Mehmet Coşkundeniz Reklam gerçek aşk yalan
HABERİ PAYLAŞ

Reklam gerçek aşk yalan

Bu yılki Oscar’a ‘A Star is Born’ filminin oyuncuları Lady Gaga ile Bradley Cooper’ın romantik düeti damga vurdu. Düet sırasında epey yakınlaştılar ve tabii dedikodu kazanı da kaynadı. Bradley Cooper’ın eşi Irina Shayk’ın bu duruma bozulduğu, gece boyunca bunu belli etmemek için çabaladığı, hatta bu nedenle ‘En İyi Kadın Oyuncu Oscarı’nı Irina’nın alması gerektiği bile yazıldı.

Reklam gerçek aşk yalan

Şimdiye kadar yapılmış en sönük Oscar töreninden hatırlanan tek şey işte bu düet ve sonrasında yaşananlar. Zaten epeydir ilginçliğini kaybetmiş olan tören, böylece yeniden konuşulur hale geldi. Sonuçta ben bunun bir halkla ilişkiler çalışması olduğuna inanıyorum. Ne ortada aşk var, ne de Irina’nın bu yakınlaşmaya bozulma durumu. Her şey bir kurgu çerçevesinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Bu düet, ikilinin birlikte oynadığı filmi de yeniden gündeme getirdi kuşkusuz.

Ne yani, Bradley ile Lardy Gaga gizli bir aşk yaşayacak ve bunu da milyonların izlediği Oscar töreninde açığa vuracak öyle mi? Buna inanmıyorsunuzdur herhalde.

HANKER - YAĞKER

Amerika’da oluyor da bizde böyle ‘kurgu’lar olmuyor mu? Birkaç sene önce Kerem Bürsin, Hande Doğandemir ve Yağmur Tanrısevsin’in oynadığı ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde de yapımcılar aşkı kurguladı. Kerem Bürsin ile Hande Doğandemir’i aşk yaşıyormuş gibi göstererek dizinin popülaritesini artırdılar. Onlar da bu aşkı ne yalanladı, ne de doğruladı.

Reklam gerçek aşk yalan

Hatta dizinin hayranları ikiye bölündü, aralarında kavgalar çıktı. Kerem’in Hande ile aşk yaşamasını isteyenler ‘Hanker’, Yağmur ile aşk yaşamasını isteyenler de ‘Yağker’ adlarıyla hayran grupları oluşturdu. Sonra bu hayran baskısı öyle bir duruma geldi ki; yapımcılar diziyi bitirmek zorunda kaldı.

PEKİ YA PARA?

Şeyma Subaşı ‘Stüdyo 11’ adlı internet dergisine verdiği röportajda, “Şeyma Subaşı bu kadar popüler olmasaydı şu anda ne yapıyor olurdu?” sorusuna, “Yine gezmeye, eğlenmeye, hayatını bildiği ve en önemlisi sevdiği gibi yaşamaya devam eden biri olurdu” yanıtını vermiş.

Şeyma Subaşı popülerliğini, Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle kazandı. Evet, çok gezdi, çok eğlendi. Coachella, Burning Man festivalleri, Miami’ler, Meksika Tulum’lar, dünyanın her yerindeki partiler... Ama bunlara gidebilmek epey bir maddi güç gerektiriyor. Evliyken özel uçakla gidiyordu her yere. Şimdi de yine aldığı yüklü nafaka sayesinde. Şeyma Hanım, ‘Popüler olmasaydım ben yine gezer, eğlenirdim’ diyor da ben de bilmek istiyorum. Peki parayı nereden bulurdu?

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder