Mehmet Coşkundeniz Sevgili misin yoksa kenardaki yedek mi?
HABERİ PAYLAŞ

Sevgili misin yoksa kenardaki yedek mi?

Yeni bir ilişkidesin ama kafan karışık. Yeni sevgilin senin gibi mi düşünüyor yoksa aklında başka başka şeyler mi var? Belki de sen kenarda tutulan, diğer oyuncular kaybolduğunda oyuna girmek için bekletilen bir yedeksin. İşte sana bunu anlamanın ipuçları...

1. BİR GÜN İYİ, BİR GÜN HİÇ YOK

Birkaç gün yanından ayrılmıyor ama sonraki günlerde ortadan kayboluyor. Sen aradığında da işlerinin yoğunluğundan söz ediyor. Çünkü muhtemelen elinde başka seçenekler de var. Bunları da değerlendirmek istiyor ve seninle olmadığı günlerde onlarla zaman geçiriyor.

Haberin Devamı

2. ARKADAŞTAN HALLİCE

Bazen sana sarılıyor, kucaklıyor, romantik sözcükler fısıldıyor, bazen de senden uzak durup ortaya bir soğukluk bırakıyor. Sen biraz yaklaşmaya kalktığında da “Her şey çok hızlı gelişiyor ve ben buna hazır değilim” diyor.

3. KİMSE SENİ TANIMIYOR

Seni kendi arkadaş grubuyla tanıştırmıyor. Çünkü senin bilinmeni istemiyor. Büyük olasılıkla o arkadaş grubunun sevgili olarak tanıdığı biri var zaten. Bu durumda asla arkadaş grubuna giremeyeceksin.

4. KAFASI HEP KARIŞIK

İlişkiniz birkaç adım ilerlediğinde birden duruyor ve kafasının karışık olduğunu söylüyor. Kafasını karıştıran şeyin eski sevgilisi olduğunu, onunla yaşadığı kötü anıların insanlara olan güvenini azalttığını, bir türlü kendini toparlayamadığını falan söylüyor. İnanma, çünkü bunların hepsi bahane.

5. ‘İLİŞKİ İNSANI DEĞİLİM’

Tabii sen bu tutarsızlıkları onun yüzüne vurdukça o da sana “Ben böyle ilişkilerin insanı değilim. Hayatımda hiç bu kadar kimseye kapılmadım. O yüzden de bocalıyorum” diyor. Profesyonel bir yalandır bu. Bunu sana söylediği gibi yedekte tuttuğu diğer kişilere de söylüyor.

6. KENDİ BÖLGESİNDEN ÇIKMIYOR

Buluşma yeriniz hep aynı. Çünkü başka yere giderseniz onun seni bir türlü tanıştırmadığı arkadaş grubuna ya da yedekteki diğer adaylara denk gelebilirsiniz.

7. KURALLARI KENDİSİ KOYUYOR

İlişkinizin tek kural koyucusu kendisi. Kendi istediğinde arıyor, buluşacağınız günleri hep o belirliyor, sürprizlere kapalı ve tabii ki sana karşı kıskançlık gösterileri sergiliyor. Bu onun hükmetmeyi seven biri olduğunu değil, açık vermemeye çalışan biri olduğunu gösterir.

Haberin Devamı

8. ANLATIYOR AMA DİNLEMİYOR

Bir araya geldiğinizde hep o anlatıyor. Gelecekle ilgili planlarından dem vuruyor. Sen, kendin için önemli bir şeyi anlatsan dahi dinlemiyor. Dinlermiş gibi yapıyor ama tabii ki söylediğin hiçbir şeyi önemsemiyor.

9. HAYATINI AÇIK ETMİYOR

Onunla ilgili pek az şey biliyorsun. Ailesiyle ilgili hiç konuşmuyor, geçmişinden söz etmiyor. Sen tanımak için uğraştıkça o daha da ketumlaşıyor. Anlatmaz, çünkü vereceği her bilgi senin elinde koz olacaktır.

10. KENDİNİ FAZLA ÖVÜYOR

Abartmayı çok seviyor. Aslında bencilliğin tezahürüdür bu. Kendisiyle ilgili her şeyi bire bin katarak anlatıyor. Bu davranış şekli, seni de hiç önemsemediğini, onun gözünde zerre kadar değerinin olmadığını gösteriyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder