etmeden, her anın tadını çıkara çıkara yaşamalısınız. Böylece hem birbirinizi iyi tanıyacak hem de aranızdaki sevgi bağının güçlenmesine olanak sağlayacaksınız. Kendinizi akışa bırakın ve huzurla ilişkinize devam edin.

2-ŞİMDİ BİZ NEYİZ?

Yeni ilişkiye başlamış iki minnoş sevgilisiniz. Plan kurmak için daha çok erken. Daha şimdiden ilişkinin hangi yöne gideceği konusunda plan yapmaya kalkışmak, baskı unsuru haline gelir. Siz şu sıralar sadece bir sonraki buluşmanızı planlayın yeter.

Haberin Devamı

3-İLK ENGELDE YIKILMAK

Bir zorlukla karşılaştığınızda cesaretinizin kırılmasına izin vermemelisiniz. Evet yenisiniz ama öyle ipin ucunu bırakırsanız belki de hayatınızda sizi en mutlu edecek kişiyi kaybedeceksiniz. Zorluklarla mücadele etme gücünü kazanmalısınız.

4-HER ŞEYİ BAŞKALARINA ANLATMAK

Mahremiyetinizi korumalısınız. İyi anlar da kötü anlar da size aittir. Arkadaşlarınıza ilişkinizin her ayrıntısını anlatmanız sevgilinizi rahatsız eder. Elbette anlatacaklarınız da olacak ama kendi mahremiyet sınırlarınızı iyi belirlemelisiniz.

İlişkiniz yeni bu hatalar eski

5-FAZLA FEDAKAR OLMAK

Her ilişki bazı özverileri zorunlu kılar. Ama aşk için vazgeçtiğiniz her şey peşinizden gelir. Yani arkadaşlarınızı, ailenizi, işinizi, gücünüzü, hobilerinizi terk edip sevgilinizi hayatınızın merkezi haline getirirseniz bir süre sonra bu durum onu da sıkar.

6-SÜREKLİ UZAK KALMAK

İlişkiniz yeni de olsa, hayatınızdaki kişi öncelikleriniz arasında yer almalıdır. Her şeye vakit ayırıp bir tek sevgilinize vakit ayıramıyorsanız çok fena. Sevgiliniz kendini ihmal edilmiş hissedecek, gönül kırıklığı yaşayacak ve belki de devam etmek istemeyecektir.

7-HER AN BİRLİKTE OLMAK

Sürekli uzak kalmak ne kadar kötüyse, her an birlikte olmak da o kadar kötüdür. Birbirinize nefes alacak alanlar sunmalısınız. Çünkü siz iki ayrı bireysiniz. Birlikte olmadığınız zamanlar da yapacağınız çok şey olmalı. Birbirinizi boğmadan sevmeyi başarabilirsiniz.

Haberin Devamı

8-ESKİLERDEN SÖZ ETMEK

İşte tuzakların en büyüğü. Üstelik çiftler bu tuzağı farkında bile olmadan kendileri kurar. Mesela taraflardan biri diğerine eski ilişkilerini sorar, o da “Ne yapayım sevgilim sordu” diye anlatır. Siz sorana aldırmayın, eskileri anlatmayın. İlle anlatacaksanız da yüzeysel olarak geçiştirin.

9-İNANÇ VE POLİTİKA

İnancınız ve politik görüşünüz tamamen size aittir. İlk başlarda elbette bu konuları konuşmuşsunuzdur ve ilişkiye başladığınıza göre de birbirinizi böyle kabul etmişsinizdir. Sonradan birbirinize politik görüş ya da inanç empoze etmeye çalışmanız büyük saçmalıktır.

10-HAKLI ÇIKMAYA ÇALIŞMAK

Tartışmalar elbette olacak ve aranızdaki iletişim iyiyse bunları kolaylıkla atlatacaksınız. Burada sizi bekleyen tuzak ise haklı olmak konusundaki ısrarınız. Her tartışmadan haklı çıkamazsınız. Ayrıca haklı olsanız ne olur, olmasanız ne olur. Siz bunun üzerinde dururken ilişkiniz elden gider, haberiniz bile olmaz.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder