Mehmet Coşkundeniz Olmaz olmaz bu iş olamaz
HABERİ PAYLAŞ

Olmaz olmaz bu iş olamaz

Flörtün daha başındasınız. Karşınızdaki insana karşı içinizdeki duygular yeni yeni alevleniyor. Fakat bir şey eksik, bunun farkındasınız. Üstelik bu eksiklik sizden kaynaklanmıyor. Onunla ilgili belirsizlikler yaşıyorsunuz. Ben yardımcı olayım size. İşte, bir ilişkinin devam etmeyeceğini, sadece flört aşamasında kalacağını gösteren 15 işaret...

1. TAVİZ VERMEMEK

Karşınızdaki insan sadece kendi yapmak istediğini yapıyor. Sizin önerdiğiniz bir şeyi kabul etmediği gibi, kendi yaptıklarına katılıp katılmamanızı da umursamıyor. Siz bir gün bunun düzeleceğini sanıyorsunuz ama düzelmez.

Haberin Devamı

2. UMURSAMAMAK

Hayal kırıklığı içindesiniz ve bunu ona belli de ediyorsunuz. Buna rağmen hiçbir şey umurunda değil. “Neyin var?” diye bile sormuyor. Sizse kendi kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki asla böyle yürümez.

3. KUSUR BULMAK

Sürekli sizde kusur buluyor. Elbette herkes kusurludur ama o özellikle sizin kusurlarınızı dibine kadar sorguluyor. Çünkü sizinle duygusal açıdan bir bağ kurmak istemiyor. Kusurunuzu bularak kendi kendine de bir bahane üretiyor.

4. ÇOK SORU SORMAK

Geçmişinizi, arkadaşlarınızı, ailenizi, maddi durumunuzu, eski aşklarınızı hatta çok daha özel konuları sorguluyor. Bu soruları sizinle ilgilendiği için değil, bir açığınızı bulup yüzünüze vurmak için soruyor.

5. KISA KESMEK

Bir konu hakkında fikir ayrılığına düştüğünüzde konuyu hiç tartışmadan kısa kesiyor, hatta kendisi haklı olsa bile sırf konu kapansın diye size hak veriyor. Kendisini rahatsız eden konular hakkında da size tek kelime bile ettirmiyor. Çünkü fikirlerinizi önemsemiyor.

6. HATALI BULMAK

Her şey sizin hatanız... Kendisi dünyanın en günahsız, en hatasız kişisi çünkü. Aranızdaki sorunlardan kendilerini tereyağından kıl çeker gibi çekerler ve üstelik sizi hatalı olduğunuza o kadar inandırırlar ki “Allah beni kahretsin” dedirtirler.

7. DÜŞÜNCESİZLİK

Gün içinde yaşadıklarınızı bile sormazlar. Geçirdiğiniz kötü anlarla ilgili size moral desteği vermek için de kollarını bile kıpırdatmazlar. Çünkü sizi yok saymaktadırlar.

Haberin Devamı

8. ELDE ETME HIRSI

Sizi randevuya çıkarmak için ne kadar çok uğraştığını, baştan çıkarmak için nasıl taklalar attığını bir düşünün. Evet, bu konuda başarılıdırlar ama sonrası tam bir felakete dönüşür. Çünkü o duygusal bir beraberlik değil, fethetmenin keyfini yaşamak istiyordur.

9. TANIMSIZLIK

“Peki biz neyiz şimdi?” diye sormanızın bir alemi yok. Ama ben sorayım sahi siz nesiniz? Arkadaşlığın bir tık üstü, sevgililiğin bir tık altı. İlişkinizin biçimine asla bir tanım yapmayacaktır. Çünkü böyle olmak işine geliyor ve dilediği zaman gitme hakkını korumak istiyor.

10. UZAK DURMAK

Duygusal anlar yaşamaktan sürekli kaçınıyor. Şehirde yeni açılmış romantik restoranlar yerine kebapçıyı falan tercih ediyor. Hatta özel günler için bile “Aman canım çok gereksiz bu kutlamalar” diyor.

11. RUTİNDEN ÇIKMAMAK

Yeniliğe kapalılar. Hatta öylesine ki, sevişirken bile aynı rutinden çıkmıyorlar. Evde geçirdiğiniz zaman içerisinde ortamı biraz şenlendirmek için ortaya attığınız önerileri bile “Aman canım şimdi ne gerek var” diyerek reddeder.

Haberin Devamı

12. ŞEFKAT GÖSTERMEMEK

Sarılmazlar, dokunmazlar. Sıradan bir arkadaşınızdan bile daha soğukturlar. Siz biraz yaklaşsanız türlü bahaneyle uzaklaştırırlar. Şefkat gösterirlerse ondan bir beklenti içine gireceğinizi düşünürler.

13. GİZLİ SAKLI İŞLER

Aranızdaki mesafeyi korumalarının bir nedeni de bir takım gizli saklı işler çeviriyor oluşudur. Zaman zaman telefonu kapalıdır, birkaç gün görüşmeseniz o sürede ne yaptığını söylemiyordur. Açıkçası başkalarıyla da ilgileniyordur ve onlara da aynı size davrandığı gibi davranıyordur.

14. PLAN YAPMAMAK

Bırakın uzun tarihli geleceği, bir sonraki hafta sonu için bile sizinle plan yapmazlar. Çünkü başkasıyla bir randevu ayarlayabilir. Böyle planlar yapmayarak size “Sen benim hayatımın bir parçası değilsin” mesajı veriyordur.

15. KAÇINILMAZ SON

Bu durumu fazla da sürdüremezler. Birkaç ay içinde bu işin yürümediğini, size ısınamadığını, denediğini ama başaramadığını falan söyleyecektir. Gerçi bunu da pek söylemezler. Yukarıda yazdığım işaretlerden bunu sizin anlayıp gitmenizi beklerler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder