Mehmet Coşkundeniz Paran yoksa aşkın var
HABERİ PAYLAŞ

Paran yoksa aşkın var

Bugünlerde erkeklerden hep aynı şeyi duyuyorum. Kadınların artık aşk gösterilerinden değil, pahalı tatillerden, değerli hediyelerden etkilendiğini söylüyorlar.

Bunlardan etkilenenler olsa da asıl gerçek, kadınların günümüzde de ruhlarına hitap eden erkeği aradıklarıdır. Bu yüzyıllardır böyleydi, şimdi de böyle. Yani biz erkeklerin suçu kadınlarda değil kendimizde aramamız gerekiyor. Beyler, bu yazı tamamen size özel.

Dikkatli okumanızı öneriyorum. Para, o kadının sadece dikkatini çekmenizi sağlar. Bu dikkat çekme de her zaman olumlu değildir, görgüsüzlükle suçlanabilirsiniz. Ama aşağıdakileri yaparsanız, mutlu ve hiçbir maddiyata bağlı olmayan bir ilişkinin sahibi olabilirsiniz.

Haberin Devamı

1. ZAMAN AYIR

Yatırımını borsaya, altına, dövize değil ilişkine yap. İlişkinin en büyük yatırımı da emektir. Emek harcayacaksan, zaman ayıracaksın. Çünkü sevgilin seninle vakit geçirmek istiyor. Ama sen “Maç var, yok işim var, yok arkadaşlarla buluşacağım” deyip ona zaman ayırmıyorsan, yani ilişkini ucundan köşesinden tutuyorsan, geçmiş olsun.

2.ONU DİNLE

Kadınlar, kendileriyle sohbet edecek, söylediklerini ilgiyle dinleyecek bir erkek arıyor. Oysa biz erkekler dinlemekten hoşlanmadığımız gibi, dinliyor gibi yapmaya bile üşeniyoruz. Milyonlarca dolarının olması bu gerçeği değiştirmiyor.

3. NAZİK OL

Sevgiline karşı nazik olman, ona sahte iltifatlarla değil gerçekten hissettiklerini söyleyerek yaklaşman seni onun gözünde her zaman büyütür. Üstelik sadece sevgiline karşı değil, herkese karşı nazik olacaksın. Böylece onun hayranlığını kazanacaksın.

4.SEVGİNİ GÖSTER

Sevgiline sarılmaktan, elini tutmaktan, arada yanağına öpücük kondurmaktan, sevgini söylemekten çekinme. “Ne yapayım benim yetişme tarzım böyle” deyip bunu yapmazsan sonra “Neden kadınlar beni istemiyor?” diye hayıflanırsın. Bu tür sevgi gösteriler, senin sevgiline ve ilişkinize verdiğin önemi gösterecek.

5. SÜRPRİZ YAP

“Sürprizzz seni Pukhet’e götürüyorum” değil anlatmak istediğim. Birlikte ilk yediğiniz restoranda yer ayırtmak, “Bugün işten izin aldım, seninle olmak istiyorum, haydi pikniğe gidelim” demek, çok sevdiği küçük bir objeyi çok güzel bir notla evine, işine göndermek gibi şeyler...

Haberin Devamı

6.TAKDİR ET

Sevgilinin işindeki, okulundaki başarısını ilk takdir eden, ilk kutlayan sen olmalısın. Onu motive edip daha büyük başarılara adım atmasını sağlamalısın. Çünkü o senin hayat ortağın. Başarısı, aslında senin başarın demek.

7. HOBİLERİNE ÖNEM VER

Onun yapmayı sevdiği bir şeyi bir gün de birlikte yap. Belki spor salonlarında olmayı sevmiyorsun. Ya da şehir dışındaki seradan çiçek almaktan hoşlanmıyorsun Ama ne var yani bir kez onunla gidip istediği şeyi yapsan? İnan bana bunun onda yaratacağı etkinin nasıl bir mucize olduğuna inanamayacaksın. Öpüp koklar seni, baş tacı eder.

8.SÖZÜNÜ TUT

Boş vaatlerle bir kadının sevgilisi olamazsın. Büyük vaatleri boş ver, yapamayacağın şeyler için söz verme. Ama bir söz veriyorsan onu mutlaka yerine getir. Sözünü tutmayan erkeklerin zerre kadar değeri yoktur. Ha, bir de ne olursa olsun sakın yalan söyleme.

Haberin Devamı

9. BENCİL OLMA

Ortalıkta sürekli “Ben şöyleyim, böyleyim” diye dolaşma. Sen kendini seviyorsan, o da kendini seviyor. İlişkinin bir ortaklık olduğunu, iki tarafın da bu ortaklığa eşit olarak katıldığını, kimsenin, diğerinden önemli olmadığını aklından çıkarma.

10.ASLA VAZGEÇME

Kadınlar, en ufak bir zorlukta kaçıp giden değil, kalıp mücadele eden, ilişkisini korumak ve kurtarmak için her şeylerini ortaya koyan erkekleri tercih ediyor. Sloganın “Behlül kaçar” değil, “Asla vazgeçemem senden asla” olmalı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder