Mehmet Coşkundeniz Sevgililer Günü’nde flörte başlamak
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililer Günü’nde flörte başlamak

‘Sevgililer Günü’ sevgilisi olanlara iyi de, yalnız olanlar için çekilecek bir gün değil. Ama durun! O sene, bu sene olabilir. Yani “Abi, sevgilimi Sevgililer Günü’nde buldum. İkimiz de yalnızdık ve o gün tanıştık” diyenler var ya, onlardan biri olabilirsiniz. Şimdi tüm reddedilme kaygılarından kurtul ve sana sunduğum seçeneklere bir göz at.

1-İŞ YERİ ARKADAŞI

Sürekli yemeğe birlikte indiğin, ‘kanka’ gibi takıldığın ama aslında içten içe hayranlık beslediğin, hatta sana “Ya bi 5 yıl daha evlenemezsek ne yapalım birbirimizle evleniriz” diyen arkadaşın var ya... Şimdi onu arıyorsun ve “Madem ikimiz de yalnızız, Sevgililer Günü’nde iki arkadaş olarak takılalım mı?” diye sor. Eh o gece yapacakların da sana kalmış.

Haberin Devamı

2-SPOR ARKADAŞI

Gittiğin spor salonunda hep göz göze geldiğin, selamlaşıp gülümsediğin, spor yaparken göz ucuyla sürekli onun ne yaptığını takip ettiğin, arada aynı aletleri paylaştığın arkadaşın var ya... Artık onu bir kahve içmeye çağırma zamanın geldi. Kahve içerken ister Sevgililer Günü’nün saçmalığından bahset, istersen o gün için onu bir yere davet et. Hadi bakalım.

3-ETKİNLİK ARKADAŞI

Gittiğin sanat atölyesindeki ya da kişisel gelişim çalışmasındaki ya da nefes terapisindeki (her neyse işte) o güler yüzlü, sana sürekli yardımcı olmaya çalışan ve hatta “Artık beni davet etse” diye gözlerinin içine bakan arkadaşın var ya... Daha iyisini bulacaksın diye bunca zamandır onu beklettiğin yetmedi mi? Tam sırası işte. Üstelik seni reddetmeyecek.

4-TUR-TATİL ARKADAŞI

Geçen yaz gittiğin turda, tatilde tanıştığın, gezi boyunca sürekli birlikte takıldığın, “İrtibatı koparmayalım” diyerek telefonlarını alıp verdiğin, ama bugüne kadar hiç aramadığın tatil arkadaşın var ya... Hadi ara onu. “Buluşup tatil anılarından söz edelim” de. Bu buluşmayı da dilersen Sevgililer Günü’ne denk getir. Sevgililer Günü’nün büyüsüne de inan.

5-EĞLENCE ARKADAŞI

Grup halinde gittiğiniz bir eğlence yerinde tesadüfen tanıştığın, frekansının tuttuğu, hatta birkaç kez yine aynı yerde karşılaşıp selamlaştığın ve ayak üstü lafladığın eğlence arkadaşın var ya... Neden onu değerlendirmiyorsun? Üstelik o tanıştığınız eğlence yerine gidip kendinize yepyeni bir başlangıç yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

6-ARKADAŞININ ARKADAŞI

Bir süredir arkadaşının seni tanıştırmak için can attığı, “Bak iyi anlaşacaksınız” diye ısrar ettiği, ama senin “Ya bu çağda çöpçatanlık mı kaldı arkadaşlar” deyip tanışmayı reddettiğin arkadaşının arkadaşı var ya... İnan bana denemekten zarar gelmez. Hem arkadaşın, ona senden bahsetmiştir. Ya az çok birbirinizi tanıyorsunuz. Anlayacağın buluşmanın tam zamanı.

7-PARTİ ARKADAŞI

Birkaç ev partisinde gördüğün, ayak üstü çok kısa konuştuğun, beğendiğin ama bunu bir türlü kimseye söyleyemediğin parti arkadaşın var ya... Bu yıl Sevgililer Günü’nde sevgilisi olmayan arkadaşların için evinde küçük bir parti ver ve onu da çağır. Sen çağıramıyorsan ortak arkadaşlarına söyle çağırsınlar. Ortamı hazırlamak artık sana kalmış.

8-APARTMAN ARKADAŞI

Apartmana girip çıkarken, asansör beklerken gördüğün, selamlaştığın, hatta küçük de olsa sohbeti koyulaştırdığın, apartmanın ortak alanlarında zaman zaman karşılaştığın apartman arkadaşın var ya... Onu bir yerlere davet etmenin tam zamanı. Aman dikkat, dışarıda bir yere davet edeceksin, eve değil. Şık bir yerde, şık bir yemek aranızdaki kıvılcımı ateşleyebilir.

Haberin Devamı

9-ÜNİVERSİTELİSE ARKADAŞI

Uzun süredir görmediğin ama sosyal medyadan takip ettiğin, okul yıllarında çok beğenip o dönemde bir türlü açılamadığın üniversite ya da lise arkadaşın var ya... İşte sizin için yepyeni bir şans doğdu. O zaman yaşayamadığınızı şimdi yaşayabilirsiniz. Bir mesajına bakar. Telefonu yoksa sosyal medya hesabı ne güne duruyor? Haydi durma, gönder o ilk mesajı.

10-SOSYAL MEDYA ARKADAŞI

Hesaplarını sürekli takip ettiğin, fotoğraflarını, tweetlerini beğendiğin, arada bir DM’den sohbet ettiğin sosyal medya arkadaşın var ya... Bugüne kadar çeşitli gerekçelerle ertelediğiniz o büyük buluşmayı artık hayata geçirebilirsiniz. Bu tür buluşmalar inan bana çok heyecanlı oluyor. Üstelik Sevgililer Günü’nün katacağı heyecan da cabası.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder