Mehmet Coşkundeniz Reklam paraları federasyona
HABERİ PAYLAŞ

Reklam paraları federasyona

Milli takımlarımızın maçları sırasında televizyonlarda takım oyuncularının rol aldığı epey reklam filmi döndü. Bu reklamlar genellikle takımlarımıza destek veren sponsor firmaların reklamıydı.

Sponsorlar bu takımlara yüklü maddi katkı sağlıyor bunu biliyoruz. Ama o firmaların reklamlarında rol alan oyunculara ayrıca para ödenip ödenmediğini merak ettim.

Öğrendim ki; sponsorluk sözleşmesi imzalanırken takımdaki oyuncuların bir reklamda oynaması şartı da maddeler arasında yer alıyor.

Reklam çekimi sırasında hangi oyuncular müsaitse onlar çağrılıyor. Ve oyuncularımız bu reklamdan para almıyor.

Haberin Devamı

Ancak sponsor firma sözleşme dışında, ekstra bir reklamı, belirlediği özel bir oyuncuyla çekmek isterse onunla ayrı bir anlaşma yapıyor.

Örneğin Cedi Osman takımla birlikte oynadığı Garanti Bankası reklamından ayrıca ücret almıyor ama tek başına oynadığı şampuan reklamından parasını kazanıyor.

Dileğim milli formayı taşıyan her oyuncumuzun hem sahada hem de başka alanda her zaman kazanması.

YARGITAY'IN DÜĞÜN KARARI

Birçok genç görkemli düğün yapabilmek için kredi çekiyor, sonra bunu ödeyemez hale geliyor. Maddi sorunlar evlilikte derin yaralar açıyor.

Aylin Coşkun’un Raffles Otel’de yapılan düğünü bu gerçeği getirdi aklıma. Aylin Coşkun nişanlısı Volkan Aslan için “Kına ve düğün yapmak için evi, arabayı sattı. Dünya kadar parası gitti” demişti.

Düğünün görüntüleri gerçekten evleri, arabaları sattıran cinsten olduğunu gösterdi. Aylin Coşkun bu düğünü 15 yıl bekledi. Peki düğün şart mıdır?

Elbette değil ama eşiniz “Düğün istiyorum” diyorsa bu da onun hakkıdır.

İHA’dan Süleyman Aydın’ın önceki gün Bursa’dan geçtiği haber bu konuyla ilgili. Bir kadın “Önce nikahı kıyalım, sonra düğünü yaparız” diyen ve bu sözünü 3 yıl yerine getirmeyen kocasına “Beni aileme karşı küçük düşürdü” gerekçesiyle boşanma davası açtı.

Yargıtay Hukuk Genel Kurulu da “Düğün yapılmayınca kadın ailesine ve çevresine karşı küçük düşmüştür, eşine olan güvenini yitirmiştir. Evlilik birliği temelden sarsıldığı için boşanmaları gerekir” diye bir karar verdi.

Haberin Devamı

Yani siz “Önce nikahı kıyalım, dügün daha sonra” deyip bunu yerine getirmezseniz artık vay halinize. Benim söylemek istediğim, düğün isteyen elbette yapsın. Ama herkes kendi ekonomik gücü çapında. Milleti eğlendireceğiz diye evliliğinizin geleceğini tehlikeye atmayın.

GÜLE GÜLE İYİ ADAM

Yeşilçam’ın en değerli oyuncularından Süleyman Turan’ı kaybettik. Bu iyi yürekli Yeşilçam emekçisi aynı zamanda iyi bir de Fenerbahçeliydi.

Bizim kulübün bir restoranı vardır, Kalamış Todori. En son oraya gitmiş, birkaç lokma bir şey yiyip evine dönmüş.

Hiçbir zaman filmdeki esas kızların gözdesi olmadı, o kızlar Süleyman Turan’a aşık olmadı. Ama mazbut yaşamıyla, iyi yüreğiyle Türk halkının gönlünü kazandı. Nur içinde yat mahallemizin en iyi abisi...

GÜNÜN AŞK SÖZÜ

Bir bak aşksız yaşayan insanlara... Solgun hayatların sahipleridir onlar. Ne güneşin doğuşu, ne ağacın yaprağı, ne denizin mavisi ilgilendirir onları. Fark edemezler çünkü, aşksızlık kör etmiştir gözlerini.

GÜNÜN AŞK TÜYOSU

Haberin Devamı

Aşkın söze ihtiyacı yoktur çoğu zaman. Ama her sevgilinin onu özel kılan sözcükleri duymaya ihtiyacı vardır.

Doğru yer ve doğru zamanda söylenecek iyi seçilmiş bir sözcük, yaşamaktan asla bıkmayacağınız büyük bir aşka temel oluşturabilir.

GÜNÜN DİYALOĞU

- Her aşık biraz delidir öyle değil mi?

- Delilik, bir aşk için göze alınacak en hafif şeydir aslında.

- Nasıl yani?

- İnsan canından vazgeçebilirken deli diye adlandırılmak da ne ki...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder