Mehmet Coşkundeniz Kesintisiz romantizm!
HABERİ PAYLAŞ

Kesintisiz romantizm!

Her ilişki bir süre sonra o ilk andaki heyecanı yitirir, yorulur. Oysa biraz dikkatle baştaki romantizmi çok uzun süreye yaymak mümkündür. İşte sürekli romantizm için 15 ipucu...

1. DÜRÜSTLÜKTEN VAZGEÇME

Sevgiline dürüst olmayacaksın da kime olacaksın? Dürüstlük aranızdaki güveni perçinleyecek, aşkınızın temellerini sağlamlaştıracaktır.

2. TEK BAŞINA KARAR VERME

İki kişilik bir dünyada yaşadığını sakın unutma. Kararları hep sen verirsen hem sevgilini kırarsın hem de romantizmi öldürecek tartışmalara neden olursun.

Haberin Devamı

3. TARTIŞIRKEN ABARTMA

Elbette aranızda tartışmalar olacak. Ama bu tartışmaları her zaman yapıcı bir yöne taşımalısın. Siz birbirinizin rakibi değil, tarafısınız. Haklı olmanın önemi yoktur.

4. ÇABA HARCAMAKTAN KAÇINMA

İlişkin, önceliğin olmalı. İlişkin için göstereceğin çaba, mutluluğunun da anahtarıdır. Öyle, bir kenara çekilip “Ne olursa olsun” diyemezsin.

5. SEVGİNİ HER ZAMAN GÖSTER

Sevgini sadece sözlerle ifade etmen yetmez. Küçük hediyeler, sarılmalar, güzel sözler, iltifatlar, birlikte yapılan planlar aranızdaki romantizmi coşturacaktır.

6. KİMSEYE ŞİKÂYET ETME

Sevgilinle ilgili sorunları, yine onunla halletmelisin. Eşine, dostuna, akrabana sevgilini şikâyet etmen işe yaramaz. Onların göstereceği yollar da çözüm getirmez.

7. KONUŞMAYI UNUTMA

Herhangi bir konuda memnuniyetsizliğin varsa bunu dile getir. Zaman zaman kendini tatminsiz hissettiğin anlar olabilir. İhtiyaçlarını yine sevgilin karşılayacaktır.

8. DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞMA

Hiç kimse mükemmel değil. Senin olduğu gibi onun da kusurları var. Ama vaktini bunu değiştirmeye çalışmak yerine kabul etmeyi deneyerek harca. Hatalar insan içindir.

9. ELEŞTİRİYE DİKKAT

Sevgilini tabii ki eleştireceksin. Ama cümleleri özenli seç. Onu aşağılama, hakaret etme. Eleştiri, iyiye yöneltmek için yapılırsa işe yarar.

10. PARA ARANIZA GİRMESİN

Hayat ortak, ilişkilerde sevgililer bütçelerinin uygunluğuna göre birbirleri için para harcamalı. Ne her zaman o harcasın, ne de her zaman sen harca. Ortak yol bulmalısın.

11. ANI BİRİKTİR

Sürekli ev-iş arası geçen bir hayat ilişkinin düşmanıdır. Tatillere çıkmayı, sosyalleşmeyi, güzel anlar yaşamayı yani anı biriktirmeyi ihmal etmeyin.

Haberin Devamı

12. ÖZEL GÜNLERE DİKKAT

Sizin için özel olan hangi gün varsa, yıldönümleri, yılbaşı, sevgililer günü falan, sakın ama sakın bunları unutma. Bunları unutmaman, sevgilini önemsediğini gösterir.

13. ONU HER ZAMAN DESTEKLE

İşindeki, okulundaki ya da yaptığı herhangi bir şeydeki başarısını takdir et. Onun motivasyon kaynağı ol. Sınava götür, sınavdan al. Her durumda yanında ol.

14. GELECEK PLANLARI

İlişkinizle ilgili plan yap. Bu planları onunla paylaş. Gelecekle ilgili düşüncelerinde onun da yer aldığını mutlaka anlat.

15. CİNSELLİĞİ İHMAL ETME

Çiftler arasındaki en önemli duygu aktarımı olan cinsellik, bir ilişkinin tutkalıdır. İhmale de gelmez. Boşanmalardaki en önemli sebep cinsel uyumsuzluktur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder