Mehmet Coşkundeniz Kadir yapmaz
HABERİ PAYLAŞ

Kadir Doğulu, Alaçatı’da bir kadınla samimi bir şekilde görüntülenince ortaya epey bir iddia atıldı. Neslihan Atagül’le evli olan Kadir Doğulu’nun bir başka kadına imam nikahı kıydığı, eşinin de bundan haberi olduğu söylendi. Doğulu’nun Alaçatı’daki mekana imam nikahı kıydığı iddia edilen kadınla gittiği, ama bir başka kadınla daha yakınlaştığı öne sürüldü.

Kadir Doğulu dün açıklama yaptı, tüm iddiaları yalanladı, görüntüleri kendisiyle yakınlaşmak isteyen ama reddedilen bir kadının intikam amaçlı yaydığını söyledi. Samimi görüntüleri de “Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım” diyerek açıkladı. Dün ayrıca Kadir Doğulu’nun imam nikahı kıydığı öne sürülen Sezer Çakır da bir açıklama yaptı ve “Kadir benim çok sevdiğim bir dostumdur.

Haberin Devamı

Bu haber kötü niyetli bir senaryodan ibarettir. Hayatım boyunca kimsenin ikinci eşi ya da hayatındaki alternatifleri arasında yer alan bir kadın olmadım” dedi. Neslihan Atagül cephesinden hiçbir açıklama yok. Ama benim duyumlarıma göre Atagül, “Orası çok gürültülü bir yer, o kadar yakın konuşmaları normal. Kadir öyle bir şey yapmaz, biz birbirimize her şeyi anlatırız” diyormuş yakın çevresine. Yani eşine de son derece güveniyormuş.

Bir de Bektaşilik meselesi var. Kadir Doğulu Bektaşi tarikatına bağlı olduğunu açıklamıştı. İddialar ortaya atılınca Kadir Doğulu’nun tarikat inancına dayanarak imam nikahı kıydığı öne sürüldü. Oysa Bektaşilik tam tersi bir anlayışı savunur. “Eline, diline, beline sahip olmak” felsefesi üzerine kurulu Bektaşilik’te çok eşlilik mümkün değil. Çok eşli yaşamı tercih edenler tarikattan hemen uzaklaştırılır, düşkün ilan edilir. Kadir Doğulu’nun gururla bahsettiği tarikatının kurallarına aykırı davranması mümkün değil gibi geliyor bana.

ALYANSLI ERKEK

Gazetemizin yeni nesil yazarlarından Rükzan Sağır, önceki günkü köşesinde bekarların taktığı bir yüzükten söz etti. Bu yüzüğü takanlar ‘Müsaitim’ mesajı veriyormuş. Yüzüğün varlığından haberdar olanlar da isterlerse o kişiyle iletişime geçiyormuş. Bence faydalı bir buluş. Rükzan yazısının son bölümünde “Aslında kimlerin bekar ve müsait olduğunu anlamak bu kadar zor olmayabilirdi; evli çiftler yüzüklerini taksaydı” demiş.

Haberin Devamı

Tabii evli olduğu halde yüzük takmayan erkeklere bir gönderme yapıyor. Oysa durum tam tersi. Evli olmadığı halde alyans takıp çapkınlık yapanlar var. Çünkü alyansı olan bir erkeğe kadınlar daha fazla güven duyuyor. Bekar bir erkekle iletişim kurmuyorlar ama evli erkeklerle sohbet edebiliyorlar. Alyanslı bekar çapkınlar kendilerine yakınlık gösteren kadınlara tabii ki hikayeler uyduruyor. “Eşimi çok seviyorum ama maalesef evliliğim yürümüyor. Aramızdaki anlaşmazlığı aşamıyoruz” diyor, hikayesini detaylarla süslüyor, neden dışarıya eşi olmadan çıktığının da açıklamasını yapmış oluyor. Bu arada ‘single baba’ rolünü oynayanlar da var.

Benim ikizlerim doğduğunda bazı bekar erkek arkadaşlarımın “Çocukları versene bana, Bağdat Caddesi’nde şöyle bir tur atayım” demişliği vardır. Hatta şaka yollu bunun için para bile teklif edenler olmuştu. Boşanmış baba rolüyle kadınların ilgisini çekmeyi hedefledikleri malum tabii. Yani sevgili Rükzan, artık alyanslı olmak daha revaçta. Bir de “Evliyim ama müsaitim” diyenler var, onu da başka bir yazıda anlatırım.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder